136

mamut kremikowski

преди 15 години

Kremikowci 6te prebyde

135

Дорота

преди 15 години

Марта, чета ти постовете и ми прави впечатление че си рядко ***. Ако обичаш недей да пишеш повече, ще направиш услуга на повечето хора, а и на себе си също.

134

преди 15 години

Ами то държавата затова не върви, защото всеки стана бизнесмен, прекупвач и далавераджия. Трябва да се бачка, при това здраво - икономиката да се модирнизира и развива, защото тя ни храни всичките - така нареченото производство - материално, не някакво имагинерно. Направо имам усещането, че живея не в България, а в Бизнесландия, няма да сгреша ако кажа също и Далаверистан или Абсурдистан, а защо не и Мързеливан.

133

Pipo

преди 15 години

Щото няма нужда.сами си се дарпаме ако изплува някой?А на репортера само ще му кажа че ми писна от некомпетентност.я се поинтересуваи каде е по мрасно.В крем.или на орлов мост?

132

преди 15 години

този който я презира, умишлено я пиша с малка буква

131

Pipo

преди 15 години

Абе само може да се плюем.само разбирачи тук.някои от вас виждал ли е завода или само си плямпате тук.даите да съсипем вси4ко ,всички сме бизнесмени в тази държава.помия сме ей.

130

marta

преди 15 години

абсолютно прав си, кой нормален човек ще напише името на държавата си с малка буква

129

преди 15 години

в българия май не останаха много нормални - що беше нормално - хвана чужбина още преди доста години - тук останаха малоумините и мързеливите, свикнали да си живуркат

128

преди 15 години

Това си е командно дишане, както и да го погледнете. До тези които се чудят защо? Ами защото рискът, масата от недоволни работници да помете правителството за нула време е силно реалистичен...та страха е голям. Затова ще продължават да ни тровят и да баламосват хората за така необходимото за всички ни производство под формата на комунизъм дегизиран като капитализъм.От друга страна винаги ми е било чудно как е възможно тези хора, да продължават да стоят там, въпреки, че им плащат??? Нормалните хора бягат при това положение или се замислят за други варианти.

127

marta

преди 15 години

постът беше за 125 - за друг път да знаеш да се подписваш "клишето"

126

marta

преди 15 години

ти само с клишета ли говориш? това ще е от 20-годишната работа на едно място и редовната заплатка

125

АНАЛИЗАТОР

преди 15 години

ами то понеже малко останаха хората, които РАБОТЯТ, всеки гледа мекото на баницата и ако може да докопа нещо и да преметне друг, затова сме на това дередже

124

99.

преди 15 години

извинявай, но кой ти каза, че ТРЯБВА да се работи? Просто някои се раждат роби, после им харесва, защото и другите го правят и накрая умират ДОСТОЙНО. Успех!

123

Димитрова

преди 15 години

чета и си мисля, че наистина българите сме обречени, толкова злоба и завист, неуважение към другия - едва ли има друга такава нация, при това не особено голяма

122

koch

преди 15 години

пърдел съм ви Кремиковцито! от село съм и съм ви *** на завода! мразим да ме тровят! отивам да торя... натурално зарзавата :-)

121

преди 15 години

а според теб, хората които 20 години са работили на държавна работа и в един момент останат без работа, да се обесят ли

120

преди 15 години

а не мислиш ли, че като се взриви, хората работещи в него ще загинат по работните си места - или просто не ти пука. Всъщност в БГ на кой ли му пука за нещо

119

преди 15 години

ще вземеш човек, който 20 години е работил на държавна работа? И ще го сложиш във фирмата си? Пожелавам ти успех!

118

преди 15 години

ами тука бях, но бяха дете и не разибирах от тези неща

117

bako delo

преди 15 години

vzrivete toia ***