93

Европо

преди 1 година

Не може да си нео колония на САЩ и да си демокрация!

92

Анонимен

преди 1 година

Да се каже, че Путин (Шеломов) и Медведев (Мендель) са руснаци е върхът на наивността. На Путин чертите са някакви азиатски. То и Ленин е бил монголоиден евреин (Бланк). Сталин (Юда швили).

91

До 113 и 112

преди 1 година

Европейските държави и България не са демокрации! Демокрация е власт на народа, не власт от господаря в САЩ! Първо трябва да си независима държава за да имаш демокрация, а в Европа всички са васали на САщ!!

90

Анонимен

преди 1 година

България като е демократична та каква полза като загуби населението си разруши икономиката и армията си и накрая се распада като държава.

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 109 Демокрацията води до конкуренция между държавите които може да станат търговски и даже ядрени войни. Нищо добро няма от т. нар. западна демокрация. Който загуби от демокрацията и пазара става клошар и няма никакв шанс освен да умре бързо, защото не може да се лекува или храни.

88

Анонимен

преди 1 година

КГБ никога не е било руско. Те болшевиките никога не са били руснаци. Знае се от коя нация са. Такъв е и Путин. И жените им са такива. И на Путин жена му е такава. То толкова книги има вече по въпроса. След 1917 г. Русия никога не е била управлявана от руснак. Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев, всички до един са такива. Това не са руснаци. Те даже по кръв не са руснаци, а и по вяра не са руснаци. В днешно време Путин е набутал от тази народност навсякъде в администрацията. Пълно е на всички нива.

87

До 104

преди 1 година

А КГБ е руско нали? Значи работи за Русия, не за Чужда държава, като нашите политици!

86

Анонимен

преди 1 година

Запада не наказва руският народ, а наказва диктатора Путин. Е народа страда, защото живее в държава управлявана от военно престъпник.

85

Анонимен

преди 1 година

Путин е диктатор убиец. Ама не бил марионетка. Ами напротив марионетка си е на КГБ.

84

До 100

преди 1 година

То в България уж има свободни избори, а може ли да се каже кого подкрепя народа?? Май никого не подкрепя, защото всички са продажни марионетки! Путин поне не е продажна марионетка и народа му го подкрепя!

83

Catch 22

преди 1 година

Ако Русия е диктатура, защо Запада наказва руския народ, санкционира го и ме забранява да пътува? Той народа е без дума и власт! Нали е диктатура и народа е жертва!А ако народа има власт, то това не е диктатура, а демокрация!

82

Анонимен

преди 1 година

Когато няма свободни избори не може да се каже кого подкрепя народа. То Путин може да каже каквото си иска,при липса на свобода в страната. Лукашенко също може да се хвали с "изборна победа" от 80%, но реално за него са гласували само 20%. Просто изборите са фалшифицирани.Същото е и в Русия. Няма реални свободни избори. В Русия в Думата няма реална опозиционна партия. Всички са креатури на забранената вече КПСС. Путин е чекист, и всичките там около него са чекисти. ЧК (КГБ, ФСБ) управлява Русия.

81

Анонимен

преди 1 година

Значи признават, че досега не и било диктатура??

80

анонимен

преди 1 година

забравихте или умишлено да напишете за Израелското му гражданство

79

Анонимен

преди 1 година

В България се оказа, че комунизмът е промил много мозъци и положението е олеле. Но нищо и тук ще се лее кръв. Дали Путин ще нападне, дали комунистите ще започнат да убиват хора, но на там се върви. Просто злобата на комунистите трябва да избие някъде. те виждат, че са малцинство и не могат да направят нищо, затова се върви към нов 9 септември, като пак ще се надяват на СССР. Мечтаят пак за "народен съд", концлагери, убийства без съд и присъда. Искат да се върне комунистическият режим.

78

Анонимен

преди 1 година

Значи досега е била демокрация, а сега е истинска диктатура??

77

Анонимен

преди 1 година

Значи досега е била фалшива диктатура, а сега е истинска??

76

Дядо Йоцо

преди 1 година

Боже колко много пропаганда има на този свят!

75

Анонимен

преди 1 година

До 77 Тия като Кадиров . свършват като Кадафи и Садам!

74

Анонимен

преди 1 година

Ако мнозинството в Русия подкрепят диктатура, това още ли се води диктатура или демокрация? Все пак е волята на народа!