136

Еее

преди 1 година

Срам за русофилите много лъжат и те като господаря си

135

Анонимен

преди 1 година

До 149.Вагнер рядко взимат пленници преди месец им го предложиха,но получиха отказ.Сега първо стрелят,а после се интересуват дали някой е искал да се предаде.

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 141 Руснаците не само че не обичат българите, а ги мразят от сърце, много повече от другите народности. Все пак руснаците са били дълги години васали на българите и за да заличат този срам в "героичната" руска история са прекръстили българите на татари.

133

Анонимен

преди 1 година

Украинците са хитри , трепят москали до кат им привършат патроните и се изтеглят, след 2 седмици им доставят бронирана техника и пак ще си върнат и Соледар и всичко . А Чичо Сам загрява , ай са тръгнали от Беларус влиза със страшна сила и оле ле мале .

132

хахаха

преди 1 година

Какво стана с хилядите пленени украинци от Пригожин? Някой русофил няма ли поне да ни каже колко хиляди са пленниците.

131

Анонимен

преди 1 година

До 143.Там е работа,че не руснаците се защитават в Бахмут,а украинците.Руснаците с артилерия ги размазаха.

130

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама днес Соледар, утре Угледар, вдругиден - вече май Анна Маляр (т.е., нещо като великия лаф на един велик нашенец: "янс-цу-цвай-цу-дрън!" :) А иначе, укро-нацистите нека си припяват в хор, че техните в Соледар още мърдали, отбранявали се, че даже и напредвали в покрайнините на Соледар. Да де, мощно и бързо напредват... ама към гробищата

129

Анонимен

преди 1 година

До 107.Изобщо не е село.Района на Бахмут е най-укрепената част от фронта с много населени места.Много заводи,които са превърнати в крепости и това е още от 2015г.Не случайно украинците хвърлиха почти всичко,за да запазят тази позиция.Там загубят ще трябва да връщат повечето,което спечелиха.Разликата е,че руснаците отстъпваха без бой,а тук загубите на украинците са колосални.И това беше постигнато с артилерия.Затова и войниците казваха"Ползват ни като пушечно месо".

128

Анонимен

преди 1 година

До 135 Руснаците не обичали българите? Лъжа и западна пропаганда.

127

Анонимен

преди 1 година

Ами живей добре, кой те е спрял? Само русoфилите се оплаквате от живота и всичко ви е черно, намирате конспирации под всеки ъгъл и мечтаете да живеете в руският рай. Отивате до Белград и от там полета за Москва.

126

Доктора

преди 1 година

До Малко за политика - Изглежда са ти свършили хапчетата, нали се разбрахме , треба да не прекъсваш .

125

Анонимен

преди 1 година

Бахмутиса ми от военнолюбците от НАТО и Русия.

124

Куриоз

преди 1 година

Всички освободени от Русия държави, впоследствие стават членки на НАТО???

123

Анонимен

преди 1 година

До 132 Ми ходи да чистиш тоалетни на запад, като е толкова хубаво другите сме българи и искаме да живеем добре тук и няма да бягаме като мишшки.

122

до 132

преди 1 година

Руснаците не ме искат. Казват че съм бил от продажно племе. Може и да са прави хората. Не ми остава друго, освен да се надявам, че някой ден Европа ще стане като Русия, дано да е скоро.

121

Анонимен

преди 1 година

Туркиа ке падне!

120

129

преди 1 година

Ами върви в русия тогава, там е истинският рай! Няма бедност, няма жeндъри, всичко е прекрасно. Какво още те задържа в бедна и затъваща Европа?

119

Пак по опорката?

преди 1 година

До Русофили заблудени.. Заблуден си ти, драги. Живота на украинските войничета е последната грижа на Зеленски и дружинката му. Изпращат ги на с'мърт без да им мигне окото.

118

Анонимен

преди 1 година

Село, ама това село е като Сталинград за укрите, ако го загубят губят войната.

117

до 119

преди 1 година

То аз да оставя Свободния свят да затъва, колко му е. Ама нали и аз съм в Свободния свят, и аз затъвам. Но не си крия главата в г.за като пишещите тук платени тролейбуси, а си го казвам. Кофти, много кофти.