17

Анонимен

преди 1 година

От Ню Йорк претенциите към nexo са доста скромни - нарушения на лицензионния режим. не се искат нито арести, нито екстрадиция. Това е димка на гешефтатурата и мръсната игра на герб. Бойко е съсипал съдбите на много хора и знае че без властта ще го застрелят като куче.

16

Хахаха

преди 1 година

Няма по-безсмислено и депресиращо нещо от това да работиш. Който иска да работи, няма лошо, роби си трябват.

15

До 23

преди 1 година

И като няма хора как няма да ми я дават? Да си намерят и да ме заменят.

14

Анонимен

преди 1 година

До 22 е как ти я даваг тогава като не работиш

13

До 27

преди 1 година

Много зле за теб. Щом си решил да бъдеш роб за ниска заплата. На мен заплатата ми е 4 хиляди и не работя и няма да работя докато не ми я направят 6 хиляди чисто.

12

Социолог

преди 1 година

Сложете плюс, ако взимате под 2000лв, сложете минус, ако вземате над 2000лв!

11

Българин

преди 1 година

До 2030 бойко болгароубиецът ще изгони още 1 милион българи и ще останат само пенсиите и мангановите.. вторите ще изядат първите от глад,понеже са по-силни и накрая ще обсадят сорошоидна софия!

10

Хахаха

преди 1 година

Вече шаранчета няма. А родените след 20000 година просто ебббавват майката на всички фирми и корпорации. Не искат да работят безсмислена работа 5 дни в седмицата, не желаят да работят за под 4 хиляди лева чисто и общо взето сменят работодатели на всеки 3 месеца. Браво на това поколение,

9

Исторически парк

преди 1 година

Данък спокойствие дето го събира ГЕРБ ви изяжда заплатите ;)

8

Ако не си в СФ

преди 1 година

Ако не си в СФ шефа ти се отчита на ГЕРБ или в някои случаи ДПС което яде заплатите. В СФ се краде от обществени поръчки , фирмите са много и няма как ГЕРБ да ги изнудва всички. Да робувам на гербавите няма да стане - да си търсят гламави в Африка.

7

Работодател

преди 1 година

ПО-ДОБРЕ ДА ФАЛИРАМ ОТКОЛКОТО ДА ИМ ДАМ ПОВЕЧЕ ОТ 700ЛВ! ГЕРБ ПОБЕДА!

6

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Свършиха балъците ;) аз никога няма да работя за българи!

5

родител

преди 1 година

Последните 15 год., избягаха от робска та държава поне 1 милион млади, и никога няма да се върнат, благодарение на шайката.

4

Специалисти?

преди 1 година

Масово заплатите които се предлагат са за около 1500 лева в София. И 1000 извън. Плоджкаджия на черно ги изкарва тия пари за 4 дена. Мангановите по-добре знаят и викат - работа на която дават кисело мляко не е за мен. Може би само програмистите са добре като служители.

3

Анонимен

преди 1 година

200 000 роби с по 800 лв заплати. Много ще се изръсят робовладелците на Тиквата.

2

Анонимен

преди 1 година

Търсят се складажии с дисертация, професори със специализация по обща работа или академици по охрана на сгради! Стига сте писали глупости и да подлъгвате хората! За коя индустрия се търсят кадри? На запад търсят, да, но не и в България! Имайки в предвид неграмотния български на който пишете, нямам никакво доверие към това, за което пишете! Дали изобщо сте разбрали за какво става въпрос?

1

Роби

преди 1 година

Роби търсите, кажете си!