235

Анонимен

преди 1 година

Въоръжените сили на Украйна унищожиха 277 нашественици в района на Бахмут. През последното денонощие руските окупатори обстрелваха с артилерия почти 200 пъти украински позиции край град Бахмут, Донецка област, но по време на сблъсъците загубиха над 500 души убити и ранени. Това съобщи говорителят на Източната група на въоръжените сили на Украйна Сергей Череватий. Бахмут продължава да бъде едно от основните направления на удара на противника там те нанесоха 197 удара със стволно-ракетна артилерия по нашите позиции

234

Анонимен

преди 1 година

Сега около 326 000 руски военнослужещи се бият в Украйна, съобщи днес началникът на Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна Кирил Буданов в интервю за The Washington Post. То също така заяви отваряки папките си, че Русия има само 9 процента от запасите си с ракети с голям обсег и путин е болен от рак

233

Анонимен

преди 1 година

В Лиманското направление нашите войници унищожават логистиката и складовете на противника. Времето и ресурсите не допринасят за контранастъплението. Това заяви говорителят на Източната група на въоръжените сили на Украйна полковник Сергий Череватий. Бойните задачи са различни това не винаги са настъпателни действия. Това е изтощението на противника, но има момент, когато можете да преминете към по-решителни действия и да пробиете отбраната на противника, както беше в района на Харков,

232

Az

преди 1 година

Абе кой *** ви казва кога и какво трябва да стане в тази война ? Кой *** измисли, че уж трябвало руснаците да вземат Киев за 3 дни, че сега трябвало БЪРЗО да вземат Донбас и т.н. ? Кой е *** който стои зад тия безподобни глупости ако може да узнаем Защото папагалите, които му разнасят глупостите са ясни.

231

Анонимен

преди 1 година

Разблокирането на морските пристанища за износ на метали ще даде на Украйна 8 млрд. долара и ще ограничи ръста на цените The TelegraphОт 1 август миналата година в рамките на международни споразумения Украйна е изнесла 18,4 милиона тона зърно. Междувременно износът на стомана по море е спрян от началото на руската инвазия и страната губи 630 милиона долара валутни приходи всеки месец. Разблокирането на износа на метал през пристанищата ще даде на страната повече от 8 милиарда долара и ще помогне за ограничаване на инфлацията.

230

Анонимен

преди 1 година

Абрамович иска да даде 2,3 милиарда паунда, получени от продажбата на Челси, в помощ на украинците. Изисква се одобрение от ЕС - The Telegraph

229

toti

преди 1 година

Разбра и целия свят,колко много има да правят тези две страни за да разберат ХОРАТАМ ,ЧЕ ЖИВЕЯТ СВОБОДНО !!! Промитите им мозъци вече са задръстени с фалшива информация,но кои там може да дигне ръка или глас ...до 9-то коляно ще ги изядат !!!

228

Анонимен

преди 1 година

Най важното е че Русия не спечели тази война. Сега идва киша и ще има застой да 20 април. Така копейките ще загубят изборите

227

Анонимен

преди 1 година

Франция ще даде на Украйна още 12 самоходни оръдия "Цезар", - министърът на отбраната Лекорню

226

Ъц

преди 1 година

"""Руската офанзива в Луганск и Донецк буксува, какви са плановете?""" ----- Епа шъ продължи да си "буксува", кво толкуз съ кахърите! И лека-полека, "буксувайки", ей, *** на, пак Райхстага и Берлин! -)))

225

Новината

преди 1 година

Всички живеещи в Донецка и Луганска области получават безплатно земя в Крим

224

Радослав

преди 1 година

Копейката от *** да прати мини вагнерчето си там, ще го облече като матрьошка, да пее Ставай, ставай страна огромная, ще разнася водка по рокличка и ще подкрепи господаря на баща си в пътя към победата. Нали за това му е промивали мозъка толкова години? Или малката копейка е опасен само като се крие зад имунитета на баща си? Къде сте бе фенове на ***? Защо не отивате да спасявате господарите си от Масква?

223

Войната свърши

преди 1 година

Донецка и Луганска област стават ничия земя. Москва напуска Запорожка и Харковска области и получава Крим

222

Най сетне

преди 1 година

Окупационните власти в Крим ще дават безплатно парцели земя на живеещите на анексирания полуостров, които се включат във войната в Украйна и се бият за Русия. Това обяви Сергей Аксьонов ръководителят на незаконно управляващата администрация в Крим, назначена от Кремъл.

221

Политкомисар

преди 1 година

Тази статия е измислица на загнилия зарад. Смелите руски окупатори вчера са превзели Киев и питат да напредват ли към Варшава.

220

Говедо

преди 1 година

Буксува ли,според доклад на Залужни до Пентагона загубите на укрите са 232 000 убити!Американците твърдят ,че са 305 000,ама там има едни 60-70 000,които се водят "изчезнали"!Та така!

219

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

преди 1 година

Абе как ем боксува ем трева не никне вече в окрайна?

218

новата граница

преди 1 година

От къде минава тази нова граница, нейде между Лвов и Киев , предполагам?

217

Анонимен

преди 1 година

Войната приключи, Русия получава Крим

216

Определено

преди 1 година

Москва рискува да загуби Крим