176

Анонимен

преди 1 година

До 248...Византия оцелява два пъти заради българите през историята и.Един път заради Хан Тервел, спасявайки империята от арабите И един път от Калоян.Спасявайки ги и освобождавайки от Латинската империя.Която Калоян разбива ,убивайки императора им и прогонвайки от Балкански полуостров.Единствено Цариград остава под тяхно владение до идването на турците Опозна българската история и тогава говори Турчинов....

175

Анонимен

преди 1 година

Съдбата на Русия ще се реши на срещата на Г20, а тя ще препотвърди решението на Г7 за свалянето на Путин и демилитаризацията на Русия включително и на ядреното им оръжие. Никой от Г20 не е против такова решение, нито Китай нито Индия, разбира се само Русия представена от путлеристкия кон Лавров ще е против.

174

Анонимен

преди 1 година

До 241....не познаваш българската история.Българив след освобождението не е била истинска държава Тя е била половин васална и автономна.Но след войните и за национално освобождение , започнали веднага с Сръбско - българската война , България се е утвърдила и изградила като истинска силна държава В началото на миналия век , само 30 години след зараждането и, тя е била военното страшилище на Европа.Няма държава която да не сме победили в битки За това сега сме свободни А не заради руснаците.

173

Анонимен

преди 1 година

Излиза украта с автомата, прави 200 метра напред - ляга да спи в някой храст. Като се наспи - отупа се от прахоляка и се връща да яде, ама смело заявява: Утепах осем руснака! Ония си го знаят как лъже и пишат - шест. Докладват на Зеленяшка - нашио утепал шест руснака! Зеляняшка си ги знае как лъжат и пише - три! Накрая Зеленяшка смята - днеска сме утрепали 650! Хахаха. Ако цифрите им бяха верни, не знам как от 150 хилядна армия на Русия са останали въобще някакви хора.

172

Анонимен

преди 1 година

До 238....Какво не занимава това украинците какъв народ са.Дя не би преди инвазията на руснаците тази земя да е била пуста.През миналото там е населявана от народности .И защо делиш хората.На по важни и по маловажни.Всички имат една земя и дишат един въздух.Няма свещен народ , както и свещена крава.Господ е казал на евреите...,,и от тези камъни ще направя чеда божии".Никой да не си въобразява че е нещо повече от другия.

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 238 Има такъв народ. Руснаците не разбират изобщо езикът им който е много по-близък до полския отколкото до руския. Живущите в Украйна независимо дали са рускоговорящи или не, разбират украински макар и да не го говорят. В много интервюта им задават въпроси на украински а интервюирания отговаря на руски или обратно. Тезата на Путтлер че са един народ е съвършенно глупава.

170

Анонимен

преди 1 година

Един луд и побъркан КГБ ист си е въобразил , че културата си, каквато и да е тя , може се опази с балестични ракети.И каква ,,руска култура " може да е това което е само на 300 години.Првди това са били никому неизвестното и западнало Московско княжество Една Волжка България е била на много по високо ниво на развитие и много по древна.Това , че са станали васали на Чингис хан е предотвратило изтребването им.Българите не са се подчинили и са се пренесли в жертва.

169

Анонимен

преди 1 година

Голяма фира дава руснака в Украйна. Всеки ден по една батальонно тактическа група заедно с техниката.

168

Анонимен

преди 1 година

Едно нещо не разбирам , кой дава право на Русия да променя правилата на играта . Водели в резултата след първото полувреме и искат да прекратяват мача , е къде дават така .

167

Анонимен

преди 1 година

Какво общо имат турците с войната в Украйна.Турция отдавна не е империя .Русия сега е заплаха за света и Европа.Ако можем се получи от историята е че.Всички войни са за територии.И неизбежното изтребване на населението и.Малко или много това си е убийство.Европа с нейното революционно мислене е създала безгранична европейска общност.Което автоматично премахва заплахата от териториално деление.Русофилите това не разбират.

166

Калеко Алеко

преди 1 година

Погинали са за Родину и путину, само че не защитавайки Матушката си, а като военнопрестъпници тръгнали да поругават Родината на други ... кремълските фетиши за войната придобиват нови измерения, но все в името на подобни на Сталин сатрапи ... !!!

165

Космонавт

преди 1 година

До 228 Какви турци по това време? Единствените хора които са търгували с хора са евреите. Защо си мислите, че един от най доходоносните бизнеси по онова време е бил хаотичен и немонополизиран?

164

Космонавт

преди 1 година

До 217 Руснаци и украинци не са един народ. Според болшевиките ние сме монголи, украинците са руснаци а марсианците са юпитерианци. За религията (вярата е друго нещо) няма смиъл да говорим, руснаците извратиха дори лъжливото гърчо-християнство.

163

Анонимен

преди 1 година

Да се надяваме, че това, което пишат някои за включването на България като фронтова държава, няма да излезе вярно!

162

Е?

преди 1 година

Аз пък гледах видео с десетки укр.трупове след завземането на опитное..Да ги покаже зеления тези 650 трупа , ама май и монтажите в Лондон не могат да ги докарат..

161

Анонимен

преди 1 година

Видеа няма ,само голи думи на зеления клоун!

160

Анонимен

преди 1 година

Не е лесно един народ, с една вяра, от двете страни на една бразда да се самоизбива, ще го осъзнаят, но ще е твърде късно, страшно е!

159

Фашагите разстрелват

преди 1 година

Ако броят разстреляните цивилни в херсонска област , да...

158

НАШ СКРОМЕН ПРИНОС

преди 1 година

850 УБИТИ СЪС СНАРЯДИТЕ И ККУРШУМИТЕ ИЗНЕСЕНИ ОТ НИНОВА И РАДЕВ!

157

Анонимен

преди 1 година

Жозеп Борел: Цялата автомобилна и железопътна инфраструктура на Евросъюза трабва да се преобурудва за бързи превозвания на военна техника на изток. ЕС ще включи страните от Балканите, Молдова и Украйня към проекти за увеличаване на военната мобилност за бързо разгръщане на боеви сили.