44

Я па ти..

преди 1 година

До Твърдоглава зелка 34 Същото важи с пълна сила и за Путин. Колкото украинци загинат , горе долу и толкова руснаци. Зеленски не е нападнал Русия,а обратното. Украинците искаха само да живеят така както смятат че е редно. ЕС и НАТО.Путин реши да им става началник.Не дава.Кай си ти бе , ми-зер-ник ?

43

Ром"с

преди 1 година

Това е отговора-реакцията на Зеленски за вчершното изказване на Песков,че Путин не е разговарял от години със Зеленски ,не виждал смисъл да преговаря с него.(американска кукла на конци)

42

Анонимен

преди 1 година

По-добре да има някакви преговори, защото цивилното население страда.

41

разсмя ме

преди 1 година

Е, как ще иска преговори???? Спре ли войната - спира бЕлото и кражбата от помощите, а после военен трибунал и разстрел като куче.

40

Анонимен

преди 1 година

Путин и свитата му трябва да бъде ликвидиран за да има отново мир и хората да заживеят нормално

39

БДЖ

преди 1 година

Днескъ твърд, утре мек..., абе квото каже дядо Байдън! - )))

38

мда

преди 1 година

до 34Тоя е 1000 пъти повече мъж от теб и празната ти чутора !!! Браво на Зеленски !!!

37

До Укро феновете

преди 1 година

Този така отказа да спазва и Минските споразумения осем години и накрая Украйна остана без пет области до момента ! Ако беше ги спазил сега Донбас поне щеше да е в Украйна. Пък и кой го е молил за преговори ?

36

Браво

преди 1 година

Прав е. Първо да видим монголите отаттък границите на суверенна Украйна. Иначе е ясно, че ще искат територия, от която нямат нужда, но те така живеят от векове. Чрез грабежи и плячкосвания. Докога? Никакви преговори. Първо, вън.

35

Майната ви....

преди 1 година

Така трябва. Зеленски е прав и има поддръжката от целия цивилизован свят.С нашественици мишки , *** или комари не се преговаря , а се избиват.Сталин 41-ва година не преговаря с Хитлер, каква част от Русия да му отстъпи , а избива немските нашественици.Желязна логика , нали ?Сега вижте колко путинофили ще ми наслагат минуси.Сбърк-аняци.

34

Анонимен

преди 1 година

На Зельо само инатът му е твърд. Ама си е скрил тиквата в бункера, а му трепят народа.

33

Анонимен

преди 1 година

Никой западен лидер няма да иска среща с кремълското джyдже-убиец. Зеленски още по-малко.

32

Твърдоглава зелка

преди 1 година

Тоя клоун колко от народа си смята да избие? Ама сами си го избраха украинките. Така му се радваха. Пък той им прати мъжете и синовете на фронта

31

Абе не знам аз

преди 1 година

Путин какво говори и какво върши след това, ама Меркел, Джонсън, Порошенко и редица други признаха, че не са има ли никакво намерение да спазват "Минск 2". Та, Зеленски, който каза "Ще спра войната в Днобас", "Знаех за предстоящото нападение, но не съм казвал на никой, защото щях да изгубя 7 милиарда месечно", "От какво се страхуваш, ние сме съседи, ела да поговорим?" и още подобни, не мисля, че е позиция да съди другите.

30

Хахахаха!!

преди 1 година

Дреме му на Вовата! И той не иска преговори, до пълната капитулация на укронацистите няма да има преговори!

29

Анонимен

преди 1 година

Представи си колко са смачкани украинците народа. Една клика ги е поробила никой не може да вдигне глава. Беше ясно кога на първо залп 5 милиона се изнесоха за дни. Много глилоч има в Украйна, начело със зеления.

28

Анонимен

преди 1 година

А вместо да прекрати страданието на хората си с преговори... Твърд бил. То това не е за хвалба когато си твърд в грешките си.

27

до деветия...

преди 1 година

До Анонимен Това е реплика от филмите Там шепа лоши се дървят на полиция,армия, щати и прочие.И обезателно лошо са наказани В реалния живот изобщо не е така. Особено когато си по-слабия и просто ще те занулят....Този просто не му се слиза от сцената...хареса му да му се мъкнат на крака президенти и шефове...да го ласкаят...той да проровядва всяка вечер...Точно тази война го превръща в медиен герой...а че хората му ще измрат? А можеха просто да изпълнят това, за което вече се бяха споразумели..

26

Анонимен

преди 1 година

Не искам преговори! Свикнахме с ракетите. Запада дава пари. Ще мрънкам за още когато мога по видео връзки. По-добре просяк от колкото да си накърня гордостта! Я чакай... То просяк станах. И колко милиарди вече завляках. Хайде стига толкова, че трябва да мисля какво ще плямпам на утрешното си редовно обръщение. Ну Путин! Ну погоди!

25

Анонимен

преди 1 година

Зе-клоунът бил твърд и отказвал. Като че ли Президентът Путин е седнал да му се моли?