96

gergi

преди 1 година

До Това Аха сигурно ..... те в русия измислиха лгбтцфкр обществото .... де ва копат ?

95

Киркорчо!

преди 1 година

Ще ти кажа само едно - Ако беше такъв "велик" певец за какъвто се мислиш песните ти щяха да се пеят по целия свят, а не само в Русия,където може и с административни мерки да напълниш една зала.И друго - ако Зеленски се е твърде вживял в ролята си според теб,то най-малко на теб прилича да го споделяш.Все пак сте от една черга - хора на изкуството,нали....И ако Зеленски е "зайче",то ти в никакъв случай не си "лошия вълк".Ну погоди!

94

До 115

преди 1 година

Очевидно проста..те не ходят на опера, иначе щеше да знаят, че там сценичният грим при мъжете е нещо нормално. Повсичко личи, по представленията, които той изнася на сцената, по визията му, че Киркоров е повлиян от това изкуство

93

Анонимен

преди 1 година

До Това 115 - Азис, Кончита Вурст, Бой Джордж, Елтън Джон.... да продължавам ли???

92

ПЕТКО

преди 1 година

Ако Киркоров и Азис влязат в руската армия ще изтощят Кадировци за нула време

91

ЗеленСки

преди 1 година

Да, гнусен е ,но не и повече от бай Байдън . А аз както знаете обслужвам дъртия ,напикаващ се дедик. Парите не миришат както и органите на тези ,които са ми клиенти. Аз съм просто Еди актьор ,а защо съм издигнат в политиката самият не знам

90

Това

преди 1 година

само в Русия може да се види: "мъж" с грим около очите.

89

Анонимен

преди 1 година

Изключително гнусен и меркантилен гейзър - трябва и в България да го забранят и да му наложат санкции

88

прилика/разлика

преди 1 година

Писанията на този ми напомнят много писанията на Слави. Двамата много си приличат по пошлост и некъдърност. Разликата е само в това, че единият е много космат а другият е много гологлав.

87

12664

преди 1 година

До неудобно ми е........... Хахааа, пиши си каквото ти душа сака, ама това с певеца в кавички наистина е комично. И говОри за твоето собствено ниво (за подморското става дума).

86

зер

преди 1 година

Киркорката винаги е бил карикатура. Руската поп сцена прилича на кичозен цирк с нулев талант.

85

Анонимен

преди 1 година

Само на мен ли ми се повръща от тази снимка?

84

Анонимен

преди 1 година

Наш'та Поли Генова си пусна селфи с тоя путинистичен шут в Инстаграм - социална мрежа, създадена в "загнилия Запад", в разгара на рашистката агресия. Какви са тия хора, как заспиват спокойно!

83

Анонимен

преди 1 година

Скрийсе бе Киркоре! Я излез извън любимата ти к0чина да видиш народната любов как ще те посрещне!!!

82

Анонимен

преди 1 година

Фанатизирани....пропаганда за Украйна? Хахахахаха, не че няма, ама да го каже няква 0рка, където държавата му има ЕДНА медия....90% от Интернета им е резнат и си имат министерство на Мисълта, което измисля какво да пише по ЕДИНСТВЕНАТА им медия.....Тия са паталогичен случай! Айде да хванеш някъв *** човек на пазара дето не знае какво е Интернет и да ти ги говори тези небивалици...ама тооооззз, користни цели имаш Киркорчооооооо и последно, ти в УКРАЙНА нямаш приятели мой човек!

81

Сандю

преди 1 година

Филипе , след като Азис възмъжа , крайно време е и ти да оправиш шайбата .

80

неудобно ми е

преди 1 година

че този "певец" е роден в България.......колко тъжно е това да прославяш война, смърттта и омразата, само и само да те допускат до огризките на путиновата трапеза. Децата му ще се срамуват от това.....ако има такива.

79

Неразбрал

преди 1 година

Ама това не са ли хубави демократични забрани? Тоест, когато Путин забранява певци и изпълнители - това е лошо и тоталитарно? Но когато Зеленски ги забранява - това е добро и демократично?

78

Please

преди 1 година

Руска марионетка!!!

77

Зелен Демократ

преди 1 година

Преди какви вечеринки правихме всички заедно със Зеления, с Арменчето, а сега се жулим поотделно:( Путин, ти си виновен!