60

Анонимен

преди 1 година

Вожд на една държава от историческа гледна точка винаги ръководена от един или друг вид фашист/тиранин/деспот обвинява други в ''нацизъм''. Да напомня ли на другаря Путин, че любимецът му, великия ''защитник'' на съветските граници Сталин, на времето е успял да умъртви от глад около 50 милиона от собствения си народ? А преди това влсастващата царска рода (единствена някока развила руската к*ака) как е била ликвидирана до девето коляно от болшевиците. Големи демократи и правозащитници в Блатная.

59

Радньо

преди 1 година

Слава на Украйна! САЩ и Европа няма да се откажат от това да освободят Киев от yшaнkитe. Танковете леопард и Ейбрамс са в пъти по-добри от Т-72, за това и кремълската върхушка вият като чакали :). Още малко братя украинци, ако руската армия беше толкова добра, колкото казват от мАсква отдавна трябваше да са превзели цялата държава Украйна. Както се вижда това е колос на глинени крака. Слава Айдар!

58

Анонимен

преди 1 година

Правителството на България пита КС дали може да бъде въведена задължителна военна подготовка на запасняците.Тук дрискащите евроатлантици да вземат мешките и на плаца.

57

Неонацистът Путин

преди 1 година

пак се изходи неподготвен.

56

Може би трябва

преди 1 година

да си зададем въпроса защо Израел не предоставя на Украйна оръжия или подкрепа. Може би имат някакви спомени?

55

Анонимен

преди 1 година

***-лер се цензорира от ДНЕС.БГ.ЗАЩО?

54

Дедо Стою

преди 1 година

Ако не бяха разтурили подредени свят до 1989г.,сега щеше да ми излезе номера за чисто нова жигула, 6200 лв.! И пари щях да съм събрал! Еееех....

53

Анонимен

преди 1 година

Галаватарят на руските неонацисти *** се загрижил за нацизма.Кой изобщо допуска този военнопрестъпник да говори за права и справедливост?

52

Анонимен

преди 1 година

Зеленски, Тимошенко, Порошенко, Коломойски и т.н. до един са евреи.

51

Анонимен

преди 1 година

Точно заради симбиозата от евреи и нацисти, Зеленски, Порошенко, Коломойски и почти всички други антируски политици на Украйна са срещу Русия и в тяхна услуга са неонацистките Азов, Десен сектор и редица други, открито възхваляващи Хитлер.

50

Анонимен

преди 1 година

Само *** пишат тук

49

Анонимен

преди 1 година

Който на разбира да не пише моля

48

Анонимен

преди 1 година

До ПЕНКО... болшевик руски, я вземи обясни на всички тук как по-точно може един украински полк да са ''нацисти'' при положение, че идеологията на национал-социализма тотално изключва от картата всички славянски племена.

47

Анонимен

преди 1 година

Симбиозата от евреи и нацисти в Украйна е уникална и очевадна. Защото Западът пооощрява абсолютно всякакви идейни и верски течения и доктрини, стига те да са насочени срещу Русия. Да не говорим, че самото талмудистко еврейско хазарско учение е тотално фашистко по своята същност, делящо хората на избрани и гои.

46

ПЕНКО

преди 1 година

УДОБНО ЕС И САЩ "ЗАБРАВИХА " ПЛАТЕНИТЕ ОТ ЦРУ - "ДЕСЕН СЕКТОР " -ПОЛКОВЕТЕ "АЗОВ "И "АРАЛ " - С УНИФОРМИ И НАЦИСТКИ ПОЗДРАВ - И МНОТГО УБИТИ ОТ ТЯХ РУСНАЦИ И НЕРУСНАЦИ -НО ПРОТИВНИЦИ НА УКРОНАЦИЗМА !!!!!!!!

45

до 52

преди 1 година

... кой ти говори за САЩ? Авиацията и небесата през ВСВ принадлежиха на Великобритания.

44

Анонимен

преди 1 година

Русия е изостанала, а президентът им е военнопрестъпник.

43

Анонимен

преди 1 година

Който е с Русия, мрази България.---Христо Ботев

42

Анонимен

преди 1 година

До Исторически факт 46. Исторически факт е, приятелю, че САЩ се включиха във войната през юли 1944 г. Знаеш ли къде е била Съветската армия тогава? В Европа. Ако Хитлер беше надделял в СССР, САЩ нямаше и пръста си да мръднат. Тръгнаха насреща, за да не стигнат руснаците до Атлантическия океан.

41

жужи на бесилото

преди 1 година

Жужи е чул че ги търсят от Хага и веднага почна да лъже