28

Прост и Щастлив

преди 1 година

Та викате,кой сте щели да ,,интегрирате"....??? Завръщащите се от Белите Държави ли? Ей ***,интегриране имаме винаги когато някой върви напред и нагоре,а не надолу и назад !!! Като ви чета писанията имам чувството че се опитвате да накарате хората да ви повярват че водата тече нагире,а не надолу !!! Тези които се завръщат,ако воъбще се намерят такива,ТЕ ще ви ИНТЕГРИРАТ простолюдието което по-далече от ,,Плевенската Епопея" не са ходили през живота си.

27

Анонимен

преди 1 година

"Завръщащи се мигранти в България: Политически контекст на пропуснатите възможности" - т.е. Опитахме се да ви пробутаме тия роми, ама нещо не става?!? Може би защото си имат бодри сирийци, дето ще бачкат за още по-малко, нали? "парица е царица" - както е писал Алеко Константинов в Бай ***. Все същата мигрантска песничка. Някой ще бачка по-евтино от тебе.

26

Анонимен

преди 1 година

до 14готов си за Русия, заминавай!

25

Прасчо Невъзвръщенец

преди 1 година

Който иска в Ирландска кочиннка, той си няма представа за живота на тъмно, влажно, студено и неприветливо място. Българската кочиннка е все по-привлекателна от гледна точка на свободата да правиш това, което искаш без да те водят на ветеринар през няколко месеца и да ти бодат джоланите. Но най-хубаво е в южна кочинка, където пече и е топло. Небето е синьо, морето е синьо. Има палми, тропически плодове на корем, маслини и жълъди на корем и си живеем щастливо и доволно. И Коледата ни се разминава.

24

Име

преди 1 година

33 години едни и същи продажбици ни управляват, и искат хората да се върнат в България. Как да стане това?! Иван Костов имаше възможността да прокара закона за лустрацията, но не го направи! Всички избягват тази тема много удобно.

23

Аnonima

преди 1 година

Аз дали ще се прибера или не... няма значение. Кой ли го интересува. Важното е децата ми да не се връщат в тази държава. Затова нямат БГ гражданство и не знаят български. Светът е отворен за интелигентенти хора и специалисти, БГ е отворена за чалга и мафия. Всеки си прави сметката.

22

Анонимен

преди 1 година

Не ги щем! Поклонници са вече на друга държава!

21

Pen

преди 1 година

Хаха вие с интегрирането на хората тук не можете да се оправите.....

20

До 23

преди 1 година

Имам съученик - полицай в Канада. Имаше клип в ютюб как във Ванкувър заключва врещяща наркоманка, разказвал ми е как е много опасно, наркоман да те убоде със заразена инжекция по време на арест. Не всичко е цветя и рози. Друг мой приятел е гонил в Ирландия крадец, отмъкнал нещо от колата му.

19

Анонимен

преди 1 година

То пък някой се е запътил да се връща в *** -я го удари гръм,блъсне кола,нападнат го кучета,и други все весели събития....

18

Анонимен

преди 1 година

Ей тоя от Възраждане 14 е събирателния образ на завършеният БГ прос*так! С акъл да не събува гащите през главата, взел да се изказва по световни въпроси! На ултра модерен самолет да кажеш, че е на 60 години .... само завършен ****ак го умее това!

17

Анонимен

преди 1 година

До Възраждане Ти имаш ли деца и ако да как ги подготвяш, за да са пълноценни и отговорни граждани?

16

Анонимен

преди 1 година

До Христо Христов Ти къде живееш?

15

Анонимен

преди 1 година

Какви емигранти се завръщат, това са най-неуките ман*густанци дето берат ягоди и лалета! Умни хора с професии много рядко се връщат! И какво да им интегрираме на тия с IQ 70!

14

Анонимен

преди 1 година

Предизборна агитация:- Гарантирам Ви, че след пет години ще живеем по-добре от европейците!Глас от залата:- Защо, на тях какво ще им се случи?

13

Б

преди 1 година

България е райско място, но нищо не сме направили, не го заслужаваме. Плодородна земя. Прекрасни гори. Море. Прекрасен климат. Чужденци си купуват имоти тук. Единственото е, че нямаме нормална икономика и доходи.

12

Възраждане

преди 1 година

След 33 години капитализъм,демокрация(уж де) що сме най бедни в ЕС?Защо изобщо сме в ЕС-за да затворим АЕЦ Козлодуй ли?Защо сме в НАТО-за да ни продават чертежи американците на 60-годишни хвърчила???Мислете за децата си бе хора!Защо пращаме оръжие на Украйна?Така ли ще спре войната?

11

По-важната задача

преди 1 година

Да положат грижи за младите и кадърните хора, които са останали в България, за да ги задържат тук. Онзи, който е живял в странство, но е решил да се върне тук, значи е преценил, че тук ще му е по-добре и сам ще се постарае да си намери място в държавата. Затова е по-важно да се опитаме да задържим онези, които не са живели зад граница и се чудят дали да заминат или да си устроят живота тук.

10

Анонимен

преди 1 година

До До 6 - Хайде пък ти сега глезотии - ще се разхождат ! Те ще ходят да пестят от такси и данъци , та като дойдат през лятото да се хвалят и да те гледат с пренбрежение от високо !

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 6 - Да ама през това време ще ги вдигнат и в Ирландия , така че направо отивай в Африка !