28

хора спрете се

преди 15 години

стига безмислена злобаhttp://pravoslavieto.com/poklonnichestvo/Gr uzia/index.htm

27

Drug

преди 15 години

Stanishev, kato cheta kakvi gi drynkash ta mi stava iasno bylgarskoto deredzhe.

26

Доню Донев

преди 15 години

Макар че съм христианин и по принцип космополит, живеем във все още силно юдаизиран свят и щем нещем няма как да обръщаме ту едната, ту другата буза. А и Христос е казал като ти ударят едната буза, обърни и другата. Но ако срещу тебе стои нещо, което е човек само по биологически характеристики и не само повтори, ами и иска да потрети, Христос не е забранил да му отвърнем както заслужава.Та ние победихме. Осетия е спасена от геноцид. А тя, както би трябвало да знаем, е населена от хора, които имат нещо общо с протобългарите. Изобщо в РФ има толкова много народности преки или косвени наследници или повлияни от протобългарите, че като се добави и това, че във формирането на самата Русия има силен български елемент, неможе да не сме доволни от победата и спасяването на нашите родственици осетинците.И изобщо не е пресилено да се каже, че основния структурообразуващ елемент от Алпите до Урал при формирането на Европа след Римската Империя са протобългарите, аналогично на викингите на запад от Алпите. Факт е и това, че френските крале са се клели върху българско евенгелие, както и да се тълкува това.Е, и от Русия сме виждали лошо, но основното от него беше по време на комунизма, а той не е руско явление, насила беше натрапен на руснаците и те най-много пострадаха от него. Но съвременна Русия въпреки лутганията и грешките си върви напред и то със силни христиаски елементи. Е, пита се, защо да не се възползвали ние, българите и близките до нас народи като осетинците от нея за защитата ни във физическо отношение, след като толкова сме и дали в миналото? Та това е повече от нормално, всичко друго е служба на чужди интереси. Е, нашите небългарски управляващи /Станишев - евреин, Доган - татаро/от кримските, не казанските татари/***, Сакскобурготски - някакъв аристократичен ***/ се въртят като фурнаджийски лопати и за келепир вредят на нашите национални интереси, но и това ще бъде до време.А и военната ни техника е изключителна. Свръхзвуковия бомбардировач ТУ 160 е произвеждан в Казан. Основно с него бяха поразявани високоточно военни цели в Грузия. Сравнете с американските бомбордировки в Югославия. И за капак Грузия беше въоръжена за противодействие с модерни американски и израелски системи, но резултатите са показателни.А тези, които съжаляват, че руснаците не са влезли в Тбилиси - спокойно. Нещата трябва да се решават примерено и спокойно, все пак сме христиани. На натегача Саакашвили грузинците сами ще му видят сметката.Така че честита ни още една победа в хилядолетната ни история, братя и сестри българи!

25

007бг

преди 15 години

Грозниците са получили от нас:-7 гаубици-14 миномета 120мм-12установки ЗУ-23-2М-500 ПЗРК Игла-150 ПТРК Конкурс и Корнет с 1500 ракети към тях-300 броя РПГ-7-десантни кораби АТИЯ-1 млн. патрона -1100 гранатиДруги основни доставчици са-ТУРЦИЯ, СЪРБИЯ, ЧЕХИЯ и УКРАЙНА.Справка - .vko.ru

24

Мамантос

преди 15 години

Серго, Серго-о-о, на голяма любов народна се радваш! :-0

23

+++

преди 15 години

...тоя където не го сееш,там никне...Взе да разбира от етнически конфликти и военно дело,без да е помирисвал барут....но евреена си е евреин,той винаги трябва дя се изтъкне,а ако опре ножа у гърлото му,бърза да сабуе гащите...Но никой не се интересува от голият му и *** ,особено от мнението му за междунар.положение защото каквото и да е подхванал все сее издънвал,вече три години...Да ходи да послужи малко в Грузинската армия,па догава да дойде да говори нещастника....

22

преди 15 години

Виждал позитивно развитие ами да, утрепаха 2000 осетинци, един друк гении казваше : Има човек, има проблем, няма човек, няма проблем.

21

кадесето

преди 15 години

НЕБЪЛГАРИНА,ЮДЕИНА СТАНИШЕВ ОТНОВО ЧУРОЛИКА ЦИОНИСТКО=МАСОНСКИТЕ НАПЕВИ ОТ ЛОНДОН И ВАШИНГТОН!КАК С ИДИОТЧЕТО КАЛФИНАШВИЛИ НАТОВСКИТЕ ИМ МЕНТОРИ НЕ ГИ ПОДКРЕПИЛИ ЗА ГРУЗИЯ В НАТО! ЮДЕИЧЕТО ПЪРВО ЩЕ ПОМОГНЕ НА ЛУМПЕНАШВИЛСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ.КОСОВО БИЛО РАЗЛИЧНО ЗАЩОТО ОТ ДЕСЕТ ГОДИНИ СЕ ТЪПЧЕ ОТ НАТОВСКИ БОТУШ!ПО ТОЧНО ДРУГА *** НЕ МОЖЕ ДА ИЗРАЗИ МЕЧТАТА НА МЕЖДУНАРОДНАТА/ЦИОНИСТКО-МАСОНСКА/КЛОАКА ДА СТЪПЯТ НА РУСКА ЗЕМЯ!И ТОЗИ ЗБЪРКАНЯК Е ВРЕМЕ ДА ГИ ОМЕТЕМ ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ЧИФУТСКА КЛОАКА ОТ ВЛАСТТА!АМА ТОВА НЕ ГО ИСКА И МОЖЕ ПРОЕКТА-ББ/ПОЖАРНИКАР/!!!

20

евЗЕНи

преди 15 години

В Косово няма Косовски етнос. За разлика от Осетия. Така че, да, не са абсолютно еднакви нещата. В крайна сметка Осетия има право да е самостоятелна, за разлика от Косово.

19

някой

преди 15 години

Що обиждаш коча:)Тоя и една гънка няма в главата сиПреговорите са най-добрия начин,за това медците ни седяха в затвора в Либия толкова години...докато преговаряхме с ...Отвъдното

18

преди 15 години

Оф, ако бях на местото на Путин, те за тия помиярски истории, веднага бих удвоил цената на газта за България...

17

преди 15 години

Мишок! А може би мишка?

16

Мамантос

преди 15 години

Сергей пак не е наясно какво казва. В това отношение си приличат с един друг "интелектуалец" -- т. нар. царь. Един дол дренки -- марионетни служители на колониалната администрация в София.

15

скит

преди 15 години

Така бързо да може да оправите страната-шапка ВИ свалям.

14

преди 15 години

След като се насрахме, сега и викаме, та да се разбере, то не че немирише де. А еврейте глас им се не чуе.

13

анонимен

преди 15 години

КОЛКО ИМАШ ПО ГЕОГРАФИЯ?

12

преди 15 години

Да наистина, Серго се е пообъркал малко. Според уикипедия приднестровието е - "Приднестровието е част от територията на Молдова на левия бряг на река Днестър, населена основно с руснаци, украинци и молдовци. Под контрола е на самопровъзгласилата се Приднестровска Молдовска република (ПМР), провъзгласена на 2 септември 1990 г. Административно се дели на районите Григориопол, Слободзия, Дубосари, Рибница, Каменка и град Бендери на десния бряг на река Днестър.На румънски този район се нарича Транснистрия, Transnistria. В официалните молдовски източници се нарича Stânga Nistrului, което означава "Левият бряг на Днестър".""

11

ботевград

преди 15 години

За Владивосток - Европа до Владивосток

10

преди 15 години

Не виждам някъде в статията да се споменава името на Молдова?Навсякъде се говори за Грузия.

9

преди 15 години

Гледа,като натровен коч от див лапад! :)))