120

Истината

преди 1 година

Русофобите са хора, които практически не познават обекта на своят страх обожание. Ако имаха реална представа за действителното, изчистено от емоции и митология състояние на руското общество и за руската история, те никога не биха изпадали в такъв умопомрачителен страх. Но не би

119

Ло Шо

преди 1 година

дай определение за български патриот, та всичики да те разберат колоко струваш..

118

Истината

преди 1 година

Русофилите са хора, които практически не познават обекта на своето обожание. Ако имаха реална представа за действителното, изчистено от емоции и митология състояние на руското общество и за руската история, те никога не биха изпадали в такова умопомрачително идолопоклонство. Но не би!

117

ЛоШо

преди 1 година

Да се биеш срещу една от най-силните армии в сеета не е лесно, още повече, когато тази армия има пряк и директен достъп до теб по суша, море и въздух! Браво на Украйна как не се одтавя на тиранина и въоръжени от Запада се бият срещу наZZизма и Путинизма! Нека всички пишман български патриоти да гледат и да се учат

116

Анонимен

преди 1 година

През ВСВ Германия превзе по-голямата част от Европа, но не я задържа и загуби войната. Същото ще се случи и с Русия, която вече загуби 40 процента от територията, която беше превзела в Украйна. Едно е да превземеш, друго е да задържиш.

115

По-голямо зло

преди 1 година

От наглосаксите няма..

114

Анонимен

преди 1 година

Дай определение за омраза сладурче и после да търсим съвпадения ..

113

Анонимен

преди 1 година

До До русохейта Освен дивашка омраза нищо друго не съм видял у това световно зло русофилството.

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 113 Знам за вас феновете на Путин какво значи независимост. За вас независимост означава да имаш имущество на запад да пратиш децата си да живеят там и в същото време да се репчиш на САЩ, англосаксите и т.н. колективен Запад и да величаеш "независима" Русия.

111

До русохейта

преди 1 година

Всяка омраза е породена от страх, аркадаш.Анадънму?

110

Начи,

преди 1 година

ще го превземе

109

Анонимен

преди 1 година

Поредното нареждане, което няма да бъде изпълнено

108

Анонимен

преди 1 година

До До Укро феновете, фейк.

107

Анонимен

преди 1 година

Украйна е толкова независима, колкото и ние. Мокър от дъжд не се бои.

106

Анонимен

преди 1 година

Подобни заповеди Путин раздаваше на генерал Дворников, генерал Суровикин, генерал Лапин и т.н. Защо Путин си въобразява че генерал Герасимов ще направи нещо след като точно тоя герал разработи плана за блицкриг "Киев за 3 дни" с който сега всички се подиграват на Русия. Генерал Герасимов е специалист по хибридна война т.е. ако трябва да извърши някаква мpъсотия на чужда територия ще я направи но да печели битки това за него е непостижимо.

105

До Укро феновете

преди 1 година

Вие лично бяхте там и чухте какво е наредил ?! Междувременно руските части са освободили поредните населени места Сол и Клещеевка а в още няколко са навлезли, Артьомовск е обграден от три страни и за нацистите все още има шанс да се изтеглят, засега. А вие си вервайте на пропагандата че Русия ще се предаде или пък ще умре от глад и студ или от липса на горива и боеприпаси....

104

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 111, сбъркал си. Има русохейти, русофоби няма! Фобия?! Кой и защо трябва да се страхува от Русия, та да има фобия?! Видяхме ги колко струват! Терористи!

103

Анонимен

преди 1 година

хахахахах

102

Дядо Соци

преди 1 година

До да 78 Точно това е причината за войната, Путин да заграби най богатите области на Украйна.Пуста лакомия.Хитлер бил нападнал Русия вероломно , а сега Русия нападна Украйна мироломно. Същата причина като на Хитлер.Другото е ала , бала...Нашествениците трябва да се избиват. Никакви преговори и отстъпки .

101

тежки бойни танкове

преди 1 година

- Еееех, какво хубаво си беше едно време, когато имаше само леки, танкове за разходка :D