121

Анонимен

преди 1 година

Нямаме армия, нямаме полиция, нямаме президент и правителство. Как да имаме държава като целия елит е купен от Русия и са създали мафия. Само в Гешев ми е надеждата, ама и него искат да махат

120

Анонимен

преди 1 година

Европейският парламент даде висока оценка на професионализма на македонската гранична полиция

119

Анонимен

преди 1 година

Ако има мажоритарни избори нито един руски подложник няма да има в НС

118

Анонимен

преди 1 година

Държава, която да защити българина НЯМА ! Имаме едни фигуранти и марионетки на власт. Сами сме си виновни, че ги търпим.

117

На съд

преди 1 година

Тези катили от Възраждане са нарушили спогодбата за добросъседство с РС Македония.

116

Анонимен

преди 1 година

121 Носи се стоко. След края на Балканската война Югославия бе подарена на сърбите 1918, която те превърнаха във Велика Сърбия, затова я загубиха с гръм и трясък. Сърбите алчни за чужди територии се бяха втурнали към "излаз на море" и сами се вкараха в капана, като дадоха жертви. Самоубилачката си политика те показаха и по време на Втората световна и по време на Войната в разпадаща се Югославия, която запалиха и стъписаха света с нечувана жестокост и геноцид над несърби.

115

Неразбиращ

преди 1 година

Смакедония трябва да започва всяко честване на Гоце с думите: Благодарим на България, че ни даде костите на този герой да се хванем за нещо в историята.

114

Анонимен

преди 1 година

След края на гръцкото царството на Филип и Александър Македонски, 300-та година след Н.е. никой никъде не е чул, писал, чел или виждал на географската карта, за това царство.

113

Равнопосавеност

преди 1 година

На много хора им е жал за лакеите на подкупните политици които за трохичките от поредният транш от ЕС са готови да се продават отново и отново. Наистина за тях няма понятия, като родина, няма принципи и няма достойнство. На мен обаче не ми е жал за тях. Те предават нас и най-вече родината си. Проверете за толкова години по колко на година сме уж усвоили от ЕС, добавете инфлацията и сами преценете има ли някъде нещо в БГ което е толкова крупно, че да оправдае тези средства. Затова слушат ЕС!

112

Анонимен

преди 1 година

122 Македонистите първо бяха "преки потомци на първия човек на земята "Македон", после антички наследници на гръка Александър Македонски. Отрекоха се от нея с Преспанския договор от 2017. След това налетяха на българската история, която си присвоиха. Кой знае утре, какви ще се събудят.

111

Shark

преди 1 година

До Възраждане Е що до 50, пенсионната възраст е вече почти 65. И понеже тенденцията е да се вдига, може да събирате в армията хора до 70г. Ще имате доста разходи за памперси, ама нали ще имате армия. .......хахаха смешници.....и си вярват!

110

Анонимен

преди 1 година

Тази провокация е в услуга на Сърбия и Русия. Ние нямаме претенции към Вардарска Македония

109

02.04

преди 1 година

125 депутати за Възраждане! Коце Премиер, Цончо Ганев министър на отбраната!

108

ха ха

преди 1 година

Каран е първия цар на древна Македония.Син е на Аристодамид,цар на Аргос. Типично "славянско"име..

107

Ай стига глупости

преди 1 година

Вардарска Македония която сега е независима държава е сръбска земя придобита с кръв през Балканската война. Българите са взели своята част, гърците също. През втората световна война български окупационни войски е имало в Сърбия Гърция и Македония в услуга на Хитлер

106

До Възраждане

преди 1 година

След изборите на които ще се о.се. рете ще ви стегнем чамоданите и ще ви дадем по едно кану да си си ходите към родната Расия

105

четете,бе

преди 1 година

До До 94 Защото Македония е държава на територията на древна Гърция.Сега е географска област в три държави.

104

Възраждане

преди 1 година

Като вземем власта, ще имаме силна армия! Всички от 18 до 50 казарма! Тогава мскета, тукита няма да смеят да се подиграват.

103

Путин в действие

преди 1 година

Имам си партия Възраждане в България и ВМРО ДПМЕ в Македония. Що да не ги използвам за дестабилизация на региона като им дам ролята да всяват взаимна омраза?

102

Анонимен

преди 1 година

През Балканската война е разделена Македония на три, без да питат македонците какво искат. Гоце Делчев е учил българско военно училище но е роден в Османската империя. Той иска Независима Македония от Егейско море през Пирин до Дунав. За това е изклал и българското и гръцкото ВМРО а после и сръбското. Все пак България, Гърция и Сърбия с меч освобождават Македония и я разделят според църквите в които се молят българи, гърци и сърби защото никой не е знаел за античните македонци