44

Не стойте тук

преди 1 година

ДАНС инжектира електроди в черепа на новородените за да ги следят до живот, поради тази причина хиляди се самоубиват - контролират им мозъчните фунции!

43

До 42

преди 1 година

Чуждо дете мога да гледам само ако си нямам свое,или ако аз го искам.Никой няма право да ми взема моето,независимо каква е причината за това!

42

Анонимен

преди 1 година

Как така бебетата ВСЕ ОЩЕ са разменени?! Ами, ако ЛУДАТА, която НЕ ИСКА да си направи ДНК тест и превърти мозъчето?!

41

Анонимен

преди 1 година

Сега ще последва една вълна от ДНК проби. И може да се открият още няколко разменени деца и много разменени татковци. Между друго, къде са бащите на тези бебета?

40

Анонимен

преди 1 година

То за майките е ясно, ама за бащите кога ще стане ясно?!

39

Анонимен

преди 1 година

Не забелязвате ли напоследък някои млади хора с доста тъмни лица,а пък родителите им бели?Дали в минало време не са се случвали подобни неща,на които не е обръщано внимание?Дано да не е така,ама фрапиращите случаи са доста.И то с известни личности.Няма да цитирам имена,ама се вгледайте внимателно.Има ги и в политиката,и в изкуството и в спорта.

38

Все едно деца нямате

преди 1 година

Как така ще се появиш след 3 месеца и ще кажеш че бебетата са разменени бре - вие нормални ли сте - нали всяка нощ и всеки ден тези жени са били с тези бебета през тези три месеца , са ги гледали като писани яйца. Не ми е ясна ситуацията нещо , до момента показват само едната майка , която очевидно ще разпънат на кръст , щот не може да се скрие, къде е другата

37

Анонимен

преди 1 година

До 29 Така е! Вече 30 години е пред очите ми смешната пипонеста глава на моя. След като го зърнах веднъж, можех да го различа сред куп бебоци. Странна е тази история, нещо крият от нас.

36

Анонимен

преди 1 година

Какво още чакат институциите,та не са взели и двете деца за да се погрижат за тях до решаване на проблема?Да не стане после,каква я мислихме,каква стана.

35

Анонимен

преди 1 година

Ама този още ли е директор? Та и експертни оценки дава.

34

Анонимен

преди 1 година

Скъпи бъдещи родилки, ехографските снимки от всеки преглед и фетални морфологии не ви ги дават просто така за украса. За 9 месеца става цял албум. Еми, гледайте ги!

33

Анонимен

преди 1 година

едното бебе е със здравосл.проблем..дайте ми здравото.

32

Анонимен

преди 1 година

директорът на болница Шейново уволнен веднага.

31

Анонимен

преди 1 година

В чужбина ако удариш шамар на собственото ти дете ти го вземат веднага,а тука с дни и месеци се туткат при доказан случай и се чудят какво да правят.

30

Диана

преди 1 година

До Анонимен25 Директорът тук казва, че е установено на кой кое бебе е - сигурно са им направили ДНК изследване...Според мен, не толкова директорът, колкото мургавелите имат интерес да вземат бялото бебе за канал на бебета и именно те трябва да бъдат разследвани по-надълбоко /особено ако и след доказателствата продължават да правят изстъпления!/..

29

До 28

преди 1 година

Тези бебета са на около три месеца, никой няма да ги нарани. Не искам и да си го представям, че е възможно.

28

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Женската...казарма не се управлява надеждно от управата,даже...безотговорно. Разбра се,че родилките имат достъп до общата стая с бебетата,което е грубо нарушение. Не са изключени и злонамерени действия и манипулации. Началника на това отделение в болницата,да носи...персонална отговорност за престъпното безредие в това държавно медицинскио заведение.

27

Цирк

преди 1 година

Единствената човешка реакция до момента беше тази на *** момиче - три месеца е гледала бебето - бяло, черно, зелено на бели петна, си го е гледала в *** мизерията като нейно дете и сега ще и го вземат , даже не сега ами след година защото адвокати и съдилища ще трябва да лапат. Как така ще вземат детето което си е свикнало с това семейство и ще го дадат на чужда майка, абе тва да не ви е телевизор, съд и уволнение за цялата смяна в шейново

26

Анонимен

преди 1 година

Нали институции щяха да вземат и двете деца и да ги гледат до изясняване на ситуацията?! Тази ситуация се разрешава с един патрул в рамките на два часа. Взимат едното, водят го на правилният адрес, след това разменят грешното и го водят където му е мястото.

25

Анонимен

преди 1 година

Лицето при раждането може и да не го запомните веднага ако сте под упойка. Общите белези обаче, силует, форма на глава, тегло дължина, дължина и най-вече глас, който чувате когато се роди не могат да бъдат объркани.