125

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали съобщават, че в Украйна проблемът с мародери е станал наистина масов. Вече има случаи на кражба на кабели след спиране на тока. Заради невъзможност за включване на камери за наблюдение зачестиха случаите на грабежи по магистралите и в населените места. Всички отбелязват, че хаосът в страната ще се увеличава, проблемът е масовото обедняване на хората. И ако вземем предвид факта, че цивилното население има оръжия, дадени им в началото на СВО, ситуацията става доста тъжна.

124

Владимир Ленин

преди 1 година

Комунизмът е съветска власт плюс електрификация. Но тъй като укропиттеците нямат електричество, а съветска власт пък съвсем, то на им сега дивашки пещерен капитализъм.

123

Анонимен

преди 1 година

във всеки български дом по 2 украинки,няма ли да издадат заповед?Кирчо преведе ли заплатата си за Украйна,или пак излъга,а Ленчето 14 000 лв на месец,колкото взима,тя преведе ли?

122

ЦИПСО

преди 1 година

Как Украйна може да победи Русия? Колкото и да им се иска на украинците, не на бойното поле. Между другото, през септември-октомври, след проучване на редица големи канали в Telegram, може да се каже, че много от тях са сигурни, че ще спечелят войната на бойното поле, не само ще си върнат териториите, но и ще превземат част от Русия. Това е следствие от положителни когнитивни удари, които вместо паника предизвикаха нездравословна еуфория.

121

Бай Тошо

преди 1 година

Дрогарки и дрогаре, евроатлантизЪма умре!

120

За ЦИПСО

преди 1 година

Украинизацията е въвеждането на обществото в състояние на истерия (поради когнитивни удари) и зависимост от предателство-победи, тоест от постоянно търсене на информация, която се дели на перемога (победи, успехи) и зраду (поражение, предателство) . Хората започват постоянно да прелистват каналите на Telegram и изпадат или в състояние на еуфория от успехи, или в депресия или стрес поради неуспехи.

119

Анонимен

преди 1 година

То че ще трябва да се ходи на дългата маса ще трябва но кой ще се реши не знам някой по навит от Макрон.

118

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 117Изтребителите на хартия ли имаш предвид? Защо не прочеш нещо за аферта Локхийд?

117

За ЦИПСО

преди 1 година

Когнитивната война е психологическа война, насочена към подкопаване на общественото доверие в изборните процеси, държавните институции, съюзниците, политиците и длъжностните лица чрез дезинформация и пропаганда. Целта на когнитивната война е да наложи желаното поведение на избрана публика. Основната цел е да подлуди обществото, да го потопи в психологически транс, лека лудост, благодарение на която обществото може да бъде контролирано отвън.

116

Анонимен

преди 1 година

Олелей сумати нацисчета.

115

Анонимен

преди 1 година

Относно писанието на Жоро. То по принцип не е добре да си от ебанama страна защото после обикновено те бият.

114

Говедо

преди 1 година

Нема а се плашите,Батю ще ви докара танкери с втечнен ток!

113

Какво е ЦИПСО

преди 1 година

ЦИПСО означава Център за информационни и психологически операции. ЦиПСО е център, създаден през 2004 г. от представители на Силите за специални операции на Украйна, насочен към разпалване на омраза към всичко руско. Казано по-просто, ЦИПСО са информационните войски на Украйна, които се занимават с насърчаване на русофобията в Украйна и в Европа, дискредитиране на ВС на РФ, демонизиране на Русия и влошаване на ситуацията вътре в Русия.

112

Анонимен

преди 1 година

Ще правят повече малки нацита..

111

Анонимен

преди 1 година

Моето мнение също е неплатено за информация на русофобите и на този дето заплашва.

110

Владимир Путин

преди 1 година

Време е да се предават

109

Анонимен

преди 1 година

Е за това в търговията е казано не купувай от корумпиран продавач неспазващи договор А в случая тока е от продавач - диктатор. Алчен и коварен.

108

Анонимен

преди 1 година

До анонимен. Войната вече е "освободителна"за Руския народ макар че думата е комунистическо клише и затова е вкавички

107

Архангел Псувнаил

преди 1 година

Като нямат ток да впрегнат зеления хашишин да върти педааали и да им произвежда

106

Анонимен

преди 1 година

Минските споразумения предвиждат автономия за Донбас но не са спазени. Гаранти както знаете бяха Германия и Франция но както се казва гаранция Франция. Аналогия с други подобни гаранции няма....