33

Христо Христов

преди 1 година

Не го мислете българина. Членува в клуба на богатите и гласува за тях. Миналата година единствените протести бяха за по-скъпа газ и да подарим оръжие на украйна.

32

Анонимен

преди 1 година

Споко, трябва да изтърпим още малко, Русия е рухнала и до часове, даже до минути и секунди всичко ще започне да се компенсира и всичко ще се върне както си беше преди, само още малко да потърпим.

31

Анонимен

преди 1 година

На запад са много богати и са добре, но комунистите са проccти и не могат да го разберат това нещо.

30

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин не бе започнал да убива в Украйна подобна инфлация нямаше да има. Отблагодарете се на ПутинКГБиста дето "се кръсти с дяволските пръсти"!

29

О-ха! Не думай!

преди 1 година

"инфлацията расте нагоре" - ми ти накъде искаш да расте? Напреко ли?

28

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение : предлагам да обявим нов кемпейн Клаймит чейнч 2.0 с нов челинч и куест за нови йонно-хиперфузионни и водородно-плазмени ринюабал енергии.

27

Живот след смъртта?

преди 1 година

Според вас, има ли живот след смъртта и как си го представяте? На мен ми се иска да има. И си го представям така. Когато човек почине, душата му стои на земята още около 7 дни. Посещава любими места където е бил като дете, вижда живите си близки и вече на 7-мия ден се въздига в небесното. Вижда своите близки починали, те приветстват душата му, и се запознава със починалите си предци. Прегръщат се, целуват се като от дълга раздяла!

26

Анонимен

преди 1 година

Гърците се оплакват, въпреки че там политиците се грижат за народа и има различни парични помощи. Но вече не можели да ходят по два пъти да си почиват на островите (където е най-хубаво). Горките.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 41 Не са богати на запат. Пълно е с бездомници и безработни. Има няколко семейства които точат държавите и те са добре.

24

Анонимен

преди 1 година

А питате ли ги в Крим как е?! Цените са двойно по-големи от България, заплатите двойно по-малки, а на всичкото отгоре рафтовете са празни. Лекарства едва се намират, лекари останаха много малко, а скоро няма да има и течаща вода на полуострова. Тука в България живот си живеем!

23

Анонимен

преди 1 година

След 1944 г. комунистическите "политици" престъпници в България само донасят страдания на народа.

22

Анонимен

преди 1 година

На запад цените скачат повече от България, но там още са богати и не го усещат толкова болезнено въпреки че го виждат - пълни количката и дали ще е сметката 220 или 240 евро не се усеща много. След нова година цените на някои основни стоки за дни скочиха с до 10%. По празниците магазините бяха полупразни, нямаше празнично оживление и стоки на промоции, даже основни стоки липсваха някъде. Всеки който живее извън България може да го потвърди.

21

Анонимен

преди 1 година

Германия е една от най-скъпите европейски страни и връщайки се периодично установява, че цените в Бг са почти като в Германия. Заплатите, обаче в бг не са такива, нито данъци, здраве, чистота, законност и ред

20

до 23

преди 1 година

Вярвай си, сигурно не взимаш и 30% от това което аз си припечелвам. А и на запад съм бил знам как е играта. Хубавото е, че младите са кухи и искат бързи пари, я чалгица, я сервитьорка, а фабриките искат кадри дори само за да има тоалетна хартия да можете да си избършете нааkaните зaдници. Стоката не расте по дърветата, ама явно това учите вие пуберите.

19

Диоген

преди 1 година

Алчността на българските търгаши ще им изяде главата.Склонността към надути цени и спекула е пословична,но при народ, видял бедност това минава до време. Когато стоките започнат да се вмирисват по хладилните витрини и да хващат паяжина по рафтовете,ще им дойде акъла. Ако до тогава на народа не му хрумне да хване сопите...

18

Жълтопаветник

преди 1 година

До Анонимен 28, това е верно. Компа за 5К пристигна доставка от Германия, през Амазон. Ако бях купувал от България щеше да е 7К, да не говорим, че само няколко ритейлъра предлагат подобни машини и то в силно ограничени количества!

17

Анонимен

преди 1 година

Санкциите не само се провалиха, но удариха обратно онези, които ги наложиха. Само погледнете европейската енергийна криза. След санкциите от 2014 г., когато Русия реинтегрира Крим, тя знаеше какво следва и беше готова за него. 2022г за няколко седмици рублата отиде толкова високо, че Централната банка се намеси, за да я понижи. Западните компании в Русия бързо бяха превзети или заменени от руски. Търговията с Китай и други неевропейски страни нарасна неимоверно. Спадът на руския БВП за 2022 ще бъде 2.5-2.9%, а не над 20+%, както някои западни експерти предвиждаха. В ЕС спадът на БВП е до 10%.

16

Анонимен

преди 1 година

В България цената на хранителен продукт с1 до 2 лева в повече от цената на продукт в Германия за техниката да не говорим .

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 21, няма как да се разминем с про-кремълската пропаганда и наратива на ПуZZин нали?!

14

Анонимен

преди 1 година

Много съм загрижен за Русия, там са в голяма криза.