65

интересно

преди 1 година

къде са умните и красивите , мая общата , ония дето системата ги убивала , бойците , бабикян , хаджигенова ,,, що нема *спонтанни* протести бе ?

64

до 76

преди 1 година

Пак не са разбрали някои,че субсидии не взимат реално тези дето се нуждаят от нея,а определени чиновници.Дали е за земеделие,животновъдство или производство е без значение.Всичко отива в определени хора и там не е възможно да се вмъкнеш ако ще да си най-добрия с най-качествената стока.

63

При тия цени

преди 1 година

Искам да знам как така депутатите намериха половин милиард от нашите пари да дарят на Украйна, а не намериха 200 млн за отстъпка за горивата на българските данъкоплатци?

62

Анонимен

преди 1 година

До 75 - Доброте хора ще помагат!

61

абе

преди 1 година

мноо важно , киро ни дигна доходите до незнайййни висоти . мдааа !

60

Анонимен

преди 1 година

Дали има или няма редовно правителство е без значение за инфлацията.Не сме страна със затворени граници та да се поставят цени от ценовици назначени от властта.Ако правителството натисне цена на нещо,просто това нещо ще изчезне от пазара и няма да се предлага.Никой не е луд да работи без печалба.Щом няма какво да спечели,спира да го предлага,просто е.

59

Анонимен

преди 1 година

Къде отиват десетките милиарди лева субсидия които държавата осигурява на бизнеса за скъпата електроенергия и газ,къде отива намаленото ДДС а за някой стоки и неговото премахване?На фона на това"Помощта"за гражданите се изразява в едни 140 милиона лева във вид на отстъпка за гориво от която се възползваха само собствениците на автомобили!

58

Анонимен

преди 1 година

Спекулата с цените на стоки и услуги няма как да бъде спряна, --- Това е капитализъм, така че може да не се хабиш с празки за спекула... Това е модела на капитализма откакто свят светува и за да не се набива много на очи сега изполват термините - пазарен механизъм, свободен пазар и прочие... :)

57

Анонимен

преди 1 година

Тя инфлацията не е само в България,но има една подробност.В другите страни имат собствено производство и цените не скачат чак толкова.У нас задушиха дребните производители и търговци,съответно се внася и се слага надценка веднъж за вносителя и втори път за търговеца.Е как няма някои стоки да са по-скъпи?Еми по-скъпи ще са.

56

Милионер

преди 1 година

Защото през тази година, за която са пресмятали инфлацията или поскъпването, България имаше редовно и служебно прателство. Те си ги избират депутатите, а пък аз си гласувам за народни представители. Честита да им е инфлацията на политиците.

55

Анонимен

преди 1 година

Спекулата с цените на стоки и услуги няма как да бъде спряна,но виж едно ново данъчно облагане е задължително,какви са тия 10 процента корпоративни данъци при положение че се залага печалба от сто и кусур процента надценка при всичко което ни се предлага,едни ставки от порядъка на 50+ процента са просто задължителни!

54

Чочко

преди 1 година

Тази статия лъже. По качествени сирене и кашкавал са съответно около 20 лева за сирене и над 30 лева за кашкавал. По - качествени луканки над 40, дори над 50 лв за кило. Никой нормален не вярва на тия лъжи за инфлацията, тя е около 50 процента за основните храни. Жълтопаветните наглеци са виновни за прекомерното поскъпване, защото те избраха супер некадърно правителство, но не протестират, защото те са отговорни за това.

53

Анонимен

преди 1 година

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ИМА ПОДГОТВЕН НОВ ЕЛИТЕН ОТБОР НА РАДЕВ С ПРЕМИЕР ЯНЕВ! ВЕРА СУ!СЕГА БЪЛГАРИЯ Е ВЕРА СУ!НЕКАДЪРНИЦИ !ПРЕЗИДЕНТА ИНТРИГАНТ СЪСИПА ДЪРЖАВАТА

52

Анонимен

преди 1 година

абе стига с тия цени бре - четете за путин - или днеска са малко материалчетата

51

Анонимен

преди 1 година

Това е резултата от управлението на ***.

50

Анонимен

преди 1 година

Бялата Златка с какво се издържа? Откъде пари за ядене?А за къркане?!

49

NO Comment!

преди 1 година

Да благодарим на Ушатия диктатор и неговите Шарлатани за над 52% увеличение на цените на борсата а в магазините ще е 100% ,а МРЗ я вдигнахте с 9% да излезем да им благодарим подобаващо или свършиха парите на Черепа за протестърите на Мая ИзбеГалева и ХаджиГея и компания а или още чегъртате герб и боко

48

Цените се покачват?!

преди 1 година

НОВИНИПриродният газ продължава да поевтинява. Очаква се цената му да се понижи с 20%

47

Бойко съм

преди 1 година

Щяхте да ме чегъртате ... не успяхте. Какво успяхте да направите обаче? Да влошите живота на българските граждани, браво, няма що, направо сте велики чегъртачи!

46

Анонимен

преди 1 година

Остава да ни набутат и еврото да скочат с още 50%, да ни довършат