145

ККК

преди 15 години

Браво на днес.бг, единствено тук видях нещо писано по въпроса. Направете си изводи къде живеем. И второ - пропуснали сте да отбележите това, което видях тази сутрин по телевизията - на 250 демонстранти - 1000 полицаи. За това ли плащам аз данъци? Това ли е България? Да хрантутим гавази - за това сме им ние, честните работници! Браво, застраховали се бяха. Не симпатизирам на атака, симпатизирам на всеки протест, който ни различава от стадото овце, каквито са повечето граждани на тази яма. Браво на Волен, Стоянов и тн - поне правят нещо. Но без СИЛА няма да стане.

144

преди 15 години

Болните мозъци гледам пак са се намърдали тука и плюят ли плюят. Ама го еказал народа луд умора няма а явно и не спят. И какво ще направите като дойдете на власт господа патриоти. Имате ли ясна политическа и икономическа платформа. Или планът ви за действие е да национализирате земята и производството, да избиете и изселите малцинствата. А като попаднете в изолация от еврейския капитал да затворите границите така, че и пиле да не прехвръкне. Така явно се гради комунизъм, но не от китайски тип а севернокорейски. Бог да пази България от псевдопатриоти като Вас. България над всичко и дано разумните хора в тази бедна държавица да са в болшинство. И преди да почнете да гадаете дали не съм от *** на Доган да ви кажа, че и "Атака" и ДПС са проявни на една и съща болест на нашето общество. Докато хората имат нужда от тях няма да намерим правилния път.

143

ДМИТРИ

преди 15 години

ВЕЧЕ ТАКА ЛИ ЩЕ НИ ЗАТВАРЯТ УСТИТЕ С БОЙ, НЯМА ЗНАЧЕНИНИЕ ДАЛИ СИ ОТ АТАКА ИЛИ НЕ КОГАТО ИСКАШ ДА ПРОТЕСТИРАШ И СИ НЕДОВОЛЕН ОТ НЕЩО ИМАШ ПЪЛНОТО ПРАВО ДА ГО НАПРАВИШ, АКО ТАКА ЩЕ НИ СПИРАТ ТОГАВА ЗА ПРОТЕСТ ВЕЧЕ ЩЕ СЕ ГОТВИМ КАТО ЗА ВОЙНА

142

punisher

преди 15 години

Тая сбирщина от м**** п*едофили, ш*изофреници, побъркани и неграмотни комплексари нека си лаят, толкова са смешни, начело с п*ростия си Б*олен мозък. Всеки вижда, че членовете на тая партия са психически най-болните хора в тая държава. Бог да ви прости :))))))

141

PyMeH

преди 15 години

България е пълна с предатели още от Хан Аспарухово време хора който са продавали държавата си заради парче земя и сега ги има тези хора само че те продават и нас заедно с земята. А тази земя и тази държава са преминали през толкова перипети толкова векове в робство и след толкова много дадени жертви сега ни продават. Земя се дава и взема с кръв, а те ни я вземат и я дават за жълти стотинки но затова сме виновни само ние защотото го позволяваме и този който ни нарича нас *** да го попитам аз него какво му пиша в личната карта ??? България и Българин какви турци сте вие а? Какви вие сте банда *** без държава без самоличност без история вие сте ***.Ако ние сами не си помогнем мили гости на този сайт никои няма да го направи

140

преди 15 години

ЖАЛКО,че в стадото преобладава мършата!

139

харабийко

преди 15 години

... хахаха, това е най-добрия виц за седмицата. Къде в България има "служители на реда", че чак пък пред 5-то РПУ дори успели да ги видят. Браво!

138

David

преди 15 години

ако някой има да казва нещо да ми пише направо themadhatterbulgaria***gmail.com

137

David

преди 15 години

Първо национализмът и нацизмът са 2 различни неща. Всеки *** който ги слага под един знаменател да иде на лекар или там да си пие хапчетата. Колкото до скинарчетата дето са се намърдали в АТАКА, само развалят имиджа на партията ама хайде... И ония резак дето ни вика геури тука като не му харесва да си бяга в Резакия, но той не е пример за всички турци в България. Проблема е, че *** Дуган им пълни глвиците с лъжи и бабени девитини от което печели той и стотина негови сол *** и това трябва да е ясно на всички! Колкото до тоя гей Станишев и всички останали гей обекти от тройната гей коалиция и царчето: Браво брееееее селяндурииии, тва е няма срам...ама няма да ви се размине не се самозалъгвайте. Особено тебе Симеончо, Испания няма да те спаси тоя път, чакаме те тука да свършим това дето *** ги достраша говнар! Ей момчета взривете парламента брее ама и Костов да е вътре моля ви се!!! Апак идеята Бат Бойко и Воленчо да изковат нова България от останките си е доста постижима, но и в тяхните организациики има мършаааааааа, ама стискам палци и те да не се окажат фарс, че тогава момчета и момичета ... и забравете всякви идей за геноциди и расово рачистване, учете от грешките на другите! Номера е да се разправим на политическо ниво, не се лъжете че мафията ръководи политиката винаги е било равностойна симбиоза от средата на прехода до сега! И не се залъгвайте, че политиката на Европа е безгрешна, просто народа не е стадо а индивидуалноста и действията на всяка отделна личност градят твърдата ръка на народното недоволсво в такива ситуации! Ако искате да решите проблема с ограбените предпиятия, заводи и имоти решението е абсурдно просто : трябва частично одържевяване, ръководено от независима комисия (от ЕС) , не подлежаща на политически натиск.

136

Г-н Крумов

преди 15 години

незнам какво ще се постигне с тези митинги,но турския депутат трябва да бъде убит непременно и много скоро !!!.......Всеки знае за кой говоря !!!

135

преди 15 години

samo ataka

134

преди 15 години

135 - Като си Българин - научи се да пишеш на кирилица и без грешки, защото имам чувството че те страх да не направиш някоя правописна грешка... :-)

133

преди 15 години

nesi misli ce samo tisi balgarin kato si ot ataka(guvnar).i pregledai dobre kvo sam pisal .ili taka ti otarva

132

Справедлив

преди 15 години

Каква работа, какви 5 лв? *** си вихрят далаверките и изкупиха сума ти земи с незаконни сделки с помощта на кметове, областни управители и шефове на разни комисии. Парите за земеделието пак се разпределят по "братски" - безвъзмездната помощ безвъзмездно да я оставиш на рязаната пушка, иначе йок парасъ. Скоро ще нагълтате водичка, мaмка ви лaйняна...

131

NoFear

преди 15 години

LOLZ, NAPRED GABROVO! AIDE DA IM POKAZHEM NA OSTANALITE!!!! BRAO LUBO!

130

преди 15 години

Ами 130 - в предния си коментар (123) ти заплашваш че тук щяло да стане - Сърбия 2, че Турция щяла да се намеси и после България нямало да я има на картата...Пишеш също по характерен начин имената на някои държави и допускаш и други интересни грешки, а в последното си мнение казваш и открито че било грешка че България е приета в ЕС.... - така че за какъв очакваш да те помисля?

129

преди 15 години

ATAKA!!!

128

преди 15 години

gledam cesi goliam fen na ataka i mnogo me ucudva ce ne sledish iskazvaniata na siderov. a mejdu drugoto kato nesam fen na tazi partia znaci nesam balgarin takali. mesli realno-ako nesam balagarin vaobshte niama dame interesuva tazi statia i nesi misli ce bulgaria e vav evropa prosto edna greshka i vsicko se vrashta nazad.

127

симеон

преди 15 години

в франция протестирали циливизационно?????като палят цели квартали ли???и всички други *** душички-така се протестира даже сме прекалено кротки,като беше 97 тогава беше нормално а?ами като разбиха главата на миньонара(което се виждаше съвсем ясно)и казаха с цялата си наглост че сам си я разбил и още и още.....*** сте вие с Камен и подобните щото ви лъжат нагло и вие вярвате-смешници!!!!!

126

kaloqn

преди 15 години

Edno e qsno 4e ATAKA idva na vlast...Siderov pokaza prez tezi godini UVAJENIE KAM SARATNICITE SI POSLEDOVATELNOST V POLITIKATA NARE4ENA BALAGRIQ I NAI VE4E SAMODISCIPLINA...E PITAM AZ KOI OT SEGA6NITE UPRAVNICI E IMAL TEZI KA4ESTVA...OTGOVORA E QSEN...NISKI ZAPLATI MIZERIQ PRETSPANOST...IMENNO V KA4ESTVATA SE VGLEDAITE...IDVA NA4ALOTO NA NOVA VAZRODENA BALGARIQ!!SIDEROV CELIQ MISLE6T ANTIMAZOHISTI4EN NAROD E S TEB!!!ATAKA!!!