39

Гешев към ПП

преди 1 година

Аматьори !!!!

38

Анонимен

преди 1 година

Никой не обича оносниците, Кирчо и Кокорчо са верни на комунистическите си доноснически корени.

37

Скрийте се

преди 1 година

С този проруски конгресмен съвсем лъсна Заверата срещу Гешев на крадците и мошениците от кръга Капитал на Прокопиев!

36

Страх тресе ПП...

преди 1 година

От ГЕШЕВ заради ДАЛАВЕРИТЕ С парите на ББР!ВЕЧЕ не спят...!

35

до 43

преди 1 година

Предатели на какво, бе ***?

34

Мдаа

преди 1 година

Много адвокати на Гешев пишат това е интересно явление, нали Гешев прикрива Пеевски по закона "Магнитски" това е проблема, прикрива милионери с тъмно минало, значи защитавате престъпните деяния на Иван Стоименов Гешев !

33

Анонимен

преди 1 година

Сега стана ли ви ясно защо събориха правителството на Петков. Ама народът си е виновен, защото спи със завързани очи и го омайват с лъжи и манипулации както си искат.

32

Анонимен

преди 1 година

Краварите първо ще се отърват от предателите Кирчо и Кокорчо.

31

ХоХо

преди 1 година

Ало, хАссенчо, кой е този Уорън и на какво основание се меси във вътрешните работи на една суверена страната ? Ако вие искате да му целувате гювеча, това си е лично ваша работа... Дрезайте !

30

Анонимен

преди 1 година

Издавал ли е заповед Главният Прокурор Иван Гешев на МВР да бъдат изтезавани и унижавани всички маргинали и ЛГБТ хора!?

29

дим дуков

преди 1 година

Тия двамата кравари да си ходят в Краварско.На О'Шипка видяха що е народна любов. Не камани и дръвя хвръкнаха за вчаска ,а снежни топки.

28

Прокуратурата...

преди 1 година

ПИТА: Кой бивш премиер арестува незаконно друг бивш премиер лидер на опозицията???? И защо няма наказателни последици за Про100 Кирчо и Кокорчо за незаконните арести ??!!!

27

Анонимен

преди 1 година

Василев да отговори защо има присъда за измама от съда в Ню ЙОРК?

26

Анонимен

преди 1 година

За да се измени Комституцията са необходими 161 депутата, а ПП има само 51 в монета. За какви изменения бълнува американския агент Петков?

25

една жена ми каза...

преди 1 година

Че един щатски конгресмен казъл...ХАХАХА...тия са изключителниДЕБИЛИ !!!!Факти и доказателства няма,както същото беше и при незаконните арести на активистите на ГЕРБ!!!

24

Анонимен

преди 1 година

А краварите защо не си гледат тяхните проблеми ами си врат носа в Европа. Аааааа да защото ги управляват гомямоносците с малките шапки. Да. Грешката е вярна.

23

Гешев отговаря:

преди 1 година

Защо Кирчо Канадеца излъга в декларацията си за двойното гражданство и защо Президента го нарече ШАРЛАТАНИН !!!???Кой сега обарва ПАРАПЕТЪТ и кой намаза 30% от по скъпите газ и горива??!!!

22

Румен пенсионера

преди 1 година

До24. Какво лъжеш във форума , че в соца било свободно да слушаш свободна Европа. Дълги години се заглушаваха. Свободно бе само на къси вълни ако ти е добър приемника. Чак в пропадналия социализъм 1985-1986 г. стана по свободни. Заглушвателите не се подобряваха и БКП м изпусна края

21

ГулюГулю

преди 1 година

Защо забраниха руските телевизии и радио в България? Че то през " лошия " соц имаше радио Свободна Европа и д-р. а сега е забранено руски радиа така ли? Това не е ли желязна завеса? Много мръсни тея евроатлантици. Къде са ви ценностите- свобода на словото, достъп до здравеопазване и образование, липсват като деникрацията - липсва

20

хаха

преди 1 година

тия двамата пак са чели неща у гуглето :)