306

?

преди 1 година

Едни скърбят, а генералшата помолила съпруга си да отмъсти! И как ще го направи, като е скрит някъде? Аааа, забравих, той ще праща разни момчета от Сибир и къде ли не да се помъчат да изпълнят молбите на жена му! Та, вместо да са гневни на украинците, те трябва да са гневни на своето правителство и Цар!

305

Анонимен

преди 1 година

Абе той Путин не знае за какво нападна Украина,а тук някои ми се правят на много начетени за глобалната политика.Цялата работа започна от там,че украинците казаха СТОП на руските олигарси и спряха газта навремето.Започнаха да се оправят и Путин побесня,че не му играят по свирката,и взе Крим.Да ама украинците разбраха,че само с Крим няма да мине работата и се подготвиха.За разлика от Украина,България все още се кланя на руснаците и затова сме последни в ЕС.Всичко тук е на руските олигарси!!!!

304

едно ангелче ми каза

преди 1 година

На входа на АДА пише: "Добре дошли в рая!"

303

Анонимен

преди 1 година

Винаги бедните умират , заради глезотиите на богатите

302

Анонимен

преди 1 година

Реално Украйна нападна Русия, затова руската армия има пълното и законно право да защитава народа си в на територията на измислената Украйна. Украйна не съществува като държава и никога не е съществувала.

301

Анонимен

преди 1 година

До Така . А като защитаваш Х безусловно, мисленето ти на ученик от кой клас е?

300

Ден на траур

преди 1 година

Трябва да има ден на траур в България, да почетем паметта на тези руски герои загинали в една справедлива битка!

299

Не ни светна

преди 1 година

До да ви светнаТова го знаеш от фейсбук, нали?

298

до 431 Така

преди 1 година

Второкласник викаш.Добре де а как е според теб?Дай мнение,а не оценка.Иначе си първи клас втори срок и ти!

297

Анонимен

преди 1 година

Украинският фашизъм е едно зло, с което се бие само православна Русия. Нека заедно с руските ни братя скърбим за свидните жертви в борбата с фашиските украински *** и подкрепим морално русите в тази битка!

296

Анонимен

преди 1 година

А гняв срещу Путин и други високопоставени от Кремъл няма ли? Ако някой ги беше повикал да се сърдят, на който ги е повикал. Но те са ги пратили, да се сърдят на който ги е пратил.

295

Анонимен

преди 1 година

Геополитиката е изтъкана от елементарни съждения, бързи и лесни заключения и като цяло не е нужен никакъв потенциал за тази сфера. Всеки *** може да блесне с геополитически изводи, не мислите ли!?

294

Така

преди 1 година

"Въпросът е,че Русия нападна Украина и така нарушава всички международни закони.Затова защитаваме Украина,просто е." - ей това плитко мислене ме изумява най-много. А е масово. Ако мислиш, че геополитиката, където са замесени и заложени стотици държави, милиони хора, бизнеси и икономически интереси 50 години в миналото и 100 години в бъдещето е просто нещо, браво. X напада Y, значи защитаваме Y безусловно. Безкритично мислене на второкласник.

293

да ви светна

преди 1 година

Сега руснаците монтират такива стационниращи кобалтови ЯБГ и в градове в самата Русия. Доколкото знам в Крим са закарани няколко. В БГ има монтирани една голяма 50 Мега тонна ЯБГ В София и още 6 малки (10 мега тона) в Плевен, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Стара Загора. В София се намира някъде под НДК и при активирането и ще се образува кратер в дълбочина 200 метра.

292

да ви светна

преди 1 година

при взрив на кобалтова ядрена бойна глава с мощност 50 мега тона в района на НДК в София, района до Пазаджик на югоизток, Монтата на север и Благоевград на юг ще стане непригоден за живот на никакви флора и фауна в продължение на 400 години минимум, защото периода на полуразпад на кобалта е точно такъв!

291

до светващия

преди 1 година

Нещо си прекалил с водката.

290

да ви светна

преди 1 година

Не само в американските градове има разположено "спящо" съветско ядрено оръжие! В големите градове на страните от Варшавския договор има монтирани истински кобалтови ядрени бойни глави с различна мощност от 10 до 50 мегатона. Те чакат своето актовиране от системата "ръката на мартвеца"! Руснаците преди 10 години направиха разширение на тази система и включиха в нея тези спящи ЯБГ и неутронните бомби разгърнати в западна Европа и САЩ.

289

да ви светна

преди 1 година

Елцин се оплака навремето, че са му изчезнали куфарчетата, а всъщност КГБ не му даваше никаква информация за да не изтече към ЦРУ. КГБ смяташе Елцин за агент на ЦРУ!

288

да ви светна

преди 1 година

Още по времето на СССР в големите американски градове са разположени т.н. ядрени куфарчета! По същество това са малки генератори на гама лъчи познати още като неутронни бомби! Така, че САЩ да внимават, да не им стане много радиоактивно!

287

анономен

преди 1 година

Ако руснаците направят нещо такова- война е случва се. Ама когато украинците го направят- вият до небето. Да не бяха я почвали тая война.