74

Русия

преди 1 година

Аушвица е Западен фашистки лагер. Ни са учудвайти от изявлението на управата на музея. А полякити кат съюзници на Шекелгрубер (Хитлер) и първи страхливци помагат за лагера.

73

Анонимен

преди 1 година

До 49Украйна нито е свободна, нито е независима.)))))))Демек, само ако е под руска влияние командвана от Кремле е свободна и независима!

72

Анонимен

преди 1 година

Когато Хитлер сключва споразумение със Сталин за ненападение и осигурява тилъ си.Напада Франция и разгромява френско -английския корпус.Сталин е доволен от развитието на нещата , защото зад победата се крие и лесния достъп до разпределението на Полша.Мечтата на всеки руски диктатор.Но е изненадан и огорчен от своя съюзник.

71

София

преди 1 година

Свободна и независима Украйна? За същата онази Украйна ли говорим, дето преди войната беше разяждана от шуробаджанащина, невероятно високи нива на корупция, абсолютно никаква свобода на словото и гонения срещу всички самоопределили се като нещо различно от украинци?

70

Анонимен

преди 1 година

Явно тече трескава подготовка за пускането му отново в експлоатация. Но руснаците пак ще го затворят

69

Пижо

преди 1 година

Ми да поканят Германия, Япония, Италия... Що им е да канят тези, които освободиха лагера?! Самата Полша е тази, която кани Хитлер в страната си, за да я "освободи" от евраите. Естествено, че не са доволни от унищожаването на лагера. Ако ги питаш, поляците и до ден днешен биха го държали действащ!

68

До тролеите, дето

преди 1 година

Драскат поръчково: преди години в документален филм по БНТ ме впечатли това, че американски генерал бил толкова потресен, когато завзели концлагер и видяли планини от трупове и живи скелети, че заповядал да снимат на кинолента. Казал, че така Никой след време няма да може да обяви снимките са подправени. Мъдър човек е бил!

67

Анонимен

преди 1 година

Фашизмът се рестартира отдавна.Първо, чрез заличаване на паметта. В Лайпциг цялата сграда на имперския съд,където се е провеждал съдебният процес по повед подпалването на Райхстага,по времето на социализма е била музей на българина Георги Димитров.Процесът се е предавал по радиото в целия свят.Това е първият и най-големият политически процес,предаван на живо.Г. Димитров съвсем успешно не само се зашитава като непричастен, а и защитава БЪЛГАРИЯ и бълг. култура срещу Гьобелс, мин-р на пропагандата

66

баба мара

преди 1 година

фатална грешка ссср изнесе 2 св воина англосакс както винаги се скатаваха и севключиха много късно и то от страх сталин да не влезе при аифеловата кула така чене изопачаваите историята а се учете всичко се повтаря да не допускаме грешкитев 21 век мир и дружба

65

Анонимен

преди 1 година

Намирам го за напълно в реда на нещата.Когато Хитлер разгромява обединените англи- френски войски и превзема Париж получава в същия ден .....поздравителна телеграма от Сталин и братския съветски народ....Това ще е гавра с паметта на хилядите избити в ШЛ сферите на смъртта .Докато Русия не признае съучастие в на страната на Хитлер в превземането на Европа.

64

Анонимен

преди 1 година

Ами те и на първото освобождаване не са ги били поканили, така че не виждам особен проблем - не са решили, не са отишли...

63

А пък японците

преди 1 година

канят всяка година американския посланник в Хирошима - мъдър народ.

62

e

преди 1 година

Правилно! По-добре да издирят и поканят някой жив /ако все още има/ нацист,който е"работил" в лагера ...

61

Българка

преди 1 година

Ми зер ни ци! Кой угаси пещите на крематориумите там? Съветските войници! Чела съм спомени на оцелели по чудо, само бързото превземане на лагера от руснаците ги е спасило от разстрел, до последно немците са ги избивали, за да няма свидетели.

60

Анонимен

преди 1 година

И миналата година не беше поканена. Русия не бепе поканина и при честването на десанта в Нормандия преди вече доста години. Така че фашисткият блок е заформен отдавна. включително с участието на България.Особемо в лицето на депутата вече в ЕС Алексамдър Йорданов, с гласуването за приравняването на нацизма с "комумизма" (Въпреки че комунизъм никъде и никога не е имало.) България започна да се фашизира оше с изкривяването и заличаванрто въобще на Георги Димитров- ПЪРВИЯТ УСПЕШЕН антифашист в света

59

Inatut

преди 1 година

Не трябваше Америка и Англия да спасяват Сталин. Червената чума щеше да е излекувана и сега светът щеше да е много по-добро място за живеене, с чумните - набутани под земята!

58

Анонимен

преди 1 година

"Поляците са закърмени с антисемитизъм" Това го казва Исках Шамир , пък той като полски евреин вярвам че ги е разбирал нещата. Мисля ,че най- големия шамар за тия натегачи ще е група оцелели в Израел лично да посети руското посолство в този ден.Пък може и други кирливи ризи на поляците да напомнят.

57

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са избили хиляди поляци.Поляците знаят най добре кой ги нападна пръв.И кой ги окупира последен

56

inatut

преди 1 година

Сталин е построил повече лагери от Хитлер и е изтребил повече народ в тези лагери.Джуджето му целува портрета всеки ден, така че няма как да каниш наследника на тоя изверг да се присъства на подобно честване.

55

Тиква

преди 1 година

Отдавна в "Европа" и хамерика, историята изкривена,в полза на фашизма, доказателство със зеленский и други управници.