114

Анонимен

преди 1 година

Ами за 30 години какво получихме в джоба от демокрацията? Че и танковете ни взеха!( Ние си ги дадохме! Майтап ,бе)

113

До 121

преди 1 година

Щом до сега, не си разбрл, че ние петрол не купуваме, а само горива за колите, които произвежда Лукйол, нищо не може да ти се обясни!

112

Българин

преди 1 година

МУЗИКА ЗА ДУШАТА! ХАХАХХАХАХАХАХАХАА

111

Анонимен

преди 1 година

До До Българи 111 Утре *** на гроба на бай Тошо да му удариш няколко теманета и да му се оплачеш от ЕС. Сложи си и един портрет на бай ти Тошо и като ти накафее можеш да лъскаш краставицата под него.

110

До до българи 111

преди 1 година

И мисленето ти е, като на байтошовци, и интелекта, а панелката си наследил от баба си!

109

Анонимен

преди 1 година

Тука един не написа, а бе за нас икономически аджеба кое е по добре! Да купуваме евтин петрол или да я караме за идеята ,по братски с Европата?

108

До Българи 111

преди 1 година

Пич запри са малко. Топлото жилище, от което ти пиша е от лошия комунизъм, отоплявано от парно направено от Бай Тошо. Водата ми е от мрежа и язовири правени преди 50 години. Тока, който захранва западният ми компютър, от който ти пиша идва от мрежа, която е на 60г. и е пред разпад от АЕЦ, ТЕЦ ,ВЕЦ и ПАВЕЦ, който са пред закриване. Западната ти кола на 16г. върви по пътища от преди 60г. който не са виждали основен ремонт от 60г. и преди 30г. ти бяха напълно безплатни. Има ли смисъл да пиша още?

107

До 115-Хххх

преди 1 година

Ами ти да си чувал,че акцизните ставки и ДДС са без промяна от 2020 година,когато цената на петрол Урал беше същата с Мааалката разлика,че цените на горивата бяха в рамките 1.60-1.80 лева за литър?

106

Анонимен

преди 1 година

До До 79 Референдумите не са за прости хора като българите. Преди няколко години в Швейцария имаше референдум с въпрос "Да се раздава ли гарантиран месечен доход на всеки швейцарец от 2500 франка, независимо от възрастта и социалното му положение?" 60% отговориха с "Не". А сега ми кажи как би завършил подобен референдум в България?

105

Българин

преди 1 година

*** като не искаш демокрация, заминавай бе. Изборът не е малък - Африка, Азия, държави недемократично бол. Само не ми пиши от топлото жилище, твоя собственост, през платения интернет със заплата, която ти стига за всичко основно, след като си бил до тоалетната ти в собственото жилище, изкъпал си се с топла вода, през телефон или компютър на демократична марка, след като си се прибрал с демократичен автомобил и т.н. Накратко - потапяй се, ***.

104

r3v0lv3r

преди 1 година

Въпросът е, защо на бензиностанциите цените са такива ? Руснаците яко ни дерат, явно защото сме такива пудели, че една оръжейна пратка не смеем да дадем.

103

Анонимен

преди 1 година

Онова нещо което клечи на Дондуков-2 и се нарича президент имали някакъв коментар?Ония навдени ливадари които клечат на Дондуков-1 и се наричат служебен кабинет имат ли някакъв коментар?

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 104 Чел съм го нострадамус в 64 стих казва че Рус ще изчезне от земята.

101

До 79

преди 1 година

На тебе кой ти каза, че всички в света искат демокрация??? Дай ни дефиниция на демокрация според корана??? Според индуизма също ако може. Виждаме, че си компетентен. Какво е демокрация обясни ни? Знаеш ли, че президента на РБ има право да насрочва референдум когато пожелае и за каквото пожелае??? Нали си в демокрация??? За 33г. колко референдума са насрочени??? Демократ, лукова глави колкото искаш.............

100

Боби

преди 1 година

До 100 Самолетите им не летят в Европа, А западните самолети не летят над РФ което удължава азиатските им курсове с 8000км :-) Колите има вече са с Китайски чаркалаци вече си доста назад с новините. В Китай се съдаде индустрия специално за РФ пазар изолирана от международните сделки за да не може САЩ да наложи санкции такива ти неща майна. Корабите им гният??? Унуфри според някои наблюдатели РФ са закупили през посредници повече от 120 кораба за 15 милиарда $ за последната година под чужд флаг

99

Анонимен

преди 1 година

Прочети Нострадамус,интересно е! Точно в часта за Европа! После фърляй чифтета!

98

Анонимен

преди 1 година

Китай,Русия,Индия,Пакистан,Бразилия,Виетнам,Куба ,Иран,Ирак и т.н.! А бе като плюнат ще ни удавят демокрацията!

97

Боби

преди 1 година

До Анонимен "А танкерите си пътуват за цял свят.Има приложение live за кораби.Преброих 30 за 1 ден,които тръгват от Русия за цял свят.Тука спекула яка." Забравяш че пак за да не се светва санкционната лампичка много кораби изключват транспондерите си. Само Военните знаят къде са корабите но и военните не знаят какво за къде пренасят...

96

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 98 Нострадамус е предрекъл че с русофилщината е свършено.

95

до Боби

преди 1 година

Е постигна го. Напълно независима е Русия. Верно, че самолетите им не летят, колите им нямат части, а корабите им гният по пристанищата, ама е независима. От друга страна нищо и не продава на САЩ и ЕС - нито газ, нито петрол. От трета страна покрай независимостта отиват и в тотална изолация, ама какво пък, имат най-голямата територия на света да си резглеждат и изучават аххахааха, а да и Северна Корея и Иран аххахаха