55

до 59

преди 1 година

Точно заради такива примери света има нужда от една много здрава икономическа катастрофа. Кризите преразпределят световните блага. Бизнеси фалират , раждат се други. Хора обедняват , други забогатяват . Тези с лекия живот от дебелото наследство се вредни за икономиката защото нищо не създават и не помагат за просперитета с нищо!

54

Анонимен

преди 1 година

Пример от Испания - семейство има ЕДИН син на който ще останат мезонет за 400-500хил.?, още 2 апартамента с наематели, пари в брой, парко-места, 2 гаража, къща на село, някакви обработваеми земи (това е за което знам)... Друг пример Дъщеря на която ще останат 2 големи къщи на 5-6 км от областния център, 2 къщички в затворен комплекс под наем, склад, гаражи, поне един апартамент от баба й , земи, къща на село.... От къде стимул за работа по10-12ч/дневно

53

ФИНАНСИСТ

преди 1 година

Такава икономическа криза ни очаква ,че ровенето по кофите ще се превърне в най-практикуваната професия в "модерния запад"!!

52

Мара

преди 1 година

90% от работните места в БГ-то са супер ниско качество - мизерни заплати, шуро-баджаци, текучество, секретарки за двойна употреба и плащане под масата. И разни шефчета се чудят и маят защо нямало желаещи да бачкат. Ха ха!

51

Иванов

преди 1 година

Бюрокрацията направи смешна и великата Франция.

50

Анонимен

преди 1 година

еми, да свикват с мигрантите от бедните необразовани страни като България.

49

Пена

преди 1 година

"Социализъма" съсипва южните държави: Гърция, Испания, Италия, Франция... Искат всичко да е безплатно и така почти всички живеят в мизерия.

48

Анонимен

преди 1 година

Всяка работа е нужна. Като свършат зидарите и шофьорите ще почнат да ги ценят повече от ИТ програмистите и всичко пак ще се оправи, къв е проблема? И аз съм бил с подобна професия преди да стана програмист. Няма срамна проефсия. Всичко е според къде са кинтите и кое се цени на момента.

47

Фалшиви тестове

преди 1 година

Шофьор на камион сега се притеснявам дали утре сабале тия французи дали ще дойдът на работа да ме разтоварат тук в Анжер Франция че пък после ще трябва да товарам пак от Франция само че друг град Ще видим сабалето у 8ч.

46

Анонимен

преди 1 година

От утре французите фалират че Аз на кой карам товарите с продукция в Цяла Франция бе драскачи от 2007г та чак до днес един *** шофьор на камион

45

:)

преди 1 година

Ще се върнат, спокойно. Като останат гладни, всички се връщат. А в случая всички ще са доста гладни следващите 3-5 години. НО... докато във Франция просто ще трябва да започнат да работят за да се оправят, в БГ-то няма оправия. Надежда всяка оставете, прекрачилите този праг.

44

А ние

преди 1 година

Все едно чета за кръшкачите в България,ама франсетата си имат роби от Източна Европа... а ние ?

43

Анонимен

преди 1 година

аз за тва напуснах ПЕХОТАТА преди 15 год и станах капитан ...

42

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

И защо трябва да робатят в Западна Европа ? Нали заради това приеха бившите соц страни, да бачкат и издържат западняка който макар и селянин до мозъка на костите си има самочувствмието на връхна точка в хранителната верига. За него, селският западен арастократ всечки които изповядват източното православие и пишат на кирилица са ***, нямащи никакви права, а само задължения. Да не забравяме, че ЕС има претенциите да е възродена Римска Империя.

41

Аз

преди 1 година

Света е пред огромин колапс. Няма кой да им храни емигрантите, а те да ми обезценят спестяванията.

40

Анонимен

преди 1 година

французите още не ги е натиснал глада.

39

Хаха

преди 1 година

И защо да искат да са зидари,шофьори и готвачи?Кой млад човек го иска това?

38

Эвропейски Союз

преди 1 година

за какво да Работим, като за това си Имаме Трудови Колонии като България?!

37

Лудака Пешу

преди 1 година

До До христо христова 0 Виждам, че си научил нова дума! Прогрес!

36

Тенгри кан

преди 1 година

Значи аз съм французин!;))) Трябва само да спра да копам и съм готов!;)))