46

Анонимен

преди 1 година

Ако ще хората да измрат от глад правителство трябва да има на всяка цена.

45

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ бягат от съставяне на правителство и отговорност като дявол от тамян. Ама да направиш правителство и да поемеш отговорност в кризите не е като да свалиш правителство. Рушители и талибани!

44

Анонимен

преди 1 година

Всички медии на мафиотите продължават лаят си срещу Кирил и Асен. Аууу кеф. Власт няма да видите мафиоти. Има журналисти, които трябва да бъдат разследвани за пране на европейски и държавни пари редом до всички политици и олигарси. Мафията е в мат от около 2 години, въпреки и бавно заради корумпираните източници, ще получите и шах.

43

Анонимен

преди 1 година

Народа се произнесе ще трябва да сме със служебно правителство до следващите избори.

42

Анонимен

преди 1 година

То лупа от Банкя обеща ако спечели да свали бензина на 1.50 и ред други неща. Да действа след като го избраха.

41

Мнение

преди 1 година

Трябва да направим референдум Да има ли народен съд за отвратително забогателите "политици" "прокурори" " бизнесмени" "хотелиери" " митничари" и всякакви други кавички на прехода. Като влязат в затвора няколко "политески партии" на идеолога Аамет Доган, тогава ще правим правителство за българските граждани

40

Анонимен

преди 1 година

Важинят въпрос "ни" към кого се отнася? На кого му е нужно правителство на всяка цена?

39

Анонимен

преди 1 година

Нали ГЕРБ-СДС събори правителството на Продължаваме Промяната и искат те да управляват. Ами да ги видим де, какъв е планът им или нямат такъв, а само счупиха държавата.

38

Анонимен

преди 1 година

Добрев, много злоба, ярост и по мия хвърлихте срещу ПП, за да ги свалите от власт. Е, свалихте ги. Сега ви е страх и използвате всякакви начини това да не ви личи. Много ви личи. Като сте толкова ерекции, взимайте мандата и управлявайте. Лошото е, че ще зачеркнете държавата тотално. После все другите ще са виновни, но вие никога.

37

Анонимен

преди 1 година

Mнoro goбpe cтaнa, чe Cлaвчo мakap и kъcнo нapитa npogaжнитe зagници нa aмepиkaнckитe HПO! 3aтyй cera тyka вият rpинgpи...

36

Анонимен

преди 1 година

Никакви разговори за коалиция с ГЕРБ. Това ще е краят на ПП. Къде са предишните коалиционни партньори на ГЕРБ? ВМРО не можа да хване даже 1%. Тези, които свалиха предишното правителство ГЕРБ-ДПС-Възраждане, сега да направят ново.

35

Анонимен

преди 1 година

Партньори на ГЕРБ са ДПС и Възраждане.Те заедно свалиха и Редовното Правителство на България. Само 6 месеца след като им затвориха кранчетата.

34

Анонимен

преди 1 година

Мафията има нужда от правителство на всяка цена за да си прикрие следите от кражбите.

33

pepi

преди 1 година

Лелеее, напраи сметка за какви кинти става въпрос. На всичко са готови, леле, леле, леле.

32

Анонимен

преди 1 година

Цялата партия е гнила - не са само Бойко и сие. То даже не е партия ами си е организиране престъпна група. Официална и тн. в Италия за това си има термин - мафия. Барабар с администрацията, МВР и общини... Има сигурно 200 000 приближени, които са крали и намазвали 12 години наред. Тях какво ще ги правим Бойко като си тръгне?Тотален игнор на ГЕРБ. Изчистване на съдебната система и после специална комисия да ги разследва и съди. И много нови затвори. Това ни трябва.

31

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ постави държавата на колене, като събори едно що-годе добре действащо правителството! ГЕРБ с тяхната алчност, самоизтъкване и желание за лична облага от парите, които чакаме да дойдат от ЕС.

30

Анонимен

преди 1 година

Много ми хареса сравнението, което направиха за ГЕРБ: "Дете, пуснато само в сладкарница". Точно така изглеждаше управлението на борисов за неговите 12 години.

29

Анонимен

преди 1 година

С ДПС и Възраждане имат 130 гласа - да управлява с тях а не да иска да излъже пак ИЗБИРАТЕЛИТЕ с РЕД В ХАУСА - или всичко в ИН-ХАУСА!

28

Анонимен

преди 1 година

Защо бе Тол упе свалихте редовно правителство, като внасяш вот на недоверие трябва да поемеш отговорност сега. На всичкото отгоре по цял ден Тома Биков, Горанов, Добрев и другите обиждате и нападате ПП и ДБ, после искате подкрепа. Маймуни мръсни вие колко сте нагли и алчни. Не ви стигнаха 12 г кражби с ортаците от ДПС.

27

Анонимен

преди 1 година

Бойко защо не го помоли да се скрие този пропаднал престъпник от опг Пътна карта Газпром