68

Анонимен

преди 1 година

До Do всички русофили - Аз предпочитам да живея в България и затова съм тук в момента (бях 9 години в Германия). И понеже искам да живея тук, а Бг е част от ЕС и НАТО, искам ЕС и НАТО да са нормални съюзи, а не съюзи защитаващи интересите на свръхбогатите. Докато това не се случи, няма да спра да плюя срещу тях и то не защото харесвам Русия, а защото не харесвам политиката на ЕС и НАТО. Тук не става въпрос дали си за Левски или ЦСКА, а за това, че искаш отборът ти да е на ниво. Други въпроси?

67

АНГЕЛ до 74

преди 1 година

Искам мойте деца и в частност следващото поколения да вземат всички блага на Америка и да ги направят роби за да живеят добре тук в България, в Русия , в Африка ,Китай или където си поискат !

66

Анонимен

преди 1 година

До До Ангел - (Не съм Ангел) Въпросът не е да се сравнява САЩ и Чечня. Въпросът е, че от сутрин до вечер те лъжат, че живееш в демократично общество с ясни правила, а това е лъжа. Според правилата Байдън трябва да управлява САЩ. Мислиш ли, че този човек е в състояние да управлява каквото и да било? Щом не е, значи други хора му дърпат конците, но нали избирателите искат Байдън да управлява, а не някакви криещи се зад него индивиди. Въпросът не е, че има руска пропаганда, а защо има западна.

65

Do всички русофили

преди 1 година

Къде искате да живеете с децата си и семейството си .. в Русия в Северна Корея в Куба в Монголия в Индия в Китай в Афганистан , в Иран и Ирак. Или предпочитате някоя Европейска държава и/или САЩ. На подсъзнателно ниво отговора е ясен. Но податливостта към пропаганда е обзел 95 процента от населението на света...за жалост. Тъй като човешката глупост е безкрайна. Същото е било и през ВСВ. Всички са се подигравали и иронизирали Хитлер. Но после той им разказа играта. ...мислете овреме

64

OMG_Lucker

преди 1 година

Е тя и Лиз Тръс беше "на ти" с географията :)

63

Анонимен

преди 1 година

Според вас кой управлява САЩ, Байдън или т.нар. дълбока държава? Мисля, че след стотиците гафове на Байдън отговорът е повече от ясен. Значи още една конспирация всъщност е истина т.е. че не президентите на САЩ управляват страната, а едни старци стоящи в сянка, което пък означава, че от изборите не зависи кой знае колко, защото избираме кой да гледаме по телевизията, а не какви политики да се водят. Това пък означава, че всички приказки за демокрация са лъжи. Има ли още неразбрали?

62

До Ангел

преди 1 година

Ангеле ти къде предпочиташ да живеят твоите деца....при болния дядка или в Чечня при главoreza Рамзан Кадиров. Замисляйте се бе хора. Ама научете се да мислите с главите си , не със задния отвор дет изхвърляте кафеви отпадъци,

61

of....

преди 1 година

то ясно, Байдън е с деменция, но за разлика от Путин, той не може да сътвори беля. Байдън е безобидно старче...кукла на конци. Всеки един момент можа да бъде заменен без проблемно и без драми от страна на който й да е в САЩ. Но виж Путин, той е друга бира...озъбено свирепо бесно куче....Диктатор и фашист вече цели 22 години и никой не смее дори да изрече подобна идея или дума.....щото или ще падне по стълбите или ще се отрови с Новичок или радиацията ше го хване или в затвора при Навални

60

АНГЕЛ

преди 1 година

Путин може само да се гордее че по толкова хитър начин изманиполира Американското общество,че да си изберът зеленчук за президент. Точно това му е била целта. Да накара всички да си мислят ,че подкрепя Тръмп за да си изберът болния дядка !

59

lol

преди 1 година

украинци, иранци-все тая

58

Joko

преди 1 година

За съжаление гафът никак не е малък. Това показва, че едни от световните лидери в буквалният смисъл е ИЗДУХАЛ и може да сътвори някой наистина сериозен гаф !

57

Хан Тервел

преди 1 година

Явно това са му написали сценаристите като следваща цел!

56

Анонимен

преди 1 година

Внимание подръжниците на Путин,той първо атакува страхливците както пръв спря газа към България,даже една Словения изпрати на Украйна своите С-300.

55

Зеленски

преди 1 година

Няма против и марсианци да ги напича, стига потоко от долари да не спира..

54

Епична среща

преди 1 година

На две марионетки- една дрогирана и една сенилна!

53

Да

преди 1 година

Иран ги тормози все пак

52

Анонимен

преди 1 година

Чичо Джо е участвал в битката при Бородино, като е бил млад и е победил Русия. Слушайте го какво ви говори, той знае всичко.

51

Анонимен

преди 1 година

Слава Ухание!

50

Анонимен

преди 1 година

Малък гаф???? Това е епично, вие малък гаф! И то за втори път! Пффффф

49

Анонимен

преди 1 година

Байдън от самото начало е на алфа ниво. Как може въобще нормални хора да гласуват за него не е истина.