15

:)

преди 1 година

гербавите щели да разследват :) Ами, кюлчетата разследвайте! :):):)

14

Анонимен

преди 1 година

Потърсете в Гугъл информация за клуб Дондуков 53, Транспърънси и партньори и адвокатско сдружение Йорданова и Радева и доста неща ще ви се изяснят как са навързани, като свински черва. Да грабят чужденци и т.н не ми дреме, но реално те грабят и от нас, а ние им осигуряваме луксозен живот и закрила с нашите данъци.

13

Анонимен

преди 1 година

Нексо са били един от основните спонсори на Демократична България, Капитал и Дневник, също така са свързани и с кредисимо за които се носят слухове, че са един от основните перачи на Брендо. После не се чудете как скандалните схеми на бившите реформатори прекръстили се на ДБ все не се раздухват по медиите.

12

Анонимен

преди 1 година

Настимир Ананиев все критикува, обвинява, назидателно размахва пръст. Оказа се, че и той не е чист, като сълза. Или далаверите са приемливи за него и обкръжението му, а за всички останали е подсъдно? По-кротко, по-смирено, Настимире, и твоето време дойде, дори много бързо.

11

Аноним

преди 1 година

Ананиев преглъщаше на сухо докато се бранеше а онези Киро и Асен кого ще съдят САЩ ли белите нулеваци лъснахте най после

10

Зозо

преди 1 година

На Свинимир ако му бия два шамара веднага ще пропикае топла топла вода :)))))))))))))

9

NO Comment!

преди 1 година

Вярваме ти за Нексо, колкото вярваме на тези пропаднали пропагандаторски сайтове дирижирани от ДС, Шарлатани наземни, айде пак блокирайте неудобните коментари направо целия айпи адрес

8

Анонимен

преди 1 година

Най-накрая се видя защо на този и Киро все им пречи главния прокурор, дано скоро и двамата да са подсъдими защото има много причини да са такива.

7

Анонимен

преди 1 година

Славуца пак търси внимание.Я с гнусни песнички,я с клевети.И не разбира колко се излага и как отвращава.

6

Анонимен

преди 1 година

знаеме Ви, то и Киро немаше двойно гражданство.............

5

БЯЛА ЯКИЧКА.......

преди 1 година

СЪС СУПЕР ЧЕРНА ДУШИЧКА....... ВНИМАВАЙТЕ С ТОЗИ. ТОЙ САМО СЪС СЪДЕБНИ АФЕРИ СЕ ИЗХРАНВА.. ПРЕДИ ВРЕМЕ ТОЧНО ТОЙ БЕШЕ РЕГИСТРИРАЛ МАРКАТА"РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК".. ПОСЛЕ ПЪК СТАНА МАНДАТОНОСИТЕЛ НА ПП.....ЧЕРНИ ДУШИЧКИ, ПРОМЕНЛИВИ....

4

Бай Пешо

преди 1 година

Аз определено ти "вярвам", ти си толкова "честен" и "невинен"! Предполагам че, когато Настимир Ананиев умре, сигурно Бог сам ще слезе в Ада, като види колко е по-грешен от него.

3

Анонимен

преди 1 година

чалгаря да продава двореца, бая суми по дела му се заформят да плаща...

2

Анонимен

преди 1 година

Правилно.Учиндолеца се самозабрави в желанието си за отмъщение.Надмина дори тиквата.

1

И Рашков така...

преди 1 година

И Рашков така беше иззел функциите на прокуратурата миналата година, но нали беше предизборно, нямаше проблем :-)