177

Анонимен

преди 1 година

Аз искам Борисов да е в затвора и да не може да си харчи откраднатите пари!

176

Анонимен

преди 1 година

Добре, че този не е вече фактор в голямата политика. Точно така сменяше кметове, обаждаше се на журналисти насред предавания, командваше депутатите кога и как да гласуват и т.н. Колкото по-бързо ГЕРБ изчезнат, по-добре за държавата.

175

АхДо

преди 1 година

Тиквата знае всичко! Просто не обича да му бъркат в шкафчето. Ха Ха Ха

174

молбЪ

преди 1 година

Стига ни занимавахте с този циркаджия!

173

Анонимен

преди 1 година

Имаме шанс да станем държава ,но Чекмеджан трябва да виси с главата надолу.Редом до Влади ,Деса ,Цвък ,Цецка и останалите нагли разбойници от бандата Гроб ,които разграбиха страната ни.Гешефтаря за сега ги варди...

172

ГНЕВЕН

преди 1 година

Тиквата може би не знае, че крадливия герберунгел Здравко Димитров си строи чисто нов хотел на името на жена си?Дали?Както и предишния крадец.Ами че те всички кметове от ГЕП станаха милионери и инвеститори по всички краища на страната.Хасково ,Пазарджик ,Ямбол ,Бургас ,Сливен и т.н. и т.н. Няма място до което да не се докопала крадливата герберска ръчичка.Тази практика я прилагаха Боко и Цвъки до последния си ден.

171

Бойко

преди 1 година

Пак взе да преиграваш!Пак недомислени решения!Бъди умен!

170

Шега ен

преди 1 година

До ГЕРБ на власт! С герп това няма как да се случи.Поради корупция,грабежи,разправа с несъгласните...Не,че другите са идеални,но това повече не!

169

ГЕРБ на власт!

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ в Шенген, в еврозоната и в сърцето на демократична Европа!

168

Защо триете коментар

преди 1 година

Написах, че първият мандат на ГЕРБ беше супер успешен, като изведе България от световната финансова криза без загуби за обикновените, работещи българи!

167

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОРИСОВ БЪЛГАРИЯ ГЛАСУВА ЗА ТЕБ ПОЛИТИК ДЪРЖАВНИК ДЕМОКРАТ

166

това е истината

преди 1 година

Пома ците от ПИМК вече са се отчели на мутрата, затова им трябват още пари за ламята ненаситна. Нали знаете - колкото повече, толкова повече. Кранчето да не пресъхне. Избори идат и харчовете се увеличават - за журна ля, медийни ***, пари за купуване на гласове, за подкупване на полицаи, прокурори, съдии, сакън да не загубим пачките, кюлчетата, саковете и торбите с мангизите. Боко открадна парите за стадиона и сготви кмета, за да замете следите към себе си. Тъ па мутренска стратегия.

165

Анонимен

преди 1 година

И кметът на Пловдив ти иска оставката.Стига си се надувал и смятал за незаменим.Случаен човек в случайно време на случайно място...

164

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

ЩОМ БОРИСОВ ИЗЛЕЗЕ В МЕДИИ И СЕ ЗАПОЧВА НЕВИЖДАНА ОРГАНИЗИРАНА ЗЛОБА И ТОВА ЛИ Е ОБЩЕСТВОТО В ДЪРЖАВИЦАТА НИ ЩЛАКА

163

Буцан

преди 1 година

Началото на КРАЯ, СОФИЯ И ПЛОВДИВ, ке паднат първи, после и всички др. Колкото и изкусен лъжец и крадец да си, рано или късно краката ти стават къси! По места има още заблудени хорица, които срещу кинта или заплаха ще дадат вот/Хасковски многомандатен е най очеизвадния пример/, но като цяло лаиците в полза на ГЕРБ са все по малко, а на буци номерата са на изчерпване, що се касае до феновете на Ботев и Локо, те най добре знаят какво е да ги лъже Боко!!!

162

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

БОРИСОВ ЛИДЕР БОРИСОВ ПОЛИТИК БОРИСОВ ДЪРЖАВНИК ЗА БЪЛГАРИЯ

161

иво

преди 1 година

И децата знаят,че Боко тиквата е за затвора.Що за държава сме след като тази банкянска мутра е все още на свобода?

160

Анонимен

преди 1 година

А кмета на Пловдив му го намъкна до макарите, като кмета на Симитли.

159

Анонимен

преди 1 година

старозагорското такова обяви за продажба трите тренировъчни на Храма, няма ли да мине вождът слънце да види какви ги върши, както и раздава терени наред за солари.

158

Кмета на Пловдив

преди 1 година

Баце, пий си хапчетата, ке дигнеш кръвно пак. И помисли за пенЦия. Ако не ти стигат 2-3 години стаж, бръкни в чекмеджето и си ги плати, нея проблем.