30

Анонимен

преди 1 година

Укрите вече почнаха съвсем да омръзват и на най-заклетите им помагачи. Прогнозирам, че до края на годината ще се видят сам-саменички тогава войната просто ще приключи. Без външна помощ няма да утраят и 5 секунди. Толкова са зависими, горките. И пак ще прачкат в нозете на Русия, та дано се смили да им помогне и да им оправи инфраструктурата, та поне да има покрив над главите им.

29

Анонимен

преди 1 година

Добре, че България е приела да чества Коледа на 24 декември, като в нормалния православен свят! Не знам как се празнува Коледа след Нова година, руснаците и сърбите правят всичко наобратно.

28

Та както казах....

преди 1 година

не е важен начина по който се унищожават руските фашаги, важното е да се прави методично.

27

минист на лъжата

преди 1 година

даде ли действителният брой на монголоидните нацисти дали фира в първите минути на годината

26

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

помните ли базата Енгелс.......скоро и в мaZкве и санк пит. ротФронт каскети смачкани.

25

Анонимен

преди 1 година

Няма примирие защото наркоманът Земенски нареди обстрел срещу мирните жители на Източна Украйна точно в 12,00 ч. на 06 януари на обяд, навръх Коледа по източния църковен календар! Господ гледа и ще го съди жестоко за престъпленията му!!!

24

Весьолъйе новости

преди 1 година

Фашистката хунта на готвача е превзела две къщи в село с четири такива. Браво. 3 месеца превземаха завод, а сега 6 месеца - 2 къщи.

23

Мен

преди 1 година

Не се знае вече какво става.

22

рушофилски трол

преди 1 година

С пожелания за много повече черни чували за руските фашаги.

21

АНГЕЛ

преди 1 година

Ами нали Зеленчука го отказа. Путин го предложи,Зелката отказа. Те Укрите кво искат. Те да стрелят по Русия а Русия да не стреля по тях. Нагли до безобразие !

20

Анонимен

преди 1 година

Руснаците действително предложиха временно прекратяване на огъня, но киевския наркоман отказа. По-лесно е да се отвличат хора от улицата и да се хвърлят в битките му срещу руснаците. Забавно е, че сте приели слогана "вече знаеш" а криете от хората елементарна информация.

19

Има има

преди 1 година

Руските войски съвсем примирено стрелят по болници и жилищни сгради !

18

Ех ама не разбрали

преди 1 година

Путин имаше предвид Банго Васил. Тогава съвпада Рашистанската Коледа. Кадиров щял да коли коза по случая на живо в ТикТок.

17

Питам

преди 1 година

Само незнам каква е идеята да налееш 300 милярда долара във страна която няма да съществува скоро? И да питам още официално ли забраниха да се говори за корупционния скандал във евро парламента и Гръцкия ботукс Евдокия?

16

Анонимен

преди 1 година

Русия има пробив в Солидар, украинските войски се изтеглят!Пробивът е дълбоко в съветския червен зааадник!:)))))))))))))

15

Браво браво

преди 1 година

Всу прилага тактика на изтощение на ВКС . Не им дават почивка и ги карат да гърмят и по Коледа . Източно православна Коледа.

14

Новини от фронта

преди 1 година

Русия има пробив в Солидар, украинските войски се изтеглят!

13

Анонимен

преди 1 година

Путин загуби войната когато в края на февруари беше съвсем уверен, че украинците ще го посрещнат като победител. Дори се изцепи в ефир с директно обръщение към украинците, приканяйки ги да им помагат за да свалят въображаемите нацисти. Те тогава войната беше загубена, сега просто увеличаваме броя на жертвите!

12

Анонимен

преди 1 година

Ама нали Украйна се отказа от примирието?? Какво искат??

11

Анонимен

преди 1 година

Има две версии! Едната версия е, че Путин лъже. Напълно достоверно изглежда, бункерното джудже лъже нон-стоп! Втората версия е, че никой не се съобразява с Путин. Русия е като разграден двор, казал съм Ви! Мислите ли, че Путин може да нарежда на Пирожкин и Пармезан?! Навремето е могъл, сега е само лице на управлението и всеки прави каквото си иска!