49

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

48

Анонимен

преди 1 година

Джон Болтън смрази военнопрестъпника Путин: САЩ ще го ликвидират както Касем Сюлеймани в Иран и той го знае! Съединените щати могат да убият Владимир Путин, ако Русия използва ядрено оръжие в конфликта си с Украйна, предупреди бившият съветник по националната сигурност Джон Болтън. Болтън, който е републиканец, част от екипа на Доналд Тръмп, направи твърденията по време на интервю с Андрю Мар за британската радиостанция LBC News.

47

Анонимен

преди 1 година

Най-вероятно по всяка вероятност изглежда че явно със сигурност може да се каже, че Путин загуби войната в Украйна.

46

Пак лъжат?!

преди 1 година

Някой пък вярва ли на руснаците - само лъжат - няма да нападаме Украйна, няма да има мобилизация!

45

Чоки боки

преди 1 година

До Моща на РусияХа тука някой си е развихрил фантазиите,не е ясно какво вземаш ама и аз искам от същото

44

рашиски фейк

преди 1 година

Гьобелс на времето написа: " Единственото в което комунистите са ненадминати и можем да се поучим от тях - това е пропагандата ! "

43

Анонимен

преди 1 година

Николай Слатински: Невероятните, неочаквани, неоспорими и непредотвратими украински успехи на бойните фронтове, показаха категорично, че Украйна печели военните сражения и е само въпрос на време тя да удържи още по-значима победа, която да бъде най-тежкото поражение на армията на Кремъл след Втората световна война, надминавайки даже позорните загуби и паникьорското отстъпление в Афганистан.

42

Анонимен

преди 1 година

На режима в Киев нищо друго не му остава освен да играе вабанк. Тази контраофанзива вече е отнела живота на над 35 хиляди украински войника, а общо досега те са над 150 хиляди и Зеленски заедно с военно престъпниците от Киевската хунта или ще трябва да дава отговор пред народа за загубените човешки животи и територии, или пред военен трибунал за престъпления срещу човечеството, или да бягат в САЩ,Израел,Англия, Австралия, Нова Зеландия или Канада. Това са им вариантите, т.е. Украйна губи войната.

41

Андрешко

преди 1 година

Русия може да си твърди каквото си иска но без независимо потвърждение няма кой освен лѝбител на конспирациите да им вярва.Когато Кремъл каже нещо се обърни да провериш от коя страна изгрява слънцето

40

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава Российская Федерация, слава Владимир Владимирович Путин!

39

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

38

Русороб

преди 1 година

До Моща на РусияИ един мърмот завива станиол :D Русначе, 70 000 орка гният в украинската земя. Нямат модерно оръжие, обувки, той мечтае и сънува за 300 метрово, което след това троловете направиха 500м цунами :D

37

Моща на Русия

преди 1 година

Торпедото Посейдон се движи под водата и при взривяване създава ядрено цунами с височина 500 метра.На 2 октомври атомната подводница с Посейдон е напуснала базата за евентуални ядрени опити.На 6 октомври президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че ако Русия използва ядрено оръжие, тогава ядреният Армагедон ще бъде неизбежен.Според руско научно списание, на равнинен терен, 500 м.цунами може да премине 500 километра навътре, тоест да достигне Вашингтон.САЩ нямат оръжия, сравними с Посейдон,

36

БАЧКАТОР

преди 1 година

Генерал Суровикин методично лишава украинската армия от гориво. А удряйки и тока ги оставя и без боеприпаси. Танк без нафта и оръдия без снаряди война не водят. Ноември - декември ще е интересно

35

Анонимен

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

34

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как някакви русофоби подкрепят неистово един фашистки режим? Изглежда освен русофоби и краваророби са и фашисти, от тия прикритите дето ги е страх да изявяват фашистката идеология открито и чрез русофобията в момента успяват да си утолят жаждата за мъст и реваншизъм срещу руснаците!

33

Анонимен

преди 1 година

"И един украински самолет свалиха вчера братушките, украинският пилот е загинал, но нашата преса съобщава само правоверно краварско мучене" ------------------------------- Сваленият изтребител е украински "МиГ-29", а руснакът е бил със "Су-30". Украинският пилот е загинал, защото са се движили един срещу друг и руската ракета, изстреляна от 35 км, е ударила укропа челно.

32

Анонимен

преди 1 година

То това е от вчера сутринта , ама мерси.

31

Най-големият

преди 1 година

русофоб е Путин! За по-малко от година съсипа огромна, богата държава!

30

Пена

преди 1 година

Ще има нов Нюрнберски процес и на него ще бъдат осъдени на смърт Путин и Копейкин, както и Борисов, Пеевски и Доган.