8

Петров

преди 16 години

Най малкото което можем да направим е да бъдем по смели..стига сме се крили зад проблемите си и нищетата..Те, управляващите= мафията..използват точно това..Знаят, че народеца си трае и си го доят здраво..е всеки един от нас е част от този народ..не искам повече да ме доят..а ти?

7

преди 16 години

"Досега никой от управляващите не е признал публично за новия удар на Брюксел..."Ами няма и да признаят, понеже останаха с пръст в уста. Мислеха си, че с влизането ни в ЕС ще замажат очите на Българския народ и ще си кажем "Еее, поне вече сме европейци", но целта още оттогава им беше парите по програмите да текат директно в джобовете им. Да, ама не. В Европа не се прави така. Ето затова сега ще им спрат парите, за да се надигне народа най-после и да ги свалим тия смешници, които се подиграват с всички нас...Няма за кога да чакаме.В противен случай скоро ще се наложи да плащаме от собствените си полупразни джобове, само и само да сме "Европейска държава". Докога ще ги търпим тия "управляващи" , докога ?!....

6

Цура

преди 16 години

Нормална държава-надписът под снимката ясно показва, че все още има мн. заблудени хора и то интелигентни. Че то народа разбра вече, че скоро няма да се превърнем в нормална държава-бълг. народ е вече единен в едно, в песимизма си спрямо хода на развитието ни.

5

преди 16 години

ВЕсникът

4

genii

преди 16 години

нямяме ри затвори в тая държава

3

преди 16 години

ДОИЗЧАКВАТЕ МАНДАТИТЕ НА КРАДЦИТЕ ,ЛИ ? *** ,СМИРЕНИ РАЯ НЕ ЗАЩИТАВАТЕ ПРАВАТА СИ НАРУШЕНИ ОТ УПРАВНИЦИТЕ МАФИОТИ !!!!!

2

jmi4ko

преди 16 години

тези крият *** на изборите нема къде да се скрият

1

4uk 4uk

преди 16 години

da gi izritame tezi ot parlamenta i da gi oblek4im sled tova?