93

До 106

преди 1 година

Вярвай им , наивнико . Дойдоха с измами и лъжи и ще бъдат изритани от властта .

92

Анонимен

преди 1 година

Киро ти одавна си за Карлуково! Жалкото е че на много българи очите им са затворени или не виждат по далеч от носа си! Дано сега се творят и прогледнат след като и баща ви прогледна и ви нанарече "ШАРЛАТАНИ"!

91

Аман от тези

преди 1 година

Отбор мошенници са ПП , начело с Остап Бендер / Киро/ и онзи ококорения, който върти очи като гла*мав . И двамата са известни мошенници и крадци на софтуер. Хората ги изритаха от властта , но на тях им се услади да крадат от държавата и не пускат кокъла . Искат пак да крадат.

90

ГЛЕДАТЕ ЛИ БНТ2?

преди 1 година

Когато Кокорчо излезе на трибуната, другарите от ГЕРБ, ДПС и БСП наострят уши и започват да си прехвърлят листята, за да си подготвят опорките.

89

Анонимен

преди 1 година

Фактите говорят, ПП е новата сила, ПП са хората които мислят за всеки един от нас.

88

КОКОРЧО fanbase

преди 1 година

Не съм виждал политик, като Кокорчо. Изключителен е. Собственоръчно разсипва ГЕРБ-аджийските опорки на пух и прах.

87

Анонимен

преди 1 година

Киро за 6 месеца направи неща които ГЕРБ за 10 години не успя, Киро, ако стъпи във вл;аст за нула време ще надмине всичко което досега се е кълнено, че работи за народа, а всъщност работеха срещу народа, предвид клетвата дори не са ги съдили, нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС никой не е осъден, заклеват се, а работят в ощърб на народа, само ПП и техния лидер Киро успяха.

86

Ай чао

преди 1 година

СЕКТАТА ГЕРБ СЕ СГРОМОЛЯСВА... НА ПРОЛЕТ.

85

Хора Моля ви!

преди 1 година

12 години при Бойко, нямаше никаква корупция и контрабанда. Пиле не можеше да прехвръкни през оградата.

84

Анонимен

преди 1 година

Скоро няма да има Герб тази секта ще се разпадне вожда страда от раздвоение на личноста ще пътува в Барселона нали е новия Меси ще си прави мачлета той вече е велик и футболист а Стойчков може да му завиди

83

Анонимен

преди 1 година

А ние изгубихме 2 години и спестяванията си с тези шарлатани простото Кирчо и Кокорчо. Дори бащицата Радев който довлече тези прошляци се отказа от тях.

82

Ивелин Михайлов

преди 1 година

ДОЛУ ГЕРБАВАТА НАРКОМАФИЯ!

81

Анонимен

преди 1 година

Киро направи като Живков, за нула време неща които ГЕРБ с векове няма да успеят, доказан факт е!!! Борисов си е лежанка на затвяорите и там трябва да кисне.

80

ИСТИНА

преди 1 година

ВСЕКИ, който пази Борисов от разследване за шкафчето е потенциален престъпник и трябва да се разследва като обвързан, защото не иска да се разследват съмнения за корупция по високите етажи на властта..

79

Анонимен

преди 1 година

Киро ментата прави пари и ПиАр от всичко, до което се добере. Открадна Бацилис Булгарикус и кокичето с което се прави българско лекарство-все български патенти, за да си размеси фейк пробиотека. "-Аз съм учил/курс/ в Харвард, елате да ви кажа как става това". Балъци му се вързаха и посетиха безсмислени му курсове, като с това само му помогнаха на личния ПиАр. След това излъга Радев, българите и наруши конституцията, само за да се добере до властта. Сега продължава за лъже и командва всички. Смях

78

Анонимен

преди 1 година

Борисов е в безизходица. Импотентната му партия ще състави кабинет.. точно никога..

77

Видими Резултати ПП

преди 1 година

САМО КИРО УСПЯ ДА ВКАРА БОКО В ЗАТВОР (ОТНОВО). Било то и за 24 часа... Това е достатъчно, за да гласувам пак за него.

76

Анонимен

преди 1 година

ПП ме радват, имат си принципи, казаха, че ГЕРБ са престъпна организация, арестуваха ги и не отстъпват на принципите си, е това се казва партия на хора които държат на казаната дума. ПП има моя глас и на роднините ми. ГЕРБ вече са минало като БСП, ДПС и онзи болен Волен.

75

Анонимен

преди 1 година

Шарлатани ВЪН!

74

Анонимен

преди 1 година

Не хирург му трябва на Борисов а психиатър и на 4 километър да управлява с кликата си и без това всичките са изтерясали от злоба няма кинти за лапане на диета са и забравиха да си пият хапчетата :)