61

Анонимен

преди 1 година

Всичко е един театър с една цел,да се унищожи и последнито демократично в България,а това са ДБ и ПП.Другото е плод на мафията в различни вариянти.ИТН и БСП бяха ТРОЯНСКИ КОН в коалицията.Битаката е между мафията и малкото останали които мислят нешо за народа си.Бойко ти си само луцето на мафията,нишо не си освен едно поставено лице ,което се води като кукла.

60

Анонимен

преди 1 година

Слави е слуга на Бойко.Кристално е ясно.

59

Анонимен

преди 1 година

Много е ясна мафиотската коалиция.Всички срешу ДБ и ПП.А ти си мутра Бойчо.Това е факт за всички Софиянци.Само в провинцията не знаят,че си Мафиот от мутренските години,занимаваше се с рекет на обиконвените граждани с малък бизнес.Така ги унищожихте и фалираха.Дано народа се събуди и да рязбере ,че има две групи едната е ДБ и ПП,а другата е всико останало заедно с Радев.Мутрите искат пак да владеят,а те са удобни на Ердоган и Путин.Ще ни изхвърлят от ЕС заради този.

58

Анонимен

преди 1 година

Само МУТРИТЕ спят с пистолет до главата си ФАКТ със снимки заснети от МАТА ХАРИ.

57

силно загрижЕна

преди 1 година

От известно време, Борко много глупости говори!Двойно и тройно повече от преди.......а и този кандидат за премиер, назаем от Мъпет шоу ли го взе?

56

Анонимен

преди 1 година

Май без Бойко по добре си живеете, всичко поевтиня, рай, дано все така да сте.

55

герб няма

преди 1 година

ГЕРБ няма и собственици на имоти в Барселона.

54

Анонимен

преди 1 година

каза боко рапоня :)

53

чакаме да каже...

преди 1 година

Чакаме Боко да каже ,че в ГЕРБ няма и гeйmaцu въпреки ,че всички видяхме снимката с впитият в gynemo пешкир. Всички знаят за Боко и Роман Василев.

52

Анонимен

преди 1 година

Мутри нема у геП -има само Законни Милионери и Милиардери бизнесмени, дето взимат Всичко по програми по проекти по ремонти по строителство и тн - ВСИЧКО Бе ! Честно и почтенно си богатеят ,а там некъв матрял лош да дуа супата

51

Bg

преди 1 година

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. "

50

Анонимен

преди 1 година

Странно, защото в цяла България наместниците на ГЕРБ са точно мутри! Ама народа е ***, за да избира такива!

49

анонимен

преди 1 година

На шанаджиите им режат ушите , тия от ПП с възки ли са минали минали между капките.

48

Анонимен

преди 1 година

Борисов е мутра единствено и само за пиячите на кафе от капсули които си мият пода с морки кърпички, останалите помним, че той беше кмет и главен секретар с нагади на международно ниво. И моля ви, спрете да вярвате на всичко написано в интернет, не е виновен Боко, вие сте виновни, вие избрахте Слави, вие сега ни натресохте пробиотичния измамник, вземете се в ръце и внимавайте защото вече няма право на грешки.

47

Анонимен

преди 1 година

Вече повече от 24 часа проф. Габровски е кандидат за премиер. Ни го видяхме, ни го чухме. Но за тия 24 ч. Борисов направи 2 брифинга и по телефона нахлу в сутрешния блок на Нова ТВ. И от ГЕРБ ще ни убеждават, че професора щял да си прави кабинет, какъвто му хареса и с каквито личности си иска. Ще прави, ама друг път.

46

Анонимен

преди 1 година

Хаха! Това е вицът на 2022-ра!!!

45

Анонимен

преди 1 година

Не го занимавате Меси със някакви мандати,професори кандидати. Човека има мач.

44

ПроСоТо

преди 1 година

прав е СИКаджията,в гроп нема мутрИ !...Има само една МУТРА-той самият..Всичко останало от Харема му е пълнеж от объркани и извеяни персони,които блясват за малко и отлитат в небитието като метеорите..А Мутрьо си остава..

43

Асан

преди 1 година

Тиква ти малка мутра ли си 200 кила :)))

42

интервю за егоист

преди 1 година

в интервю за сп. егоист от 2005 Боко разправяше ,че бил в центърът на групировката СИК. Пак лъже яко Боко. Негов министър е бил шофьор на бай Миле. И т.н.