116

Кути

преди 1 година

За подобно действие във военно време, наказанието е смърт.

115

Анонимен

преди 1 година

Поне да се беше попитала някой от местните... Това не е истинският паметник. Той е една скромна плоча върху скала, където са били разстреляни 3-мата старци, пратени да преговарят с турците, за да не избиват населението. На хълма е била разположена артилерията. Изключително глупава постъпка е да се подиграваш с градче, което е било тотално избито и опожарено през Априлското въстание. Да се беше снимала с чаша вино пред старата църква, ама на... По-добре теме Рут Колева да не се появява там....

114

И пак към теб

преди 1 година

Рут, Не всеки черен ПР продава и не всеки скандал ти лъска самочувствието на звезда. Могат го малцина и зад тях стоят милионни инвестиции и огромни екипи, каквито в Бг. по понятни причини нямаме. Има граници и неписани закони, чието погазване води до болезнено падение. Лекарството е само едно - смирение и вътрешно покаяние. Дано го научиш.

113

ПРОМЯНАТА Е ТУК...

преди 1 година

ЩОМ ВИ ХАРЕСВА......

112

Анонимен

преди 1 година

Егати и наглоста... Още малко и целият свят е виновен ама тя не е.. Ужас...

111

Данчо

преди 1 година

Ако искаше да си направи реклама, вместо да се снима в разчекната поза, да го беше почистила. Ама простотията е безгранична.

110

Анонимен

преди 1 година

До Папо. Нищо не търси, плащат и. Всичко е целенасочено и никак не е безобидно.

109

перко

преди 1 година

Какво можеш да очакваш от активиска на ЛГБТ и представителка на ДБ! С една дума ***.

108

Танев

преди 1 година

Спирам да слушам тази жена. Късно е либе за китка!Следващият път може да реши да се разголи и разкрачи на Централни гробища .

107

Анонимен

преди 1 година

Някак странно ми се струва да отиват на точно определено място а пък не го знаели какво е, че и го почистили колкото да не се вижда на снимките. Можеше да се снима и на някоя скала където няма да мирише на урина или да се чисти, ама не явно замисъла е бил да се направи скандал.

106

Анонимен

преди 1 година

Знаят много добре какъв е паметника, но залагат на провокация и на тезата, че "негативната реклама пак е реклама". Сега ще се говори за Рутката, те на това разчитат...

105

гост

преди 1 година

Като видях снимките бях отвратен. Това може да го измисли само болен мозък!!!

104

Дедо

преди 1 година

По нейната логика ако случайно изкопаеш в полето останките на загинал войник, може да си направиш садо-мазо сесия с тях, защото дава лошо състояние и никъде не пише кой е загиналия.

103

Папо

преди 1 година

Аз не бих го направил ,това което е сторила. Явно е търси провокация и известност, но въпреки всичко човек с морал не би го направил. Няма значение паметника в какво състояние е. И египетските пирамиди са в лошо състояние и нямат нищо общо с първоначалния си вид,но никой не пик*е върху тях.

102

Край

преди 1 година

Извинявам се НО. Няма НО бе Рутка. Ще се извиняваш със сведен поглед и смирение. Без НО. Нищо че ще даваш пари за почистване на паметника.

101

Анонимен

преди 1 година

Винаги ми е била прoтивнa

100

Анонимен

преди 1 година

Горката... не е знаела какво прави и къде се намирала.. изля във фб още повече словесна диария по отношение на паметника.. А сега в Новините на НОВА я оправдаха...

99

GREVIO

преди 1 година

Да не сте пипнали момичето! Жените имат право на всичко!!!

98

АНОНИМЕН

преди 1 година

Глупава жена

97

Анонимен

преди 1 година

Неделчо Колев е роден по комунистическо през 1953 г, има 2 брака, 3 деца и 2 внука. От втория си брак има близнаци Рут и Лъчезар.