14

Анонимен

преди 1 година

Горивото за АЕЦ трябва да е безопасно, цената и доставчика са на второ и трето място

13

Коце

преди 1 година

Срам и позор!Едно домакинство ако е от 1 човек има огромна разлика с това домакинство от 5 човека. Защо? Ами тези 5имата ядат 5пъти повече - означава 5 пъти повече ядене за готвене, носят 5 пъти повече дрехи, употребяват повече електронни устройства, вкл. компютри, гледат повече телевизия, стоят и спят в повече стаи, къпят се 5 пъти повече, гладят 5 пъти повече и т.н. мога да изброявам още. Няма ли кой в това министерство да се сети за разликите в домакинствата? Щом аз се сетих.....

12

Анонимен

преди 1 година

Вместо да лицензират горивото на Уестингхаус, поне да имаме алтернатива, гадовете само затвърждават руския монопол и умишлено подписват заробващи договори. Ей това е простата истина, за една шепа рубли ни обричат на руско енергийно робство.

11

Анонимен

преди 1 година

Гответе се за сметки за тока от първи януари по 5, за това и никой не иска да прави правителство

10

Зозо

преди 1 година

Какво става с отговора от Гьzпром бре, сурикат? Маметоти.....

9

Анонимен

преди 1 година

Националните интереси ги продохте след като се отказахте 6те танкера газ.Лъжата, че няма слотове лъсна, след като гърците казаха, че има. Разигра се голям театър и никой от слугинажните журналисти не си направи труда, да разследва лъжата на служебните клоуни.

8

Анонимен

преди 1 година

Този е русофил продажник трето поколение ама иначе е защитил българските интереси като ги е продал на Русия.

7

Всички ни продавате!

преди 1 година

Продавате ни и още как, и не само служебното, предходното започна, вие довършвате, а скоро няма да има какво да продавате. Ще вземат около 13 милиарда по плана за "кражба", ще ги откраднете и после ние ще ги плащаме. Ако не знаете какво ще стане със свободният пазар вижте Франция. Тези пари за които се борим сега ще отидат във външният дълг до 3 години. Крайният резултат ще е откраднати 26 милиарда, огромен външен дълг, инфлация, стачки и доволни крадци.

6

Анонимен

преди 1 година

Нямаме проблем с енергетиката, ама ползвайте по-малко от 800 киловата. Малко си противоречим, а? Това е меко казано странен подход, щото домакинство от 1 човек може да му стигат 800 киловата, но на семейство с три деца - общо пет човека - вече е ми3ерия.

5

АнонимеН

преди 1 година

НЕПРАВИЛНО НАПИСАНО ИЗРЕЧЕНИЕ: Домакинствата които потребяват под 800 киловатчаса- е правилното

4

Анонимен

преди 1 година

До 2 Не само вие,А не се друсай сутрин и тогава се пробвай да пишеш бе

3

Нане

преди 1 година

С 800 киловата, при минусови температури можете да отоплявате само 1 стая с климатик... ===))) няма да се къпете, няма да се перете, няма да готвите, защото отивате на 5 пъти по скъпата тарифа... Честито!

2

Анонимен

преди 1 година

Така казва и един мой познат данъчен: Не продадох българските интереси, не взимам подкупи, защото никой не ми ги предлага.

1

Не само вие,

преди 1 година

Г-н Христов.Цвлото служебно правителство,предава българските интереси в полза на Русия.