71

Анонимен

преди 1 година

Този тънък намек към краваристан е предупреждение да си прибере говедата в собствения си обор, защото ще ги избори незнайна"епидемия".Кво стана с козина, кога ще има съд?

70

Анонимен

преди 1 година

"Основният приоритет на Вашингтон е да отстрани балона от въздушното си пространство, каза още държавният секретар на САЩ, без да уточни как трябва да стане това." Най добре да съберат целия запад и нато в Рамщайн и да се реши въпроса..

69

До 70

преди 1 година

Е и? Още по добре за Китай и Русия, че САЩ ще ги издържа мексиканците ;) Оръжието и базите ще си останат обаче насочени срещу САЩ!

68

Анонимен

преди 1 година

Тия оръжия пращат срещу Русия и това е нормално, а едно балонче и полудяха...

67

Анонимен

преди 1 година

Украйна получава всеки ден интел от САЩ в реално време от шпионски самолети-излитат от Румъния и кръжат над Черно море и около Крим! Същото правят и около Тайван! Но боже опази един балон да се отклони над техния континент!

66

Ако Мексико

преди 1 година

сключи съюз с Китай и Русия? САЩ просто ще отвори границата и в Мексико няма да остане жив човек!

65

До 66

преди 1 година

Човек, коментираш под статия на Ройтерс и пишеш че имало само руска пропаганда в медиите!!

64

Анонимен

преди 1 година

Това да смяташ, че е шпионски и то китайски и да е вярно не е едно и също. Може да е метеорологичен, може да е изтърван случайно и т.н. Нещо нещата въобще не стоят добре. Непрекъснато ни заливат с лъжи и фантазии.

63

Анонимен

преди 1 година

Мразя бедни българи. Стойте далеч от такива хора.

62

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата идвала от запад.. *** склададжия си тиии, Сашееее. Русия е с най-тежката пропаганда, сигурно по-зле и от Северна Корея. Отивай да бачкаш, в събота работят хората по складовете и пазачите. Не ми виси в нета, изкарай някой лев за двулитровката довечера.

61

До 58

преди 1 година

Точно обратното- пазачи, склададжии, хора без образование и генерално с по-ниско IQ се поддават по лесно на пропаганда! В момента пропагандата в България исва 100% от Запада и съответно тези ниско интелигентни хора вярват, че Украйна е спечелила! Само хора с по високо IQ, които се осведомяват извън мийн стрийм медия и мислят критично отвъд прозрачната Западна пропаганда и манипулатори на мнитието им като теб!

60

Анонимен

преди 1 година

И Русия, САЩ и Китай са си един дол дренки. Вие обаче тука ги разделяте като футболни отбори и си избирате любим за мача. Само, че тия неща и нагласи имат последствия за разлика от футболните мачове..

59

Анонимен

преди 1 година

Mice!

58

До 60

преди 1 година

Дааа..Русия нищо не направи..ок ;))

57

Анонимен

преди 1 година

Да, както и Русия нищо не направи, като Украинците решиха да си правят каквото искат, нали? *** такава.

56

Анонимен

преди 1 година

Ауу ..а представите си ако Мексико сключи военнен съюз с Китай и Русия обучава хиляди мексиканци и си направят военна база с далекобойни оръжия и био лаборатория 10 км от границата със САЩ! Сегурна съм САЩ нама нищо да предприемат, защото Мексико е свободен да прави каквото ки иска според международното право ;))

55

Анонимен

преди 1 година

Забелязвам, че средната и високата класа в БГ са про-западно настроени, докато ниската класа - пазачи, склададжии, хора без образование и генерално с по-ниско IQ, са яко против ЕС и си искат времена, в които им се дава на готово и просташката им българщина бива възнаградена. Странно ..

54

Цун Кай Го

преди 1 година

Като мине НЛО, казваха че е метеорологичен балон. Сега могат да кажат обратното, че балонът е НЛО. Това обаче не променя факта, че ВВС на САЩ и близки стават за смях.

53

Анонимен

преди 1 година

ЕС и САЩ НАД ВСИЧКО!

52

Костади

преди 1 година

Казвам се Коста Костадинов, приканвам всички българи любящи нашата родина Русия, а също така и мързеливците, които искат соца обратно, за да сме равни всички, щот не им изнася иначе, ДА СЕ ИЗНЕСЕМ ЗАЕДНО В РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ДА НЕ СЕ ВРЪЩАМЕ ПОВЕЧЕ ТУК!