28

Нено от Тутракан

преди 1 година

Голямо нещо е евроатлантизъма и солидарността му. Най-ревностни са разни дядовци като Агов и Инджев, дето през соца имаха достъп до пряк радио и телевизионен ефир, т.е. хилядократно са проверени за лоялност към режима.

27

Анонимен

преди 1 година

Руснаците не нападат НАТО, защото знаят че ще бъдат занулени за отрицателно време.

26

джо

преди 1 година

може ли да попитам,кои охранява въздушното пространство над Европа,или то е разграден двор .защото това е втори случай,спомням си как ония трамп искаше да му плаща Европа за охраната която предоставя А то се оказа празна дупка тази охрана

25

конфронтация с НАТО?

преди 1 година

ДОТУК ОТ НАТО: 100000 переносими ракети против броня 150 вертолета; 200 самолета 50000 переносни зенитнки; 50 комплекса ПВО 2500 свола артилерия; 800000 снаряда; 100 радара; 50000 парчета автоматично оръжие; над 100 млн патрона ; 50 катера; 2500 дрончета; ... е! май муните са украински! :):):)

24

Васко

преди 1 година

Абе, тук големи русофили, голямо нещо! Вие не сте ли българи , бе??? за вас Рашата ли е най-важна? Знаете ли, че рашите ви мразят и не ви смятат за хора, а вие сте тръгнали да ги лижете и да им се мазните! Робски народ сте!

23

Анонимен

преди 1 година

Ще е голям майтап, ако ракетата е дарена от Пошла... Отишла си е обратно вкъщи...

22

Анонимен

преди 1 година

Виждам полза от тренирането на укропи на запад. Това ми напомня как краварски ракети падаха в София от войната срещу Сърбия.

21

Sladkov+

преди 1 година

ФСБ на Русия задържа полски гражданин с дипломатически статут при получаване на подкуп от 20 000 евро за документи за транспортиране на контрабанден алкохол.От Международната банка за икономическо сътрудничество казаха, че тя е техен служител и работи в отдела за стратегическо планиране.

20

Анонимен

преди 1 година

В прав текст,ракетата е украинска и ние нищо няма да направим С нашите камъни,по нашите глави.

19

Голям страх

преди 1 година

Надпреварват се да отричат кви са ракетите. Биле изстреляни от Украйна, а в Украйна няма никакви Руски войски. И те не обстрелват никого. Разбрахме се;)

18

Анонимен

преди 1 година

14, то отдавна е ясно, че НАТО не искат директен сблъсък с Русия! Което пък е странно, щото какви ли не пасквили се изписаха за армията и въоръжението на Русия! Дори се стигна дотам,че използвали чипове от перални, което е безумно и дори леко грамотен технически човек го знае.

17

Анонимен

преди 1 година

И децата знаят ,че са украйнски .И Дудка мълчи като швестър ,щото то знае ,че от Войчек и Робърт нищо не става .

16

Анонимен

преди 1 година

Що ли са ми противни поляците ,както украинците впрочем.Едно самочувствие ,като че ли са богоизбрани и всички са им длъжни.

15

Анонимен

преди 1 година

хаха,къде сте уркошапшали,сега за кого ще викате?

14

НАТО

преди 1 година

Ако ракетата е Руска тогава Украйна се нуждае от по-модерни ракети за да може да им се противопоставя на Руснаците. А ако е била Украинска. Тогава Украйна се нуждае от по-модерни ракети, за да не стават такива грешки и инциденти в бъдеще!

13

Анонимен

преди 1 година

С Русия ескалция няма да има, но със Зеления със сигурност. Ракетата е украинска и сега се чудят как да замажат положението, защото си беше явна провокация. Но едно е вече сигурно НАТО не иска директен сблъсък с Русия!

12

до 2

преди 1 година

еми руска е. ПВОто на укрите както и всичко военно с което разполагат е руско. та те самите са си чисти руснаци. каква да е. просто не могат да стрелят и са изплескали една към полша. те утре и по унгария ще стрелят ама нали всичко може за тях

11

..

преди 1 година

ако сте наистина пунктуални колкото се правите по повод Русия тогава се сбийте с укрите ?!

10

Не се ли

преди 1 година

Усещат че ще ядат хурката скоро ако не се спрат. Или в Кремъл целят унищожаването на Русия

9

УМЕН

преди 1 година

Първо ракетата е украинска и второ защо ракети може да падат в Горна баня, а в Полша да не може? Чакам отговор от говеждия тролетариат.