226

Анонимен

преди 1 година

Ей, да бе! България ви е виновна, че започнахте войната в Украйна, нали? Как нагло извъртат нещата, че дори и "пълната отговорност", видиш ли?

225

Жалко

преди 1 година

Мутрафанова уж щеше да се изнася, но нарочно ни я оставиха, да дразни с наглост и безцеремонност! Иначе щеше да има народни тържества!

224

Анонимен

преди 1 година

А.й.д.е взимайте си мутрафонката и затваряйте посолството. Вашите глупости станаха безкрайни, отчаяни и жалки. Бегааай от БГ!!!

223

Анонимен

преди 1 година

Близост с тотално голташка държава с БВП на глава от населението наполовина на нашата бедна страна е излишно да ни е приятел. На който не му изнася- ето голташка Русия чака с отворени обятия всеки, желаещ да работи за около 150лв. месечно. И без това русофилите до един сте тотални бедняци, таван склададжия в Лидл (лош западен Лидл) с 3к заплата и 15-годишна НЕМСКА лоша западна барака. Ах, че лошо е на запад. Русия сама се затри от цивилизования свят. Да се радва на съюза с Иран и КНДР.

222

Някой

преди 1 година

Незнам тази жена майка ли е? Истинска християнска майка(погледнете снимката уж хрисима, това църква ли е?) никога не би пожелала смърта на никой, а особенно на деца да не говорим, че и на техни руски деца. Това е абсурд. Тази жена е жената камък на века.

221

ха ха

преди 1 година

Колко нагло и гнусно изявление. Поредното в историята ни. Просто не си обяснявам русофилите откъде я черпят тази своя любов към Русия. *** ли са, неграмотни ли са или.....просто са ***. Велоятно и трите.

220

Анонимен

преди 1 година

Другарката ако се погледне в огледалото ще разбере кой е виновен за тази безмислена война, за нахлуването на русите в чужда територия, за убитите деца, за хората без дом и т.н. И както Исус казва....защо забелязваш тръсчицата в окото на брат си, а не обръщаш внимание на гредата в своето око!!!...другарко християнке!!!

219

Анонимен

преди 1 година

Абе, Захарова какви ги приказва? Я бърже да се свърже с Ристьо, Тагарчов, Спасов, генерал Гномчо и др. да и обЯснат, че даваме оръжие, ама извъобще па нема да влизаме във война!

218

Някой към Някой

преди 1 година

Ти на квадрат ли си. Шега. Сега като сме двама Някой от Една държава на различни места(аз съм в Германия) няма да се бием нали? Хахаха

217

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и няма да има! Зеленски и фашистката му клика защитават на първо място фашистката си идеология и на второ място му трябва територия на която да осъществи тази идеология, но крайните южноевропейски територии на Русия са населени с етнически руснаци и планът му не успя! Още в Зародиш Русия унищожи нацистите и опитите им да създадат фашистка държава подобна на Германия през 30-те и 40-те години на миналия век.

216

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна няма, не е имало и никога няма да има. Руснаците отиват на фронта за да спасят сънародниците си от една безумна фашистка идеология, подклаждана умело от САЩ и ЕС сред националистическите бандеровски среди в крайните южни европейски територии на Русия. Русия ще победи в тази война защото истината и справедливоста са с нея!

215

Анонимен

преди 1 година

Държава Украйна не съществува, не е съществувала и няма да съществува. Цялото фашистко правителство, президент и парламент ще бъдат съдени от военен трибунал и екзекутирани на площад Майдан Незалежности хуманно с един куршум в тила, както бандеровци разстрелваха руснаците с украинско гражданство нежелаещи да имат нищо общо с фашистката идеология на превратаджиите от 2014година!

214

пСИ

преди 1 година

До баси логиката ТИ БОЛЕН РУСКИ МОЗЪК НЕ СИ ЛИ ВИЖДАЛ?!

213

....

преди 1 година

До сводката! Нали уж бяха унищожено Украинското ВВС? Какъв е този въртолет? И въобще , къв го дирите на чужда територия! Успяхте ли да си съберете труповете от бойното поле ? Слуховете твърдят, че там си лежали, за да не плаща Путин на семействата им!

212

Ахахахахах

преди 1 година

Даже русофилите трябва сега да признаят, че Велика Ръша е уплашена от военния потенциал на малка България, които ще позволи на Украйна да води дълги боеве с Русия. Ахахахахахаха

211

Анонимен

преди 1 година

А от ЕС и НАТО получихме едно потупване и сметка за нови 20 милярда $ за самолети, защото наште заминават за Украйна. Пардон те наште досега май са руски и те а не са наши.

210

Някой

преди 1 година

Мара Шекерова какво се е запритеснявала? Оръжието което дава България, ще бъде използвано само на Украйнска територия! По-скоро да обясни, чий го дирят руските мародери в съседна държава? България.ако не даде оръжие, значи одобрява нахлуването на руските окупатори и техните престъпления!

209

Reagan

преди 1 година

И кой го казва товА - ТЕРОРИСТКАТА ЗАХАРОВА? СКОРО НА ВЪЖЕТО!!!!!!!

208

Анонимен

преди 1 година

Захорова съвсем изтрещя. Никой не е виновен, че Русия не е това, за което се представя. Щом една малка България ще носи отговорност за пораженията на Русия и продължаването на войната, що за велика сила е Русия?

207

Анонимен

преди 1 година

Неприятелските държави помагаме на приятелските, а Русия да ходи в ***