72

Христо Христов

преди 1 година

Британското МО ВИНАГИ ЛЪЖЕ.

71

Анонимен

преди 1 година

До БОЯН ЧУКОВ 73 - щото ако го пленят, целият запад ще обяви зеления за герой и жертва, пък така сам ще си замине от наркoтиците

70

Христо Христов

преди 1 година

До Анонимен/72 "В случая в България се лъже повече от колкото в Украйна" - и едните и другите слугуват на ЦРУ. А лъжата е западна ценност.

69

анонимен

преди 1 година

зеления плъх помъкнал и жена си в европа да просят оръжия, вместо да седне на масата за преговори! ясно е че путин никога няма да изостави руската земя донбаски басеин и крим тъпчат го с оръжие и накрая няма да остане жив украинец!

68

Анонимен

преди 1 година

и като каза истината, днес Арестович си подаде оставката и "доброволно" каза, че е сгрешил и ракетата не е на укринското ПВО

67

Христо Христов

преди 1 година

A верно ли е, че в Радата искат оставката на съветника на Зеленски Арестович, защото е казал, че причината за удара по сградата е работата на украинското ПВО?

66

Анонимен

преди 1 година

Наще новини са върха на ТОПА. В Украйна върви скандала защото Арестович в интервю казва, че ракетата е паднала на блока защото са се пробвали да я свалят. Днес БГ знаята , че тя е токова неточна че да пропусне целта и да избие десетки невинни. В случая в България се лъже повече от колкото в Украйна където имат причина да го правят. Сами правете сметка колко обективна медия е настоящия сайт. Да не говорим, че вече има и видео от удара на което се вижда падането на две ракети в блока и около него.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62 Х-22 може да бъде унищожена от украинската ПВО, но зависи под какъв ъгъл атакува целта. Ако е ъгъл близък до вертикалата т.е. атакува отгоре тя се движи със скорост 3.5 маха и е неуловима за това с което разполага Украйна, ако атаката е хоризонтална тогава скоростта и е около 2 маха и може да бъде свалена от украинската ПВО. Patriot може да сваля Х-22 защото ракетите на пейтриът се движат със скорост 6 маха.

64

Г

преди 1 година

До Ха ха хаНИкой не го е страх от Русия. Русия са смешници, и цял свят спи с жените им за без пари.

63

Пропаганда

преди 1 година

Тез от юк същите ли са дето казаха че Путин е изчезнал, свършили му ракетите, нямал възможност за водене на война, войниците му свършили, не разбирал от война, тез същите ли са?

62

отец Нафърфорий

преди 1 година

Александър II освободи руснаците от крепостничеството те го убиха ,Горбачов ги направи граждани на света те до сега го плюят ,а вече 99 г държат един кръвожаден Гей в Мавзолей .

61

Говедо

преди 1 година

До Анонимен..62...Тази ракета струва 300К+ долара,кой ще я хаби за няколко керемиди?

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 62. Тя украйна си твърди кога, както и изнася. Важното е човек да се информира и когато избира на какво да вярва да мисли.

59

Ха ха ха

преди 1 година

До отец Нафърфорий 59. Затова запада в пълна сила отрича всичко руско. Уж е бедна и безаналогова, ама САЩ ги е страх от Русия.

58

Анонимен

преди 1 година

Пословично неточни - от няколко хиляди досега, една не ударила целта

57

отец Нафърфорий

преди 1 година

След 2014 г русия обстрелваше Донбас от своя територия и не само въобще света разбра що за стока са .

56

Анонимен

преди 1 година

Украйна твърди: 1. Ракетата е била насочена към жилищния блок преднамерено, и 2. Ракетата била неуловима за тяхнотоиПВО

55

Данчо

преди 1 година

На 14.01. също е имало и обстрел на Донецк от украинска страна, но за него не се съобщава. А в Днипро се нарочват руснаците, макар, че вече се доказа, че е украинска ракета. Същото като на гарата в Крематорск, разтръби се, че са руснаците, ама като излезе номера на ракета точка У се замълча, няма опровержение. Дори нашите медии продължават да пишат, че ракетата била руска.

54

Анонимен

преди 1 година

До АнонимеН 57 Ами де са техните ракети дето ги имах с по 2500 км. далекобойност. Ами де им са танковете, оръдията, ПВО-та че просят като нещастници от целият свят да им подхвърлят нещичко, че да има с какво да стрелят! Ами къде им са войниците, че вече искат размеяна на пленниции 1 руснак към 4 украинеца. Там където се водят активни действия украинските войници напускат окопите и се предават на руснаците, а фашистката хунта в Киев само моли, моли, проси, лъже,маже и така докато Украйна изчезне

53

отец Нафърфорий

преди 1 година

Некадърноста на русия във всички области на живота, я правят ревнива , завиждаща и злобна .