74

Анонимен

преди 1 година

То може,ама цената... Ще усетиш скоро.

73

Росскосмонавтите

преди 1 година

и Росскосмоса ЩЕ построят, ЩЕ разработят, ЩЕ изстрелят, ЩЕ изпреварят. Последното е много опасно, защото при предишните изпреварвания на капитализма, цял свят им видя голите жопове.

72

ъъъ

преди 1 година

Ами бегайте да работите у русия бе що дремете тук

71

Анонимен

преди 1 година

Путин нали вече разбра, че колкото и да шантажираше Европа, че колкото и да се пъчеше как ще ви спрем газта ако не ни играете по свирката не му се получи. Както и да се развива войната вече никой няма да се върне към руските доставки. Държавите вече си имат едно на ум, че на това фашистко управление не може да му се има доверие. Спират и пускат газ и нефт, когато на Путин му скимне. Така не се прави търговия. Европа вече си напълни хранилищата и се оказа, че можело.

70

Анонимен

преди 1 година

Къв упадък, кви пет лева ве.

69

аа

преди 1 година

Ами естествено че е в упадък ЕМИГРАНТИТЕ БЯГАТ У ЕВРОПА БРЕ

68

ПроСоТо

преди 1 година

па и на шопи ли се прават некои?..-"Я не сакам да имам сигурнос,сакам русия да е в упадък"...Ей,и по времето на Адолф не е имало такива безумия!!..Оня просто искаше ресурсите на Русия,откачените клоуни на Фашингтън искат..просто "упадък"...Безумието е втрещяващо !

67

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите плачат ли плачат ;) Няма и Туитър за тях вече,само долнокачествени сайтове;)

66

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 75 Какво искаш да кажеш, че като идат руснаците на фронта и ще обърнат хода на войната. Че то и по времето на Сталин е било същото. Воювали са украинци, беларуси и ония с дръпнатите очички. Руснаците са били в СМЕРШ и НКВД и са се занимавали основно с подлости.

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74, Империята на външните клозети отдавна е с изтекъл срок. На пръсти се броят градовете с канализация, те тръгнали нови земи да ми покоряват!

64

ПроСоТо

преди 1 година

какъв "упадък" на Русия ?!

63

Анонимен

преди 1 година

Путин ке падне , също и Ердоган ...

62

Анонимен

преди 1 година

Според британското разузнаване руснаците в редиците на армията в Украйна са 15 процента.Всичко друго е наемници,пандизчии,чеченци,таджики,тюркмени и какви ли още не.

61

Анонимен

преди 1 година

Аз в Кауфланд за 10 години 3 пъти съм намирал нещо дребно с изтекъл срок Преди дни гледах в ютюб - руски депутат също проверява техен магазин с още няколко човека и напълниха 4 колички /големи като нашите в Кауфланд / със храна с изтекъл срок , и то само за 1 час Не може да става и дума за сравнение в БГ

60

Йово

преди 1 година

"Въпреки упадъка на Русия". Роскосмос започна строежи на два завода за сателити. РосАтом започна изпитания на ядрен реактор с остатъчно ядрено гориво(световна иновация). Корабостроителницата в Казан е започнала да строи 2 от 4 речни танкера с големина 1/4 километра. Русия е решила до 2030 г. цялото речно плаване да е само с руски кораби. Русия създаде първия си електромобил, нещо до преди година което не се и мислеше. Докато в Европа се говори за енергийна криза в Русия проблем нямат с енергията.

59

За по - младите

преди 1 година

Преди 1989 за Корекомите сигурно знаете? А за плодове и зеленчуци имаше-,, Показен магазин", така си се казваше!

58

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

58.Нещо си се объркал.Путин предаде България .Той и Зеленски са съюзнице,да не кажа гаджета на Ердоган.Факт. Вече съм казвал,че Путин и Зеленски блъфират.Дори и договореност подписана между Киев и Москава дс няма,все са си един народ лицемерен и съвсем скоро ще се подиграят с биполяризмът,който Ви внушиха,тоест ще се подиграят с Вас,които му се вързахте.Поне 70 процента от оръжието,което се дава на Зеленски,попада в руски ръце.Факт! Че били умирали невинни,какво ги интересува тия азиатски копои?

57

Анонимен

преди 1 година

В Русия цените са същите като в Германия Справка - пак ''Хрюши против '' в ютюб Снимат на видео всички стоки по рафтовете и се вижда какви са цените

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Налетял си на пропагандните материали, за които и там плаща Сорос. *** в нашите магазини да видиш. Аз такива стоки с изтекъл срок видях не една в Кауфланд. Вземи сега да повториш писанието си за България.

55

Анонимен

преди 1 година

Пример Бахмут където почти няма редовна руска армия.Острието на атаката в центъра са наемниците от Вагнер а от дясно и от ляво на фланговете войски от руски пандизчии.Постоянно плющи руска артилерия а бандеровците са се окопали като къртици.Така е почти навсякъде.А ако има тук таме редовна армия в Украйна само буряти,якути и сибиряци.