175

Анонимен

преди 1 година

Това е някаква лудост обхванало руския елит.Наистина те живеят в своя реалност.Със свои закони и Богове.Нищо чудно , че руснака е омагьосан до положението да не може да мисли.

174

Анонимен

преди 1 година

Правете сметка до какво човешко изкривяване има в психиката на тия московски ченгета .Независимо дали са патриарси или държавници.Трябва да си загубил разсъдъка за да говориш подобни глупости.Че човешкия род ще загине ако руснаците загинат.Тия се отъждествяват с пециална раса която Господ и е отредил да води човечеството.И не бива с пръст да ги пипаме.

173

Koko

преди 1 година

Какво пишеш в Библията по повод смъртните заплахи ? Какво пишеше в Библията за братоубийството ? Патриарха се е запътил към Ада с 200.

172

Анонимен

преди 1 година

До GorskioТи като си горски, що толкова бракониери, а. Нали сме 30 години демокрация.

171

Анонимен

преди 1 година

Така де, неудобното бързо се забравя, даже често не е "съществувало", но пък щом са Руснаците, те носят яко на бой. Скъпи сънародници, преспете тази нощ, събудете се здрави и започнете да мислите трезво. Кой кой излъга и защо започна всичко това, тогава и само тогава ще можете да отворите очите си и да видите очевидното

170

Gorskio

преди 1 година

Искате западът да спре да доставя оръжия на Украйна. Е какво смятате че ще стане, ако русия успее да покори Украйна? Може би убийствата ще престанат веднага!?!? Г.л.упаци! Терорът ще продължи с увеличена скорост над така наречените "врагове на Русия". Ще има масови изселвания, геноцид, отнемане на деца. И понеже украинците са го яли това - не искат да се предават. А вие продължавайте да заработвате копейките ***!

169

Цветан

преди 1 година

Руска пияница ........... Без Вас светът ще е по-добър!

168

Анонимен

преди 1 година

До АнонименДо 179Е, все пак някой каза нещо, но това няма нищо общо с ценност. Но похвално, поне има някой който мисли

167

Аз-ът

преди 1 година

Мноооо зле !Зле зле зле !!!

166

Лучев

преди 1 година

Нека папа Гундяев да докаже правотата си и вярата си в бог като прекоси Соледар два пъти на кръст посред бял ден. Ако господ го запази жив, значи е прав.

165

Анонимен

преди 1 година

До 179Тук не става въпрос за Русия дали има ценности, а за запада какви има))))))Със сигурност западняците са по-моралитетни и честни, състрадателни хора от рушлаците в Просия.

164

Анонимен

преди 1 година

Ех хлапета, що не излизате навън да играете, да не ви е страх от големият батко???

163

тцтцтц

преди 1 година

Какво да очакваш от държава с такъв "патриарх" освен варварски нападения над суверенни държави.

162

Хюго Капет

преди 1 година

О, да. Край на света.. Защото Гундяев, песков, путлеръ и лавров няма за какво да живеят. Те не обичат ролекси, ролс-ройси, айфони, не пият шампанско, норвежка минерална вода от ледници, не носят италиански дрехи и изобщо животът им е толкова тежък, че с радост биха се простили с него за едната рушия.

161

Анонимен

преди 1 година

Тук не става въпрос за Русия дали има ценности, а за запада какви има. Доста е скучно тук, някакви тинейджъри дори не могат да назоват няколко такива на западното общество.

160

ха ха

преди 1 година

ААААА кой пък ви каза на вас русофили че русия изобщо има МОРАЛНИ ЦЕННОСТИ

159

факт

преди 1 година

По-добре край на света, отколкото сатанистка Русия да продължи да съшествува.

158

хаха

преди 1 година

Смрт за фашистка Русия - империята на злото!

157

ами

преди 1 година

Според делата Русия не е православна държава и трябва да се отлъчи

156

Попе

преди 1 година

Вие в Русия сте убийци