25

Бим, бам буки-буки

преди 1 година

В България е пълно с руснаци, избягали от мобилизация.

24

Анонимен

преди 1 година

Гладна кокошка ,просо сънува.

23

Анонимен

преди 1 година

Приказките на Шехерезада ,тов е тази статия.Кой пък ви вярва?

22

(-_-)

преди 1 година

Хич не напредва.. Те направо ги пропиляха укрите, около 8:1 са жертвите, а сега с новите подкрепления съвсем ще ги смачкат. Що за жалка пропаганда е това, нали след няколко месеца ще стане ясно всичко? Мм да бях забравил колко помнят ***..

21

Анонимен

преди 1 година

Според мен Путин взриви електроцентралите на Украйна, за да изхони хората, понеже не му обръщат никакво внимание и го е яд - иска да си отмъсти. Имаше едно клипче на което свири сирената за бомби, а хората се разхождат най-спокойно без грам притеснение. Никой не бърза, никой не тича към бомбоубежищата.

20

Анонимен

преди 1 година

Хахах кога това,амте лятото ги свършиха .Значи Зеленски сам се обстрелва.

19

Льольонел Меси

преди 1 година

Русия защо не е на световното по футбол? Май е време за Специална Военна Операция в Катар...

18

Анонимен

преди 1 година

Айде бе ,пак ли ни правите на прани каскккети

17

Анонимен

преди 1 година

Пак ли?Те нали отдавна ги свършиха,а live uaточка ком друго показва.

16

Още

преди 1 година

Десетки хиляди руски роби ще бъдат брутално убити, заради болните амбиции на един изперкал, плешив дъртак в Кремъл... Западните оръжия са безпощадно точни, а с времето ще се увеличава и броя им...

15

Жорш Оролел 1984

преди 1 година

Отива ся един руснак на изложение на оръжия с последния си модел оръдие топло-топло изобретено, модел 2022-ра година. Сяда на щанда, па задошли разни купувачи. "Какво е това оръдие?" - Последен модел, с лазарно насочване и големи бомби, сега ни е на промоция, купуваш едно оръдие, 10 снаряда подарък. 2 оръдия, 30 снаряда подарък. "Е как е с лазерно насочване, като не виждам никакви технологии по оръдието, я ми покажи?" - Е как, веднага ше ти покажа! Лазъре, ела насочи оръжието!

14

Йосиф

преди 1 година

Ааааа да си знае РУСИЯ че когато Европейският съюз и НАТО - САЩ не са съгласни да се месят в ЕВРОАНТЛОНТИЧЕСКИТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА И ОТНОШЕНИЯ ЗНАЧИ ЧЕ НЯМА ДА ПОЗВОЛЯТ НА КОЙТО И ДА Е БИЛО ДА СЕ НАМЕСВА В НЕЩАТА НЕ САМО НА РУСИЯ НА ВСИЧКИ ДА ИМ Е ЯСНО ЧЕ САЩ - НАТО И ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ СА ИНОВАТИВНИ ВЪВ ВСИЧКО.

13

Бесен

преди 1 година

Добронамерениете рашисти продължават с жестовете на добра воля! Скоро ще опрат до границата с родния рашистан! Иначе "СВО" върви по план, не се тревожете! Почти 100 000 военни жертви и двойно повече ранени са в реда на нещата! Е как да не ти се прииска да живееш в руския свят?!

12

Анонимен

преди 1 година

Абе Вие за *** ли ни мислите? Точно за 2 дена ще ги смачка Русия , ама не иска.

11

Анонимен

преди 1 година

Западните оръжия са много по-точни и далекобойни и затова имат предимство да обстрелват тила и логистиката на руснаците. Това ще става все по-ясно изразено в следващите месеци... Руските роби са обречени на унищожение.

10

Анонимен

преди 1 година

оффф

9

Анонимен

преди 1 година

Те ракетите на Вова свършиха още юли месец, нали така краварчета? Муахахахаа....

8

Българин

преди 1 година

Всяко нещо започващо с "ISW", е директно спусната пропаганда, която трябва нашите медии да препишат, за да си получат финансирането.

7

R.A.T.M

преди 1 година

Пак ли ги свършиха, големи фокусници тези руснаци бяха ги свършили назначиха Суровикин и на следващия ден хвръкнаха 100 ракети и 30% от територията остана без ток. Като във вица Зеленски съобщава, че тази година няма да има заря поради сложната обстановка, а Шойгу казва ще има.

6

Анонимен

преди 1 година

Чичо Сам гледа отгоре, горд и невъзмутим!