68

Анонимен

преди 1 година

Плачат руските слуги плачат....Сми друго не им остана, украинците бухат съветския съюз и скоро няма да има опорна точка за нови детски приказки и червени легенди! Отиват си като акото след натискане на бутона за водната струя!:))))))))))))))

67

Анонимен

преди 1 година

До 66.Ти наистина си преродената Шехерезада но с много малко мисловен капацитет!:)))))))))

66

Слава

преди 1 година

Украйна е Велика страна. Поклон пред Героите.

65

Жоро Сороса

преди 1 година

Плачат руските слуги плачат...

64

Анонимен

преди 1 година

Хората в България и в момента живеят по- зле от това, което е видяла Тайра. Но за тях това вече е новото нормално, те не са герои. Престанете с укропропагандата, никой не ви вярва!!!!

63

Анонимен

преди 1 година

индийска драма с НПО сценаристи!Европа взе да се събужда и да проумяваТя Европа отдавна е будна, за жалост ти още спиш при това без развитие!:)))))))))))))))))

62

Милотинова уплашена

преди 1 година

Милотинова не винаги беше това, което представлява в момента. В централна новинарска емисияя на БНТ като водеща тя показа запис на обезглавяване на руски войник в Чечения, заловен от чуждестранни джихадисти или местни сепаратисти. За това свое прегрешение, тя получи наказание, оповестено от ръководството на БНТ (за това, че показаният материал причинява душевни страдания на зрителите). След това Милотинова се уплаши и се превърна в "послушната Милена", каквато е и до днес.

61

Анонимен

преди 1 година

Тая защо говори на полски, а не на родния и руски? За това ли идват парите от Сорос, за да говори на полски?..А ти защо си рядко умен, съветското джудже ли те е подсякло?:)))))))))))))

60

На полски

преди 1 година

Тая защо говори на полски, а не на родния и руски? За това ли идват парите от Сорос, за да говори на полски?

59

Анонимен

преди 1 година

За делата и от преди Мариупол има няколко десетки тома от разследването и, плюс нейни показания. Само гадости и чудовищтни дела е вършила през тези 7 - 8 години, затова предпочита да се съсредоточи върху последните месеци, като вземе да разказва нагласените си истории.Къдя ги тези доказателства? До ден днешен оня плиткоумен български историк не представи нито едно доказателство че Янко Шумкаря е незаконен син на Фердинанд!! Надминахте Шехерезада вече няколко пъти!:))))))))))))))))))

58

Анонимен

преди 1 година

Ако д-р Менгеле беше жив, сигурно и с него щеше да направите интервю и да го възхвалявате. Всичко се обърка и побърка тотално..Колко му е да го съживим! Съветските учени са всемогъщи особено в разказите на детски приказки!:))))))))))

57

Напълно излишна

преди 1 година

индийска драма с НПО сценаристи!Европа взе да се събужда и да проумява,че Укропропагандата 24/7 показва само правилната и единствена гледна точка.След първоначалната истерия и сляпа вяра в писъците и скимтенето на др0гаря зеленоид,мои познати от Чехия, Словакия, Германия, Австрия,Италия и Испания леко и гузно тихомълком махнаха от профилните си снимки жълтосиния флаг и "стенд уит украИне"...Слава Богу,че има критично мислещи българи,които осъзнават медийната укро кампания и проверяват инфото!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен За делата и от преди Мариупол има няколко десетки тома от разследването и, плюс нейни показания. Само гадости и чудовищтни дела е вършила през тези 7 - 8 години, затова предпочита да се съсредоточи върху последните месеци, като вземе да разказва нагласените си истории

55

Анонимен

преди 1 година

Тази няма никаква медицинска квалификация! Как не ви е страх от Бога с тези умишлени манипулации - тези всичките грехове ще се предават на вашите деца и внуци!Виж ти, български потомствен шумкар цитира Бог! :)))))))))))) Но в неговото генетично подсъзнание Бог е Ленин заместен от Сталин! Я сега правичката си кажи колко алени свещи напъха там където не грее слънцето?:)))))))))))))))

54

Анонимен

преди 1 година

Обсадата на Мариупол беше преди няма година. Преди това 7 години какви ужаси е гледала всеотдайната Тайра и къде? Защо нищо не пише за тези 7-8 години?

53

резултат

преди 1 година

С тази гадна война путин направи едно полезно нещо. Издигна Украйна и украинците в очите ми.

52

Вижте в интернет

преди 1 година

Поредното падение в помията на тази телевизия.Правят интервю с убиец и нацист.

51

хаха

преди 1 година

Ако д-р Менгеле беше жив, сигурно и с него щеше да направите интервю и да го възхвалявате. Всичко се обърка и побърка тотално.

50

Анонимен

преди 1 година

До мдааа Тайра е разказала достатъчно пред следовател. Има огромен куп томове папки с доказателства и свидетели. Просто като свърши войната това рано или късно ще излезе на дневна светлина заедно със саморъчни нейни признания. Тогава не знам какво ще направят от тази телевизия.

49

Анонимен

преди 1 година

т.е. как руснаците са били избивани с артилерийски и ракетни обстрели.....Те съветските ракети са под пълен контрол, летят където им скимне и улучват целта веднъж на сто години!:))))))))))))))))))))))))))