40

Чик чок

преди 1 година

До Ред и ЗаконАми идете в университета, намерете го тоя човек и му кажете какво да прави, помогнете му ако трябва. И другите намерете и да му заведат един колективен иск. не може така всеки да си прави каквото си иска и да се представя за когото си иска. пак ви казвам, разнищете ги тези докато е време. Ще стане лошо за самите тях, повярвай. Той още не го знае, но ще го научи по гадния начин.

39

Анонимен

преди 1 година

Един от многото аргументи за преразглеждане на членството на бг в ЕС, са подобни "европейски ценности".

38

Чик чок

преди 1 година

Много му е дошъл "фитнеса" на тоя назобания. Да иде в университета да се прави на мъжага пред вече пълнолетните. Това не е за него работа, чакам момента, в който ще им изкривят муцуните, а този момент ще дойде, ама това няма да го отразят по *** ОН ЕЪР, защото ще ги е срам да кажат истината. А тя е, че получават парички от хората, наивниците, които им "даряват"! И това ще спре, въпрос на време е. Намерете си нормална работа и правете продукт, от който да печелите. По филмите е друго.

37

Ред и Закон

преди 1 година

Ако съм на мястото на тоя преподавател завеждам дело за поне 1 милион за уронване на престижа и клевета публично. Няма престъпление. Няма жертва. Има опит за измама от страна на Ален, нападение, оклеветяване пред властите и в публичното пространство пред медиите, публикуване на уронващ престижа видеоматериал без разрешението на заснетия. Дори да не лежи ще плаща до девето коляно. И ако останалите 50 човека пострадали от него направят същото - жална му майка.

36

Анонимен

преди 1 година

Водещия който е 100%ов ГЛТБ активист, задава въпроси които помагат доста на всички педофили да се предпазят да не бъдат заловени толкова лесно.

35

Антон

преди 1 година

Нищо няма да излезе за съжаление. Като цяло имициативата е добра, но това че някой имал намерение да прави кекс с дете и да създава семейство с него е просто намерение. Ще му съставят един предупредителен протокол и толкова. Отделно , според статията същия е бил подтикнат към подобни намерения. Болест си е това и толкова, жалко за увредените деца

34

Анонимен

преди 1 година

и аз така веднъж си търсих де да паркирам и идва един полицай до прозореца и ми показа с палката едно място ама на тревата. аз си викам сигурно е забранено, ама тоя щом вика може, значи може, да не го обидя все пак. паркирах и оня веднага ми написа фиш. КОЙ ВИНОВЕН ???

33

Анонимен

преди 1 година

За извратеняци те затвор поне 10 години и ако пак не им дойде акъла,още толкова.

32

Чик чок

преди 1 година

До АнонимеНТой вече може да носи съдебна отговорност. Споко, тма има едно друго, което се изжувява на адвокатче, но по тия случаи ще губи дело след дело и накрая ще ги занулят. Смучкат парички от наивните хора чрез разни сметки и фондации, разнищете ги тия, докато е време, че хората един ден ще се обърнат срещу тях, когато разберат, че на хляба мекото е използван за да се смучат парички. Осъзнайте се навреме и престанете да храните такива фантазирани "ловци" на духове.

31

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, че педофилите имат лоби. ЕС ги толерира. Щом смятат, че си достатъчно зрял на 5 годинки да си избираш пола и ти провеждат полово "възпитание", защо пък да не се гмурнеш директно в полови сношения? Едното води до другото.

30

Дедо Йов

преди 1 година

абе я да обърнем повече внимание на водещата!

29

АнонимеН

преди 1 година

ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО Е ПОСТИГНАЛ ОЧИЛАТИЯ НЕУДАЧНИК Е, ЧЕ Е СЪСИПАЛ ЖИВОТА НА ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е ТРЪГНАЛ ДА СИ ТЪРСИ ПАРТНЬОР ИЗВЪН САЙТОВЕТЕ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА! НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ДА ЛОВИШ ПЕДОФИЛИ В САЙТ ЗА ЗАПОЗНАНСТВА КЪДЕТО СИ СИ НАПРАВИЛ ФАЛШИВ ПРОФИЛ! И КАКВО Е ОБВИНЕНИЕТО? ТОЙ РЕАЛНО НЕ Е СКЛОНЯВАЛ 13-ГОДИШНА КЪМ СЕКСУАЛНИ ДЕЙСТВИЯ А СИ Е ПИШЕЛ С ТОЯ ОЧИЛАТИЯ ДЕТО СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО МОМИЧЕНЦЕ НА 13 ГОДИНИ! ЩЕ ГО СЪСИПЯ В СЪДА ТОВА ПОСМЕШИЩЕ С ОЧИЛАТА!

28

До 26

преди 1 година

НЕ. НЕ ПИШЕ ТОВА!!! ТОВА СА ТВОИТЕ ФАНТАЗИИ!

27

Чик чок

преди 1 година

До АнонименНе хваща изброените, защото сега му се е паднало да се прави на медийна звезда и да искат от хората да им даряват пари - не се ли усещате защо е цялата работа. А не "лови" разни други и наркодилъри, защото след първия такъв, ще го намерят някъде в канавките или ще има интервю от болничното легло. Не знам на Расате ли е или не, но личи му от другия край на планетата, че е жаден за внимание и парички. Намерил си "бизнес". Той ако попадне на истински педофили, няма да го бавят!

26

До 33

преди 1 година

ТОВА НЕ Е ХОБИ. СЪЩАТА ГРАЖДАНСКА ИНИЦИАТИВА СЕ ПРАКТИКУВА И В САЩ. ДОСТА УСПЕШНО. БРАВО НА ТЯХ!!! ТОВА СА ХОРА, ОТГОВОРНИ КЪМ ОБЩЕСТВОТО И С ДЕЦА!!!

25

Повече от...

преди 1 година

...похвална е инициативата на обществото за борба с тоя порок. За съжаление малко се коментира обратната страна, когато момичета на тая възраст сами търсят контакти с далеч по-възрастни мъже от тях. Предвид факта, че такива прецеденти идват до нас от най-стари времена, всички трябва да са изключително отговорни за опазване и възпитание на младите хора.

24

Реалист

преди 1 година

Няма нужда от лоби, в Бг закона е мижав а прилагането му още по, а с малко пари и съвсем.

23

Анонимен

преди 1 година

Всеки психиатър тук ще каже, че побърканите са двама в случая. Единият си е въпросният преподавател. А вторият е Ален Сименонов, който се изживява като 13 годишно момиче. Доста странно хоби. Кой го знае - може пък да е бил някога и той жертва. Но да висиш по цял ден в мрежата с алтер его на 13 годишна не е нормално поведение. В крайна сметка оня с малко по-добър адвокат ще го оправдаят. Да си говориш с малолетни не е престъпление.

22

Анонимен

преди 1 година

Какво педофилско лоби по върховете ? По върховете на държавата всичко е на такса спокойствие: педофили, автоджамбази, наркодилъри, сводници , ДДС-ри... Всички плащат за да ги пазят и това не е лоби, а КОРУПЦИЯ.

21

Анонимен

преди 1 година

Този с голата глава, черните дрехи и налудничавия поглед със сигурност има шизофрения. Лекувайте го вместо да ми го показвате по телевизията!