112

Анонимен

преди 1 година

" се твърди, че по време на посещения при Путин на прага се намират поне 5 различни лекари" --- Само 5 ????? Че те в Белия дом си имат оборудвана цяла болница . Ква е сензацията в случая

111

ВИЦ

преди 1 година

Един Гражданин отишъл в едно Село , видял стадо с Кози ,зашеметен попитал Козаря - Човече , на тази Коза се клатят Задните Части , ще паднат . Козаря се обърнал и казал - Това е пръч и има *** и се се клатят , но няма да паднат .Хората имат *** и Пички - Това е Биология - защо се предлагат Мъжки Дупета от ЛГБТ ??

110

ТВ фен

преди 1 година

Абе той нали беше в кома, защо ни лъжете? Ха-ха-ха

109

Анонимен

преди 1 година

Илон Мъск бил контактьор и получавал технологиите, изобретенията и иновациите си от извънземните!

108

Анонимен

преди 1 година

Путин не управлява еднолично. Така че всички анализи опиращи се на презумпцията, че Путин решава всичко в РФ са за кошчето за ***.

107

Анонимен

преди 1 година

Путин: Русия нанася удари по украински енергийни обекти в отговор на действията на Киев.Захарова: Посещението на заместник-държавния секретар на САЩ Нуланд в Киев може да се свърже с подготовката на дворцов преврат.WSJ: Кулеба твърди, че САЩ не забраняват използването на техните оръжия срещу Крим.Бизнесменът Ахметов смята действията на Зеленски против олигарсите завземане на цялата власт в Украйна.

106

Анонимен

преди 1 година

Покрай четирите стратегически бомбандировача изгоряли по летищата на Русия са заминали и 32 крилати ракети тъй-като те са били подготвени за атака по Украйна след няколко часа. Което показва че Украйна е разполагала с нужната информация и е атакувала в точното време. И така вместо 104 ракети по Украйна са останали 72 от които Украйна свали 61. В полтавска област от 10 ракети са свалени 10, в Киевска област от 10 са свалени 9. Русия вече диша на акумулатор и не може да оргонизира 1 ракетна атака.

105

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-малко живее кървавото джyдже, толкова повече руснаци и украинци ще останат живи. Всеки ден се моля да го убие някой руски патриот.

104

Анонимен

преди 1 година

В южнодонецкото направление руските войски поразиха цели във Въгледар,Новомихайловка и Золотая Нива.В Днепропетровска област руска артилерия е обстрелвала огневи точки на украински формирования в Никопол,Марганец и Червоногригоровка.В южния участък на фронта ВС на РФ нанесоха удари по струпвания на противника в Токаревка,Антоновка и Качкаровка,а също така нанесоха удари по разположението на ВСУ на територията на транспортната база в Николаев. ВСУ от минохвъргачки стреляха по Таврийск, електропроводите бяха повредени.

103

Анонимен

преди 1 година

Архиглyпакът Небензя заяви вчера в ООН че ако Русия не успее с т.н. Специална Терористична Операция ще се наложи да обяви война на Украйна. Тия *** продължават да си мислят че причината да губят войната не е в руската слабост а в това че още не са започнали да воюват сериозно.

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен121 Добре де, а зе-фюрера ще марширува ли на Рот плац в Мацкве??? Само да не стане като пленените немски генерали през ВСВ, които се бяха, зарекли че ще маршируват марша на победата на Рот Плац и наистина пак маршируваха ама марша на поражениета под дулата на пленилите ги руски витязи!!!

101

Анонимен

преди 1 година

Сутринта в Севастопол кораб на ЧФ свали вражески дрон над морето. Руските войски нанесоха удари по позиции на ВСУ в селата Хреновка и Гремяч на Черниговска област, както и в Нововасиловка, Чернацки и Улице на Сумска област. В Харковска област ВС на РФ атакуваха обекти на противника в Стрелечя, Старица, Уди и Волчанские Хутори. В Старобелското направление руските войски отработиха съсредоточаване на зомби нацита и техника на украински части в Табаевка, Крахмални, Берестови и Стелмаховка.

100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 108 Абе порусначени мyхльовци от 4 месеца Русия не е завзела едно село а вие продължавате с вашите русофилщини за непобедимата руска армия. За последните 3 месеца Украйна освободи 1888 населени пункта.

99

Анонимен

преди 1 година

ISW:Руските войски продължиха настъпателните действия в направленията Бахмут и Авдеевка-Донецк. Руските войски продължиха отбранителните действия и преориентацията на силите си в източната част на Херсонска област. Руските власти вероятно ще превърнат Мариупол Донецка област в тилова военна база за руските войски.

98

Анонимен

преди 1 година

ISW:Руският президент Владимир Путин създава условия за продължителна кампания в Украйна.ГС на НАТО Йенс Столтенберг коментира в подкрепа на предишните оценки на ISW че оперативна пауза през зимата на 2022-23 г. би била от полза за Русия. Руските сили са използвали дронове Shahed-136 в Украйна за първи път от три седмици. Руските сили вероятно ще увеличат скоростта на своите контраатаки в източната част на Харков и западната част на Луганска област.

97

Космонавт

преди 1 година

Този луд монголоид ще разруши света за 3 години. Да го разчекват на червения площад и да се приключва.

96

До плюещите Русия

преди 1 година

Не гледайте в чуждото канче. По добре кажете какво виси от джоба на Бай Дън ? Некролога му. Нали !

95

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават, че Залужни е докладвал на Зеленски за тежките боеве край Бахмут, които изтощават украинската армия. Войници от въоръжените сили на Украйна отказват да отидат в месомелачката Бахмутовски поради големи загуби и лоша артилерийска поддръжка. Генералният щаб е принуден отново да използва доброволци / наемници, за да задържи града, който все повече прилича на развалина.

94

Анонимен

преди 1 година

Изявления на прессекретаря на президента на Руската федерация:Приключва подготовката на отговор на въвеждането на таван на цените на руския петрол;Графикът на Владимир Путин все още не включва срещи с големия бизнес и петролните работници; Има рискове от нови терористични атаки в Крим, Киев продължава линията на организиране на терористични атаки, но се вземат мерки Обявяването на Зеленски за човек на годината според TIME се вписва в рамките на русофобския общоевропейски мейнстрийм.

93

Анонимен

преди 1 година

Изявления на прессекретаря на президента на Руската федерация:Демилитаризацията и денацификацията остават сред основните цели на специалната военна операция; Конфликтът в Украйна може да приключи още утре с политическата воля на Киев, Владимир Зеленски знае това; Никой не говори за размяна на газ при политически условия в рамките на евентуален тристранен газов съюз на Руската федерация, Казахстан и Узбекистан;