31

Аноним

преди 1 година

Трябва да се приеме 10 процента бариера за влизане в парламента

30

ПроСоТо

преди 1 година

Стига с тоя "Шенген",че вече баялдисахме от него!.."Сичко Мара фтасала,само в Шенген са не писала" !..Тая дъвка я дъвчат ВСИЧКИ от Народната ясла!..Още от 2009-та,когато Тиквун требеше само да вапца една гранична барака,и оп-айде Бг в Шенген..

29

Анонимен

преди 1 година

Българските политици се дупят на западните като чуят думата евро и после що ни третирали като втора ръка.

28

Анонимен

преди 1 година

*** , булка , ний сми даже четверта ръка , с чалгата , катастрофите, поцелуйковщината , набезите на швуеди над пенсионери и реколти ..още примери искаш ли???????????????

27

Анонимен

преди 1 година

Корнела, обидно е, че 10 години се буташ да управляваш и все още си мислиш че можеш.

26

Джордже Балашевич

преди 1 година

А какво направиха българските политици, за да не бъдем третирани като хора втора, трета и т.н. ръка ? Чрез тридесет и пет годишното си управление, българският политик превърна, населението на България, в най-бедно, най-болно, изключително неграмотно, изчезващо и търсещо препитание за оцеляване в други държави, чрез най-ниско платените професии! И сега българският милионер политик, се прави на "ущипан" и се "чуди" ,защо нашите евроатлантически "партньори" ни третират като РОБИ!!!

25

Анонимен

преди 1 година

Защо лицемерничи тази?! Важно е , че си маме мултак за шеф на НС и партиена бюлетина за "честни избори"!

24

Анонимен

преди 1 година

Тая лъжкиня до кога ще я търпят в политиката?

23

Диана

преди 1 година

До РУМЪНИЯ НЕ Я Защо реши така? Те са си те...Освен ако наистина има някакво световно разделение в което Румъния и ние сме поставени под един похлупак...Иначе приемат Хърватска така че ако нямаше проблем с Румъния сигурно щяха да я приемат и нея...Страннно е наистина, че ни водят и непрекъснато ни сравняват с Румъния - ние сме толкова различни случаи!

22

Ех Радев

преди 1 година

С руски президент толкова!

21

Анонимен

преди 1 година

Това е като 12 години да не си учиш уроците, на края учителя да ти пише слаб 2 и ти да тръгнеш да му обясняваш че той е виновен и лош, а ти нямаш никаква вина.

20

Анонимен

преди 1 година

Вие крадливи партии, ни оставяте хора втора ръка!!! Бедни и измъчени, нищо хубаво!

19

до 13

преди 1 година

е точно такива заблудени като теб не знаят какво се случва.Само комунисти са на власт и не са сменяни никога!ПОВТАРЯМ НИ КО ГА!!!!!Същите фамилии си ни управляват и социализма си стана частен.И ако ти не виждаш какво се случва,то западняците мноооого добре знаят!

18

София

преди 1 година

ЕС е една пародия. Сбирщина чиновници перат пари под формата на някакъв измислен съюз. Голяма грешка беше, че се натискахме за него, при положение, че не ни носи никакви ползи, даже, по-скоро вреди. Шенген, без Шенген, чудо голямо. И без това ни третират като втора ръка хора. Дори индийците, арабите и прочее африкански мигранти ги третират по-добре от нас. И после ще ми говори оная бабка Урсула за равноправие, съединение и прочее заучени фрази. Не, мерси.

17

Корнелия, Корнелия,

преди 1 година

С вашия шеф Радев - Крим е руски - толкова !

16

Анонимен

преди 1 година

ЕС е наднационална корпорация, работеща за юдео-американските интереси и директно против интересите на Европа.

15

Анонимен

преди 1 година

Не, ние не сме хора втора ръка, ние сме хора трета и четвърта ръка, ако съдим по тези в парламента. ЕС оценява политиците ни и какво са постигнали и заради тях имаме отказ.

14

Анонимен

преди 1 година

"С руски президент толкова."...................А с проевропейския Плювню как беше? Още тогава ЕС каза, че сме готови за Шенген.

13

Анонимен

преди 1 година

Такава простотия трудно ще приемат онези хора.Онези са си сложили ред в държавите,научили са се да работят и си държат високия стандарт.В Бг има частни митници,частни пристанища,Частни лаборатории за храни и други работи на входовете.Хванаха онзи Петков от Плевен заедно с трафикантите да не се избият.Корупция до шия.Народа си избра отявлен бандит за главен секретар и за министър председател.Всички посолства гледат и носят информация.Сега онези били виновни.

12

фен(бивш)

преди 1 година

Що РИВЕТЕ,ДРУГАРИ.БЕШЕ,ТАЯ,ДА СЕ ГЛАСУВА,ПРИЕМА,ЕДИНОДУШНО.ПЪКИ НА вас,НЕ ВИ ТРЕБЕ,ШЕНГЕН.БАНКОВИТЕ,СМЕТКИ,СА ПЪЛНИ,с ВАЛУТА.ЯЗЪК,СИ ЗА НАРОДА.Но поета,е казал,НАРОДА,КУЧЕТА,ГО ЯЛИ''.