63

Колчо Слепеца

преди 1 година

Аз провал не виждам!

62

Анонимен

преди 1 година

"А големият успех - Киев за 3 дни вижда ли се? А че бягат като насpани и това ли никой не го е доказал?" - Ами освен пропаганда, доказателства не съм видял. За военен провал на Русия ще можем да говорим тогава, когато руската армия бъде изгонена от Украйна. Дотогава ще си говорим за НАТО-вски военен провал, защото Украйна с подкрепата на цялото НАТО плюс други съюзници на САЩ вече 10 месеца не могат да изтласкат руската армия обратно в Русия. Кой се проваля тогава?

61

до 102

преди 1 година

Много точно. Всички антиковидари се оказаха путинисти и вярват във величието на Русия. Стискаме очите до болка, страхуваме се да ги отворим, защото действителността е точно обратно на това, което си мислим. И действителността става конспирация, а конспирацията действителност.

60

До Анонимен 102

преди 1 година

А големият успех - Киев за 3 дни вижда ли се? А че бягат като насpани и това ли никой не го е доказал?

59

Анонимен

преди 1 година

"Това с военния провал на Русия е като с Ковид. Всичко говорят за него, но никой не е доказал съществуването му... :)" - Някой ми е сложил минусче... :) ... Искам да го информирам, че ако е заради Ковид, все още има награда за този, който изолира вируса по надлежния ред. Мисля че е 1 млн. долара. Да я вземе, ще се радвам за него. Ако е заради Русия ще му припомня, че руската армия е в Украйна и още не е изгонена. Когато бъде изгонена да заповяда и ще коментираме руския военен провал.

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 76 След като толкова те интересува дали Херсон е руски виж какво казват американците по въпроса : Украина помисли че след като руснаците се изтеглят от Херсон това ще им отвори пътя към Крим и към така важните черноморски пристанища, само че това не се случи, Русия все още конролира водния път по Днепър. Украинците трябва да преминат реката само че руснаците са добре закрепени в дълбочина на отсрещната страната и атака на позициите им през голата степ ще бъде подарък за руската артил

57

Анонимен

преди 1 година

Това с военния провал на Русия е като с Ковид. Всичко говорят за него, но никой не е доказал съществуването му... :)

56

Анонимен

преди 1 година

Значи според трол_четата Русия се е провалила военно, защото 2 страни ще влизат в НАТО, защото много руснаци избягали от Русия, защото икономиката им се скапала и защото Зеленски вече го познава цял свят. Хахахха Къде ви намират такива гении? Пишете в тълковния речник "военен" и заповядайте пак да се посмеем на коментарите ви.

55

Анонимен

преди 1 година

"Някой "компетентен" русофил да отговори Херсон руски ли е?" - Я отговори според теб украински ли е? Защото според Украйна не е освободен целия, обаче виж според теб може и да е украински. Все пак имаш право на мнение хахаха

54

Анонимен

преди 1 година

"Кажете (напишете) pycopoби , защо от любимата ви Русия са избягали два пъти повече руснаци, отколкото украинци от разрушена и воюваща Украйна... ?" - И това ли според теб е военен провал? хахаха ... Това е провал в социалната политика. Явно не правиш разлика между "военен провал" и "провал на социалната политика".

53

Анонимен

преди 1 година

"Да видим къде е военният провал? Русия нападна защото..." - Викаш военен провал е това, че НАТО приело 2 нови държави, икономиката на Русия се скапала и там другите неща, които си изброил. Ти наясно ли си какво означава думата "военен"? Означава провал във военно отношение, а не в икономика, политика, разпознаваемост на Зеленски и другите неща в коментара ти. Примерно България във войните преди 100 години общо взето няма военни провали, но се проваляме в други насоки. Правиш ли разликата вече?

52

Анонимен

преди 1 година

Жабата Украйна се сварява бавно за да не се усети и да избяга от тенджарата като поиска мир. Целта на Путин е денацификация и демобилизация. Тоест да изтреби колкото се може повече нацисти и да унищожи колкото се може повече оръжие на Украйна и на запада. За това му трябва бавна и продължителна война с минимум жертви от руска страна.

51

Анонимен

преди 1 година

В същото време руската артилерия е работила по цели в Зализничен, Гуляйполе, Степовое и Плавни.Въоръжените сили на Руската федерация нанесоха множество удари с БПЛА-камикадзе Геран-2 по Днепропетровск. Освен това са поразени цели в Никопол, Марганец, Илинка и Добра надежда. В южния участък на фронта руските ракетни войски и артилерия отработиха позициите на противника в Херсон, Осокоровка, Золотая Балка, Дудчани и Антоновка.

50

Анонимен

преди 1 година

В Донецко направление ВСна РФ нанесоха удари по обекти на ВСУ в Авдеевка, Водяни, Первомайски, Невелски, Красногоровка и в западните покрайнини на Маринка.ВСУ отново извърши масиран обстрел на Донецк и Хорловка: в последната беше атакувана болница с цивилни. В Южнодонецко направление руските сили отработиха цели в Угледар, Богоявленка, Пречистевка и Новомихайловка. През нощта ВС на РФ нанесоха ракетни и безпилотни удари по обекти на ВСУ в предградията на Запорожие.

49

Анонимен

преди 1 година

В Старобелско направление руските ракетни войски и артилерия атакуваха Купянск, Берестовое, Табаевка, Стелмаховка, Макеевка, Тернам, Невски и Лиман.ВСУ от своя страна обстрелва Площанка, Кисловка и Котляровка. В Бахмутско (Артьомовско) направление руските сили отработиха струпвания на зомби нацита и техника в Бахмут, Соледар, Верхнекаменски, околностите на Спорни и Белогоровка, както и Клешчеевка, Дружба и Артемово.

48

Анонимен

преди 1 година

През нощта местни жители съобщиха за полет на руски БЛА камикадзе над Житомирска област, както и над Буча и Фаустовски район на Киевска област. Няма информация за резултатите от дроновете. Руската артилерия порази цели в Запселе, Есмани, Кондратовка и Мирополие, Сумска област. В района на Харков ВС на РФ отработиха позиции на противника в Стрелечя, Красное, Огурцово, Чугуновка и Каменка.

47

дъждовна вода

преди 1 година

Възможно било военният провал на Владимир Путин в Украйна да го направи уязвим. Горкият наглобритански в. "Гардиън". Това твърдение не е нищо повече от опит за пожелателно мислене, напомнящ сеанс по самохипноза.

46

Анонимен

преди 1 година

хахахоха

45

Анонимен

преди 1 година

Военният кореспондент Котенце Z за ситуацията в Маринка: Ние изтласкваме врага в Маринка. Напредъкът е бавен, къща по къща. В идеалния случай остават 4 км за затваряне заедно с индустриалната зона. Укрите са неспособни да издържат на натиска, изтеглиха част от силите си. Съдейки по движението, врагът не разчита особено на дълга защита в останалите квартали. Предстоят решителни събития.

44

Анонимен

преди 1 година

Newsweek: Енергийната инфраструктура на Украйна може да бъде напълно изключена до края на 2022 г., ако ударите продължат. На когото не му харесва, нека свали зе-фюрера си.