315

Анонимен

преди 1 година

Като ни изберат правителство, може и тебе да пратят да тестваш танковете на кравари и други такива. Вярвам, че ще си добър танкист!

314

Анонимен

преди 1 година

Тестват си оръжията англичаните. При това без да рискуват свои хора. Умно!

313

Щом е ескадрон

преди 1 година

Танковете ще ги яздет Петка, Чапаев и Анна пулимеьотчица.И танковете боядисани в червено.

312

????Тиранобъдеще????

преди 1 година

Гледах английски документален филм в които само с намеци се прокарваше тенденцията че не е зле днешните английски управляващи да се доверят на историческата приемственост и да охраняват всичкия петрол на мюсюлманите от лошите крадливи злокобни западноевропейци....................Примерно отиват да си купят петрол от Либия южните италианец,испанец и т.н. и от там ги препращат за разрешение от Лондон изобщо да им продават

311

Анонимен

преди 1 година

Европейците със наложените на Русия санкции се самонаказа. Не, че всички търговци не се оправдават с войната, без да са във война , но и санкциите изиграха бумерангов ефект.

310

Анонимен

преди 1 година

Както и Англия спаси царското семейство. едно време Тея гледат само себе си Можеха да спасят от разстрел царските деца но не го направиха тогава Сега си изкупват греховете ли

309

Вулгарин

преди 1 година

Ми телетааа. Недейте само да щракате минуси а напишете какво хубаво и кога България е видяла от пРосията бре? Че нещо не моим се сетим уа

308

И

преди 1 година

да пращат и да не пращат, все тая. Отиват за скрап!

307

Анонимен

преди 1 година

Много генерализирате само от превземането на половин Соледар. Нищо толкова специално не се е случило, нормално е като вксраш изведнъж 100 000 човека във войната, да се получи някакво раздвижване. Стратегически прелом няма. Подогравките с британските танкове са напразни, те няма да са сами - още 5-6 страни ще дадат по толкова.

306

Анонимен

преди 1 година

Пращайте, пращайте.. то вече е ясно за всички че воювате срещу Русия под формата на "помощ" обаче няма да успеете..

305

Чалънджър

преди 1 година

Чаланджър (предизвикател) това име е прокълнато, помниме какво се случи със совалката с това име, който предизвиква съдбата рано или късно си го получава.

304

До Вулгарин

преди 1 година

Е от САЩ и Европа,к'во пък сме видели.Просто не е нужно да си с едните или с другите,за да разбереш,че Русия няма как да я победиш.

303

Анонимен

преди 1 година

Тия тръгнали да правят сметка на Русия.Що не си правите своя,че станали едни просяци и разчитате евентуално на другите.И тая мантра,че Русия щяла да напада Европа я въртите.Тя и без да я напада сама се руши или си мислите,че Европа ще работи за вас,или ще прати хора да умират за вас.Няма да стане нито едното нито другото.Като ви види,че губите ще ви застави за мирни преговори,а като откажете ще ви врътнат кранчето.

302

Българин

преди 1 година

Великобритания нещо се напъва само накрая да несе усере.Русия не забравя ищеги помете посерковците

301

До 347

преди 1 година

Русия си ги произвежда и има произведени,а на вас трябва да ви се даде.Ами,ако не ви се даде.Даваха ви техника от соц.време,щото е останала,и БМП-та от войната във Виетнам пак,щото няма к'во да я правят.Сега нещата са скъпи и не им се дават,щото трябва и да се плащат,те не са без пари,и не Русия ще ги плати.Тя ще си държи териториите и няма как да я изгониш.За това ви дават колкото да не загубите евентуално още,а не,че ще победите.

300

Анонимен

преди 1 година

Хаххааа, Смея се тук на ра6истките ви напъни. Украйна ще е тази, която сама реши. А запада ще помогне за това. И то не защото толкова обича Украйна, а защото знае, че русия е агресор и е въпрос на време да направят поредната война в Ервопа. И да, сигурен съм, че вече САЩ, Англия работят над план, как да държат русия слаба.

299

Анонимен

преди 1 година

Това е напълно символичен жест, като победата на Украйна в Евровизия!

298

До 357

преди 1 година

А вас какво ви похранва? Дрогираните лъжи на един наркоман, който отрича 4 дена, че Соледар е руски??

297

Анонимен

преди 1 година

ЗНАЧИ руснаците стопиха съветските резерви в цели източен блок и сега почват резервите на западния НАТО блок? Демилитаризациятае не е на шега!

296

тия укри

преди 1 година

ме съмняват, що техника, що милиарди прибраха и всичко изчезна, че са голяма мафия знаем, ама такъв алъш-вериш да направят....може на бай дън чо даму светне!