239

Анонимен

преди 1 година

Като свършат пчелите, ще ни направят храни от нефт - те и сега ги правят. Но, уви, първа ще свърши питейната вода.

238

ВетЪра на ПОДМЯНАта

преди 1 година

"Компютъра ми каза" мозъци явно нямаме да мислим! Цивилизования свят ще свърши да , но не през 2050 ОТ ТОГАВА ЩЕ ИМА ПРОМЕНИ КЪМ ПО- ЗЛЕ ! Ние вече ги виждаме наченките - миграция от трети страни ,смесване на расите с още по двупотопни за създаване на още по глупаво население,премахване на физическите пари от правителства за да се ползват виртуални ,отнемане на човешкия труд с почти умни роботизирани камьони, автобуси, линейки... консуматорството ще е основен начин правителството(да единно правителство по целия свят ) И НЯМАДА ПРИТЕЖАВАТЕ НИЩО И ЩЕ СТЕ ЩАСТИВИ!

237

Анонимен

преди 1 година

Че ще се мре някога, е ясно, но без путинските гъ-з-оливци щеше да е малко по-поносимо.

236

До смешници

преди 1 година

Нали уж днес ви бяха хванали бе, избягалите от психото?

235

Анонимен

преди 1 година

До смешници Пиян ли си или дрогиран?

234

смешници

преди 1 година

Затова руснаците взеха нещата присърце и живота ще си продължи, само Украйна няма да я има и САЩ ще стане обикновена държава... сега също е такава ама си мисли че аха да лапне целия свят.

233

Анонимен

преди 1 година

То това живот ли е. По цял да ти се изказват умници-политици по телевизията и от трибуните. И най-корав човек би хвърлил топа от психотормоза.

232

Анонимен

преди 1 година

Ракия от нефт не става.

231

От Вселената

преди 1 година

Минетко "И сега ко праим?" Питате кой ке остане Жив? Ми конете и магаретата ще измрат, а катърите с петолъчките ще останат живи и ще се разхождат с радостни шкембета със знаменца по пустите площади, но няма да има кой да им ръкопляска, както по времето на бай Тошо!

230

Анонимен

преди 1 година

Няма да умре всичко живо. Хле-барките ще продължат да си щъкат, медузите и еуглените. Комарите - не, щото няма да има кръв.

229

Професор

преди 1 година

Кой живот ще приключи? На хората ли или на всичко живо на земята ? Ако е само на хората няма проблем.

228

От Вселената

преди 1 година

Аз съм на 17 хиляди години, но от както коня оплоди магарицата и се роди катър и му сложиха след 1944г петолъчка на челото, няма веке ко да се оре и както пише в компутера до 2050 година повече коне и магарета нема да има - само катъри с петолъчки на челото!

227

Анонимен

преди 1 година

Оле 28 г. Тик-так, тик-так.

226

Милан

преди 1 година

Края на драскачите които се самозоват журналисти, кога? Или те ще продължат да дращят бълвочи и след края...🤔

225

От Вселената

преди 1 година

Тия лозунги сме ги слушали на всяка петилетка по времето на така наречения Развит Социализъм. Та един, ром у село, откpадна, зaкла, одpа, опeче на шиш и изяде един кaтъp, като закопа кoкалите с всички мaгapeшки почeсти и ги зaтрупа с кaмъни. Рома забогатя от кpажби на кaтъpи.. След 100г, учени, историци при рaзкопки откриват човешки скeлeт прeгърнал скeлета на кaтъp и една чеpвена пeтoлъчка. Нaходката я кpъщават Кaтър Кoмyнист от епoхата на рaзвpата след епохaта на клaтикypeцa - Чaлгaтa!

224

Анонимен

преди 1 година

Айде де, откога съм опукал пуканки и отворил биричка..... на първи ред съм

223

От Вселената

преди 1 година

Вчера един катунар ми лопа на вратата, тъкмо си бях включил лаптопа да лопа по клавиатурата. - Измръзнах бате, дай да ти изчистя кюнците и комина за да може да си гориш дървата без пушек, че опуши градчето и не мога да живея близко до теб. Ще отида да накълцам дърва от гората да ти продам, че жената ме чека да правя и осмо дете, за да взема пари от хазната! - Ми, в момента немам интернет връзка, треба да видя как може да ви се увеличи плащането за раждане на повече деца, за да има повече дърва!

222

До 262

преди 1 година

Спокойно. Това можи бе ще стане някъде след 120 години но няма гаранция.

221

Анонимен

преди 1 година

Може ли точна дата, че съм канен на прасе, да не стане сакатлък...

220

MIKE

преди 1 година

"Чистите автомобили" замърсяват околната среда повече от "мръсните автомобили". Промиването на мозъци продължава. Човечеството ще се погуби от собствената си простотия.