259

Динев

преди 1 година

Ами така е като се правят на селски тарикати,мислят че всичко се върти около Москва и Путин,но май не е така първо бившите им СССР республики им показаха червен картон

258

Хах

преди 1 година

До 300 банко Ай посмали малко годините, по време на Студена война хич не са разчитали на идеологическия враг. Самия северен поток функционира едва от 10тина години. Не 4000 ами 100лв не заслужаваш

257

Анонимен

преди 1 година

Русия загуби Европа като клиент .... Но Русия спечели куп посредници които купуват от Русия и продават на Европа с добра надценка ..... Възобновяеми източници ? Германия още миналата година призна че няма ресурси да развива алтернативната енергия и за сега тя остава само като ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА без срок кога ще може да се прилага като основен енергиен източник . А Англия успя да изкара ЕДИН ДЕН само на алтернативна енергия ... със голям зор. А САЩ ? Там е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ....

256

ПОЛКОВНИК

преди 1 година

Русия ще спре да бъде суровинен придатък на Европа каквато в момента е България . С тези суровини Русия може да бъде топ производител на всякакви продукти от леката и тежка промишленост до земеделие и фармация . Това са продукти с висока добавена стойност от които запада печели трилиони като ги произвежда. Ако Русия иска да е световна суперсила трябва да се научи да потребява 100% от природните си залежи а не да ги изнася зад граница !

255

Анонимен

преди 1 година

Просто не мога да разбера от къде в България за 30г. се народиха толкова лоши хора. Например война която не е наша. Искат да пращат оръжия без оглед на това че оръжията убиват и без оглед на това че става въпрос за братски народи. Освен това мнението че ще ни бъдат заменени старите въоръжения с нови за сметка на други народи за мен е цинично и абсурдно.

254

Анонимен

преди 1 година

"Технологиите с възобновяеми източници се развиват бурно" - За 12 годони минахме от 26% КПД, на 28% кпд, про панелите, като направихме нови и по-евтени, дето гният за по 6 годони. Перките изискват огрмин колипества ресурси, непригодими са за градска среда и ти трябва хубава география. А батериите ги правим по-евтино и сме вдигнали капацитета на литър батерия, да, но сега лития скача нагоре, огранипен е и възможностите ни за рециллиране, не са особено обещаващи.

253

БАНко

преди 1 година

ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЕВРОПАТА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 60 ГОДИНИ СА ЕВТИНИТЕ РУСКИ ЕНЕРГИЙНИ РЕСУРСИ !!! ТОВА СЕ ПОСОЧВА ОТ ВСИЧКИ ИКОНОМИСТИ !!!

252

Анонимен

преди 1 година

Санкциите са обявени. Но търговията между Русия и ЕС отново се увеличи няколко пъти.

251

Анонимен

преди 1 година

и какви са ползите от тия ресурси за руския народ, 70% живеят в мизерия и пиянство?

250

Хикса

преди 1 година

В заглавието трябва да се напише,кой го казва това нещо.Като го прочете нормашен човек,няма и да му обърне внимание камо ли да коментира.Ама журналята нали са по западен образец владеят "хватки"и глей кво става,сеир....

249

Анонимен

преди 1 година

Само след 5-10 години света ще бъде задоволен с енергия без необходимост да купува от ушанките газ! Технологиите с възобновяеми източници се развиват бурно, а този рекет на азиатските диваци ще ускори процеса допълнително! Скоро путкиин ще маже да си завре тръбата с газ отзад и някой да развие кранчето!

248

Яяя

преди 1 година

Продадени краварски клоуни .

247

Анонимен

преди 1 година

Следващия парламент герб дпс и възраждане. Другите отпадат. ПП ще отпадне , ако гласува оръжия за украйна.

246

Анонимен

преди 1 година

Така е славянче, от ковид без да си ръгнал файзера се зaтъnява!

245

до 291 от славянин

преди 1 година

Я-а-а, ''умният и образованият с трите висши'' пак се изходи!

244

до 289 от славянин

преди 1 година

Не, европейските *** ще имат газ, но в пъти по-скъп от руския и поради тази причина ще загубят конкурентноспособността на производствата си, а азиатските държави ще увеличат конкурентноспособността на своите производства!

243

Анонимен

преди 1 година

Славянчето пак са изтърси! От стругар акъл нещем!

242

до 286 от славянин

преди 1 година

В момента Русия изгражда връзка между западната си и източната си газопреносни мрежи и когато я изгради газът течащ досега в западна посока ще тръгна към източните пазари!

241

Анонимен

преди 1 година

Русия няма как да загуби тази битка, защото тя продължава да има газ, а еврогейщината продължава да няма.

240

ЛAЙHOMET СЪС КАСКЕТ

преди 1 година

Нищо не може да сломи нашия вожд путин! Ще се бие до последния чеченец. СЛАВА РОССИИ!