68

До Електра

преди 1 година

Казаците са били най-верните съюзници на руския цар в ход на гражданската война. Говори ми още за свободния им дух и прочие. Днешния казак няма нищо общо с казаците от средновековието, нито дори с тези от началото на миналия век. Иначе, Зеленски има нужда да спре наркотиците за ден, два и да се върне в реалността. От февруари чакат да рухне руската държава, но тя все не рухва. По-вероятно ЕС и НАТО да рухнат, от колкото РФ. И пак "изолация на РФ". Хора, разберете, че само БРИКС е половината свят

67

Анонимен

преди 1 година

Да би укроп мирно седял, не би тежка зима видял... хахаха. Спокойно, сега американците ще им доставят шистов газ - само на десеторни цени, към 2029-та, срещу 100% предплащане сега.

66

Преди 100 години

преди 1 година

Гладомор, сега предстои Студомор

65

Електра

преди 1 година

Жужето така и не разбра, че украинските казаци винаги са били със свободен дух, докато му.рзилките ще си останат крепостни селяни по манталитет за винаги. Няма по силно нещо от свободния и просветен човек, а украинците са точно такива...

64

scsc

преди 1 година

В Русия усещането за поражение се засилва".. да се чете в Украйна.... и вече не усещане а реалност

63

Македонците - също

преди 1 година

Историята за крепостните селяни с тъжен и жалък край.

62

Анонимен

преди 1 година

Да, верно, най-тежката зима ще им е тази, откакто през 988 г. са влезли в ЕС ))))

61

ЬЬЬ

преди 1 година

Архитектът на тази украинска зима,на разрушенията,убийствата,изнасилванията и грабежите се казва путин с малка буква и кръгът около него.Те са автори и на световната изолация на русия,и на омразата към руснаците и всичко руско.Да горят в ада.

60

Анонимен

преди 1 година

Според наркомана Русия се проваля,ама Украйна я чака най тежката зима в нейната история,ето до такива заключения води липсата на сутрешната доза(линия)

59

Антинатовец

преди 1 година

Този има спешна нужда от топ психиатри щото е безнадеждно болен . Да не е готово да развее синьо жълтият *** на центъра на Кремъл а ? И този лудия е начело на държава чийто богатства на 100 % се изнасят в милиарди от синчето на Байдън за това така хубаво го крепят на поста.

58

Това е

преди 1 година

Докато хунтата в Киев е на власт, Украйнците ще страдат.

57

Анонимен

преди 1 година

Ха, излез на майдана да говориш пред хиляди хора, вместо да ни рецитираш заучени и отрепетирани фрази, подадени ти в устата от американските ти господари. А, какво чувам? Страх те е, а? Тоя въобще жив човек ли е или холограма?

56

Анонимен

преди 1 година

Нали бяхте победили Русия бе мърляч?Ква тежка зима? Тъпите европейци нали ви къпят с план Маршъл? Няма да доживееш мърляч гнусен. Бегай се скрии подлого мръсана.

55

Анонимен

преди 1 година

каза зеленски и шмръна и с двете ноздри!

54

Сина

преди 1 година

И цяла Европа заради продажността зеленски на мумията зад океана

53

Полицията ЕКЗЕКУТИРА

преди 1 година

МВР унищожават собственият си народ, тежки изтезания и извращения в Бобов дол от Пернишки мутри близки до Главният Прокурор Иван Гешев! Тежки извращения!

52

Анонимен

преди 1 година

Харесвате ли Зеленски?

51

ZV

преди 1 година

Украинците да се готвят изобщо за края на историята им)) Кога този човек ще го закарат там на принудително лечение?

50

Анонимен

преди 1 година

Русия не я чака тежка зима. Изводите за Украйна не са добри. А с такъв прахосник начело, надали ще прескочи зимата.

49

Анонимен

преди 1 година

И защо да е мошеник като това е самата истина.